Kızlar şimdi geldik doktordan... Öncelikle bir sorun yok dedi, onu yazayım...
Randevumu beklerken yine o kasık ağrım başladı, hemşireye söyledim, hemen NST ye aldılar... Yine her zamanki gibi ağrı falan çıkmadı... Deli olacağım.. yalanci hasta oluyorum her seferinde:))) neyse dr a söyledim, resmen şiddetli bir adet sancısı oluyor dedim, demekki doğumu haber veren cinsten değil dedi...
Sol tarafımdaki geçmeyen ağrıyı anlattım, baktı ama maalesef rahim batını kapladığı için hiç birşey göremiyoruz dedi... Doğuma kadar sabredeceksin, sonra değerlendireceğiz bunu dedi...
Doğumu konuştuk,eğer bebek durur da sorun çıkarmazsa 40. haftayı bile beklerim almam dedi...bu beni biraz şaşırttı açıkçası:)))))) Çünkü bu güne kadar hep 38 hafta dolunca tamam diyordu, hatta 38+6 ya kabaca gün de vermişti:) ben geri sayım yaparken habire ileri gidiyor günümüz.. Bu gidişle içimde tutacam doğuramayacam bu kızı ben:)))))))))))
İshal konusunda da son kullandığım idrar yolu enfeksiyonu ilaçlarının yapabileceğini söyledi, ve yarın itibari ile ilaçları da kesmemei söyledi... 6 aralık için randevumuzu verdi ve çıktık evimize geldik:)
Bu arada TANEM 2250 gr. Dr bunu söyleyince eşim aaaa ama az değil miii diye atladı.. Dr az olur mu, normal sınırlar içinde, bu ay nerede ise 1 kg a yakın kilo alacak bu bebek dedi...bol bol su iç ve proteinli gida tüket, son aydasın önemli bu dedi.. Ve özellikle kalsiyum ilacını da aksatmadan al dedi...
Doğum yapacağım hastane alternafifi 2 idi, şimdi 3 e çıktı... her biri için ayrı ayrı konuştuk...şimdi pazartesi hastaneler ile görşüp nihayi kararımızı vereceğiz.
Bizden havadisler şimdilik bunlaar:)