2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Canım bol bol su iç sıvının azalması için sürekli takip gerektiren bir konu
İdrar tahlilinde bakteri çıktı gördü mü görmedi mi bilmiyorum ne demek doktorunun gördüğünden emin değilsin anlamına mı geliyor bu eğer öyleyse sor doktoruna tekrar önemli bir konu bu
Şekerine gelinde eğer 50 gr lık 1 saatlik şeker yüklemen 125 çıktı ise normal sayılır 120-140 arası normaldi benim yaptırdığım hastanede ama bazı hastanelerde bu durum değişiyor bunuda danışmalısın
İnşallah sorun yoktur canım bebeğini sağlıkla kucağına alman dileği ile

Nagihan çok güzel bir haber bu demek ki suyu artmamış bebeğin kafa tasındaki he yaşasın çok sevindim...
Arada fırsat bulursan gir yine haberdar et bizi olur mu

Merveeee, valla kaldı bu kızlar içimizde:)))))))) puahahahahh:)))))) okula karnımızda götürüp getirmişiz kızları...

Yahu birde biz erken gelecek diye endişe ediyoruz bunları bıraksak hem anamızı ağlatıp ağrı yaparlar hemde gelmek istemezler funda seninkinin totosu benim benimkininde senin ısırıp hıncımızı alalım bu zillilerden:79::79::79::79:

almazsam neyim zaten o totolar hak etti zaten eti senin kemiği benim :) nassı ısırırsan ısır:)))

Yaw bi ara benimki de sürekli sarıyodu, çıkarıp yeniden takıyodum, bi de ayar düğmesi ile kontrol et merve... mekik sıkılığını ayarlayan düğme var ya onu... o da olmadı, mekiği koyduğun yuvanın orada varsa bir vida kii olması lazım onu bi kontrol et, gevşemiş olmasın..

yarın sabah dr gidicem neden se çok heycanlıyım doğum çantamı yerleştirdim hepsi hazırdı ama valize koymamıştım iki çocuk olunca küçük valizle gidiliyormuş hastaneye eşim diyo bu neeee hemde bir yedek aldım çocuklara hastane çıkışları dışında aksi bi durum olursa evden getirirler yine yoksa ben bi valiz daha yaparım heralde :))
yarın nst sonucuma göre doğumum belli olcak çok değişik duygular içindeyim yaa dün gece sabaha kadar karnım kasıklarım ağrıdı öğleden sonra yoktu bişey ama dikkat ediyorum ben yatarken ve yatış şeklimi değiştirken başlıyor ağrıma ama adet ağrısı gibi

Kurcalayacağım artık bu lanet makina beni deli etti
demek bu zillilerin totiş ısırma izni çıktı tamam o zaman totolara saatler çizilsin

elvin benide heycanlandırdın hazır çantayla mı gidicen aslında mantıklı bişey falan olursa hazır olsun ama inşallah olmaz minikler durabildikleri kadar dururlar inşallah bizi haberdar et olur mu

hay allahım ya.. bu hemoroıdde senin başına bela oldu ya.. onca şeyin arasında bir onla uğraştın.. inşallah ameliyata gerek kalmadan kendiliğinden geçer güzelim..
Sevgicim bana da yaptilar aynisini, bu isin kitabinda mi vardir nedir... Uzme sen canini, hemen toparlaniveriyor nasilsa, sen iyi ol nasilsa toparlarsin...
zaten yapacak bişiyim yok bilgecim.. mecbur bekliyorum.. aman düzgün düzgün getirsinler bari.. bir de tekrar geri git gel yapmayalım.. taa izmirden geliyo çünkü..
ya kizlar yaaa, korkuyorum; oglumu bu aksam ilk kez yikayacagiz, annem aktif olarak mevzuya dahil olacak ama korkuyorum yahu... Hemsireler ne kadar da guzel ve hizli yikayivermislerdi, ona ragmen kiyameti koparmisti sipam...
ay emek beyim göbüşü düşmüşte bıcı bıcı mı yapacakmış.. yanakları al al mı olacakmış..koklasın onu teyzesi tombiş gıdığından..

