2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

gizemlicim koptummm gulmekten aynen ben de en az uc kez degistiriyorum:)) dort bes degistirsem olur aslinda o derece yani:)))))))))))))) ay hala kapkacciya guluyorum:)))
haymatoloscum bir an once alismak lazim her annenin kabusu sanirim arkadaslarimdan da duyuyordum sonra ohooo bir rahat yikiyorlar aynen o hemsireler gb kolay gelsin, miss kokusunu cek icine bizim icin oglusun

ay Masallah gizemlicim sen ne becerikliisin cilvelosun da cok sansli Masallah ben corap sokugunu bile abuk subuk dikiyourm:)) isterdim oysaki neler neler yapayim oglumma.

ne yapalım şekerim altımız devamlı ıslak kalmasın
aman dikkat et özlem benim kaşıntım olmuştu iş yerinde rahat iç çamaşırı değiştiremiyorum diye

ay Masallah gizemlicim sen ne becerikliisin cilvelosun da cok sansli Masallah ben corap sokugunu bile abuk subuk dikiyourm:)) isterdim oysaki neler neler yapayim oglumma.

olsun şekerim sende alırsın ben bu sepet için minik bulsaydım alacaktım ama bulamadım...
şimdi cebelleşiyorum kapaklımı diksem yoksa önü arkası başka desen mi
kombin kumaş aldım zaten

gizemlicim tum hamileligim wcde geciyor her bes dakka da bir wcdeyim sokaga cikmaya korkar oldum gecen alisveris merkezinde hedeimdeki magazaya gidene kadar cisli ozlem 3 kez wcye gitti:)) cikiyorum tekrar magaza yoluna yoneliyorum haydaaa yine geldi yine gideyim ay dedim ben alisverise bile cikamam bu oglana:)) yani oyle boyle degil durum

neyse kizlar hepinize iyi gecelergizemlicim on arka farkli dedigini dogru anliyorsam tercihimi bundan yana kullaniyorumm, kolay gelsin guzel gunlerde saglikla huzurla kullanin Insallah.

Kızlar şimdi geldik doktordan... Öncelikle bir sorun yok dedi, onu yazayım...
Randevumu beklerken yine o kasık ağrım başladı, hemşireye söyledim, hemen NST ye aldılar... Yine her zamanki gibi ağrı falan çıkmadı... Deli olacağım.. yalanci hasta oluyorum her seferinde:))) neyse dr a söyledim, resmen şiddetli bir adet sancısı oluyor dedim, demekki doğumu haber veren cinsten değil dedi...
Sol tarafımdaki geçmeyen ağrıyı anlattım, baktı ama maalesef rahim batını kapladığı için hiç birşey göremiyoruz dedi... Doğuma kadar sabredeceksin, sonra değerlendireceğiz bunu dedi...

Doğumu konuştuk,eğer bebek durur da sorun çıkarmazsa 40. haftayı bile beklerim almam dedi...bu beni biraz şaşırttı açıkçası:)))))) Çünkü bu güne kadar hep 38 hafta dolunca tamam diyordu, hatta 38+6 ya kabaca gün de vermişti:) ben geri sayım yaparken habire ileri gidiyor günümüz.. Bu gidişle içimde tutacam doğuramayacam bu kızı ben:)))))))))))

İshal konusunda da son kullandığım idrar yolu enfeksiyonu ilaçlarının yapabileceğini söyledi, ve yarın itibari ile ilaçları da kesmemei söyledi... 6 aralık için randevumuzu verdi ve çıktık evimize geldik:)

Bu arada TANEM 2250 gr. Dr bunu söyleyince eşim aaaa ama az değil miii diye atladı.. Dr az olur mu, normal sınırlar içinde, bu ay nerede ise 1 kg a yakın kilo alacak bu bebek dedi...bol bol su iç ve proteinli gida tüket, son aydasın önemli bu dedi.. Ve özellikle kalsiyum ilacını da aksatmadan al dedi...

Doğum yapacağım hastane alternafifi 2 idi, şimdi 3 e çıktı... her biri için ayrı ayrı konuştuk...şimdi pazartesi hastaneler ile görşüp nihayi kararımızı vereceğiz.

Bizden havadisler şimdilik bunlaar:)

ay pelin olur mu ki kız.. funda akşama yazarmış tanem geldi diye.. kız sakın öyle bi sürpriz yapma anneye.. tam gelir ayak üzme kızcağız.. çabuk akşam olsun nolur..
Eheheheheh:)) Tanem geldiiii eveeeee, ama ANNESİNİN KARNINDA GELDİİİİ:))))))

Son düzenleme:
kuzummmm hoşgeldinizz..birlikte içiçe en güzel şekilde geldiniz:))
sevindiimm bi sorun olmamasınaa demekki hakkaten normal o sancılar...tanem kızımın kilosu gayet iyi hiç de az değil annesi gibi kibar çocuk o maşallah ona...funda sen bu kızı oğlak doğuracaksın bak demedi deme:))
öpüldünüz..

EZGİCİİİM, valla hiç o kadar beklemek istemem... 20 aralık demiştiniz, bana ne der çıkarım işin içinden:))))))
plansız bir şekilde hastaneye gitmek istemiyorum... 37. hafta bir bitsin,
38 e girince ben 20 aralık diye diretecem valla:)

slm güzel annişler bende bugün doktora gittim kızım 1.867 grm olmuş ve babasına benziyo.bide açılma başlamış dedi doktorum çok korktum ama neyseki serklaj yapılmıştı iyki dikiş atmışız dedi yani dikişler olmasa erken doğum olcak Allah korusun:S ayda bi kez gidiyodum artık 2 haftada bi gelceksin dedi ocak 20 si gibi alcaz bebeği dedi ogünleride görürüm inş. çok güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese tattırsın. bu arada kızımın adı Beyzanur olcak nasıl sizce?

Fundacığım yalancı çoban yaptı bu kız seni
Neyseki endişelenecek bir durum yok
Miyadını beklemesi banada enteresan geldi normal doğurtacak bu doktor seni herhalde
Bende bugün doktoruma sorduğumda ıslaklık ağrı sızı falan gel bakalım bu kız erken mi gelecek acaba diyecek sandım ama normal merve bunlar dedi..
Biz doğurmak isteyince doktorlar almak istemiyor Fundacığım kaldı mı zilloşlar içimizde eheheheh
Canım maaşallah gözün aydın bak en azından önlem alınması iyi olmuş Allah korusun erken doğum olurdu dediğin gibi sevindim senin adına bi sıkıntı yok diye bol bol dinlen sende bari

bende 25. haftamı bitirdim sayılır suyum az dedi doktor bide idrar tahlilinde bakteri pozitif yazıyordu gördümü görmedi mi bilmiyorum ama bişi demedi şeker yüklemesi yapıldı 125 değer çıktı acaba normal mi yorumlarınızı bekliyorum insan endişeleniyor

merhaba kizlar nasilsiniz biraz mrk ettirdim galiba merakk etmeyin bizde hic sorun yok cok sukur bu ay kafasindaki suda fazlalik olmadi cok fazla stres oldum galiba zaman yaklastikca ins hersey hepimiz icin cok guzel olur hepinizi cok optum allaha emanet olun bu arada evde hala internet yok haberiniz olsun optum

Merveeee, valla kaldı bu kızlar içimizde:)))))))) puahahahahh:)))))) okula karnımızda götürüp getirmişiz kızları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…