bende 25. haftamı bitirdim sayılır suyum az dedi doktor bide idrar tahlilinde bakteri pozitif yazıyordu gördümü görmedi mi bilmiyorum ama bişi demedi şeker yüklemesi yapıldı 125 değer çıktı acaba normal mi yorumlarınızı bekliyorum insan endişeleniyor
Canım bol bol su iç sıvının azalması için sürekli takip gerektiren bir konu
İdrar tahlilinde bakteri çıktı gördü mü görmedi mi bilmiyorum ne demek doktorunun gördüğünden emin değilsin anlamına mı geliyor bu eğer öyleyse sor doktoruna tekrar önemli bir konu bu
Şekerine gelinde eğer 50 gr lık 1 saatlik şeker yüklemen 125 çıktı ise normal sayılır 120-140 arası normaldi benim yaptırdığım hastanede ama bazı hastanelerde bu durum değişiyor bunuda danışmalısın
İnşallah sorun yoktur canım bebeğini sağlıkla kucağına alman dileği ile
merhaba kizlar nasilsiniz biraz mrk ettirdim galiba merakk etmeyin bizde hic sorun yok cok sukur bu ay kafasindaki suda fazlalik olmadi cok fazla stres oldum galiba zaman yaklastikca ins hersey hepimiz icin cok guzel olur hepinizi cok optum allaha emanet olun bu arada evde hala internet yok haberiniz olsun optum
Nagihan çok güzel bir haber bu demek ki suyu artmamış bebeğin kafa tasındaki he yaşasın çok sevindim...
Arada fırsat bulursan gir yine haberdar et bizi olur mu