Eheheheheh:)) Tanem geldiiii eveeeee, ama ANNESİNİN KARNINDA GELDİİİİ:))))))
hı işte benim kızım annesini üzmez dedim ben zaten.. çok akıllı o maşallah.. valla funda benim doktorumda 20 aralıktan sonra sezeryan yaparız diyodu.. son gidişimizde gayet iyi .. bebek pozisyonunu da almış.. normal doğumu bekleyelim dedi.. amanın dedim yok.. beklemeyelim.. neyse daha erken.. zamanı gelsin tekrar konuşuruz dedi..adoooo. nederiz kız biz...
canım daha önceden önlem almanız nasıl işe yaramış bak.. umarım hiç bir sorun çıkmaz sonuna kadar.. beyza ismini severim ben.. ama gül-nur-can takılmış isimlerden çok hoşlanmıyorum.. ama sen seviyorsan gayet tatlı...
aman ne güzel haber nagihancım.. herşey yolunda çok şükür.. sen de biraz daha sakin olmaya çalış.. arada da gel lütfen habersiz bırakma bizi..
ay ay çantalar hazırlanmışta doktor amcaya mı gidiliyormuş..gülcan hadi hayırlısı bakalım.. güzel haberlerinle gel inşallah..
Günaydın fıstıklar huuuuuuuuuuuuuuuu uyuyormusun
canım günaydın.. sen niye erken kalktın bakalım..

Sevgim ben her sabah 6:30 kalkıp namaz kılıyorum ya yatmıyorum sonrasında 7 de eşim gidiyor ona kahvaltı hazırlıyorum falan ya hep erken kalkıyorum zaten...

Günaydın sabırısz anneleeer:)))))))
hiç kimse ay bitmesin bu hamilelik ben böle iyiyim demiyoooo:)))))))))))))))))))))))))))))))))
Hepimiz bir an evvel doğurabilmenin peşine düştük... Sonra Pelin gibi yeniden içimize sokmak isticez hee:))))

Bu arada ben ilk defa bişey yazacağım buraya:)))
Hani bu bizim sıpalar bi sürü yumurta içinden bi sürü sperm içinden seçile seçile bebek oldular yaaa, hamile olduğum kesinleştiği zaman babası bu "SÜZME" demişti:)))))) Sonra da Tanem ismini koyduktan sonra başladı yana yakıla "S" ile başlayan isim bulacam, Tanem in yanına demeye başladı:)))) Niye dediğimde de "e süzme yaa, S.TANEM olsun, benim süzme resmiyet kazansın " diyodu:) epeydir unutmuştu, şimdi yine hatırladı... şşşşşşşt süzmeeeee diye sesleniyo kızıma yaaaaaaaa(((((((( Kaldı mı TAnem in lakabı SÜZME diye:))))))))))))))

Ben de erken gelirse Fırlama derim diye; F.TANEM li bişey bulurum dedim.. Sonrada Funda Tanem geldi aklıma :)))) Nassı ama:)))

quality çoook güldümmm bu süzme işine bende söyleyim akşam eşime bakalım ne diyecek

Selamlar,

Funda'cım herşeyin yolunda olmasına sevindim, bayağı merak etmiştim seni ama mesajlara ancak bakabildim.

Benim keyfim hiç yok, dün bütün gece hemoroid ağrısı çektim, acıdan ağladım durdum, o kadar diyim size. Yapılacak her türlü tedaviyi yapıyor, ilacı içiyorum ama işe yaramıyor. Sabah erkenden doktora gittim, mümkün olsa hemen bugün ameliyat olmak istiyordum. Sütümü bile sağdım, herşey toparladım, Kaan'ı da aldık ama en erken Pazartesi olabiliyor ameliyatım. Bugün nispeten ağrı azaldı ama akşama ne olur bilmiyorum. 2 tane nurtopu gibi tromboze pakem varmış. Ameliyat 15-20 dk sürüyormuş, genel anestezi ile. Sonrasında 1 gece hastanede kalacağım. Kaan da benimle tabi. 6 saat emziremeyeceğim. Sağdığım sütler işe yarayacak, her nekadar ağzına biberon sürmek istemesem de. Kendim umrumda değilim ama Kaan perişan olacak diye endişeleniyorum.
Bir de oğlumun yanaklarında bir kızarıklık var 2 gündür, birşey tahriş etti am ne olduğunu bulamadık. Doktor cildinin hassas olduğunu, kızarıklığın çok önemli olmadığını söyledi ama ana yüreği işte kıpkırmızı oldu bebeğimin yüzü (( Daha göbeğimiz düşmediği için yıkayamıyoruz da.
Sıkıntılar başladı işte, her dakikam endişelenmekle geçiyor. Birşeyleri yanlış yapıyor olmaktan korkuyorum. Annelik buymuş demek :26:

pelincimm bak şimdi sana bi tarif vericem ben çok ama çok faydasını gördüm hemoroid için istersen dene bunu yaptım ve bir daha son oldu çıkmadı bir daha

aktardan karahalile alıyorsun 9-10 tane alsan yeterli badem gibi onu az olduğu için robottan geçmez ama ben dövücekle dövmüştüm yani kısacası dövüyorsun içine 3 diş sarımsak rendeleyip minik misketler halinde yapıyorsun eline yapışmaması için avcuna un al bi çay tabağına koyup buzdolabında tutuyorsun hap gibi 1 bardak su ile günde 3-4 defa yutuyorsun.ben hemen etkisini gördüm umarım sana da iyi gelir

yaaa süzme demeyin ta kuzumaaaaaa
yazıkkkkkk

Pelin ya içim gitti sen yazınca demek kaanın yanakları geçmedi senin durum azmış of ya hepsi üst üste gelmiş..Ama senin kaan için güçlü olman lazım yoksa sütüne zarar gelir...Kaanım aç kalır..hem bak ne kadar bilinçli bir annesin ki sütünü zamanında sağdın ve bebeğin aç kalmayacak.....

pelin çocuklarda özellikle beyaz tenlilerde cildin hassas olması gayet doğal.ama seni çok iyi anlayabiliyorum.anne olmak çok farklı bişey.ama bunu kafana takma bence.hemoroidden bende çok tırsıyorum.daha öncede demiştim hamilelikten önce bendede vardı.hala da var şuana kadar bir sıkıntı çıkarmadı ama heran korkuyorum azacak diye.neyseki uzun süren bir amaeliyet değil.lokal olamıyomuymuş.çok geçmiş olsun canım.

hamileyken içilebiliyormu bu zübeyde.ilerki haftalarda sorun yaşarsam aklımda olsun.sarımsak tamamda karahalile gebelikte kullanılabilen bir bitkimi.

merhaba kızlarrrr:))))) buğün baya uyudum kahvaltımızı yaptık şimdi keyif derdindeyim kaç gündür anam ağladı temizlik falan öldüm yorgunluktan çok az işim kaldı oda takımlarımı falan değiştiricem şimdi onca işten sonra bu gözümde büyüyor ya az kaldı oğluşumun gelmesine 6 gün sonra benimle nasipse ya ben narkozdan çok korkuyorum uyutulmak düşüncesi beni geriyor tedavidede öyle olmuştum

Sağolun kızlar, bugün daha iyiyim çok şükür, dişimi sıkıyorum artık ptesi kurtulacağım bu meretten.
Sanırım lohusalık da etkiliyor, dün tutamadım kendimi. Annem de eşim de çok üzüldü. Aman sütüm gidecek diye de korktular öyle toparladım kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…