Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım bakalım zamanımız nasıl geçicek evde dururmuyum sürekli gezermiyim bilemiyorum yaşıycaz görücez...canım kasık ağrıları bendede çok oluyo hele geçen gün nst anında kasıklarımda inanılmaz sancı oldu ama nst de sancı çıkmadı dr.a sorunca normal dedi artık şimdiden sonra yalancı sancılar olur dedi..ishalede dikkat et canım acaba yediğin bişey mi dokundu dr unu arasaydın keşke belki randevunu erkene alırdı merak ediceğine gönlün rahat olurdu,ben dün rapor için doktora gidince küçük hanım öğleden sonraya kadar hareket etmemişti tabikuruntular başlayınca druma sordum gel bakalım dediçok şüküre hanımefendi uyuyolarmış:))) malum bizlerin kafaya bişeyleri takmamamız gerekiyo bebişler için ....Günaydın Kızlaaar
İzine çıkan arkadaşlaar, hadi hayırlı olsuun:)))) Bundan sonra evde zaman zor geçecek, hazırlıklı olun:))))
Biz dün çok sancılandık.. neredeyse yarım saatte bir gelen kasık ağrılarım oldu, tam çıkıp gitmeyi aklıma koydum, son bir saat daha bekleyeyim dedim, çok şükür geçti...
Sonra gece ishal başladı, saaat gece 4 den beri 6 kez tuvalete gittim, hiç düzelme yok.. Akşam dr randevumuz var zaten. Sıkacağım dişimi:)))
canım ben kendimi şimdiye kadar dinç hissettim sadece geceleri sağ kalçamdam bacağıma vuran bir ağrı var oturup kalkarken çok ağrı oluyo taa şeker bayramından beri oda olmasa herşey maşallah çok iyi gitti orta derecede bel fıtığım var dr.um bel fıtığından kaynaklı olabilir dedi...ayrıca dediğin doğru dr lar rahat gün içinde o kadar çok böyle şeylerle karşılaşıyolarki pek takmıyolar ama bak pelly nin yazdıklarına bence yinede dr unu bi ara neme lazımBSP cim, gezebiliyorsan hiç durmadan gez:)))) Ben bir aydır evden çıkamıyorum:) geçen ağdacıya gitmek için komşumu aldım yanıma, güç bela sokağa çıktım.. ayakta kesintisiz 5 dk duramıyorum.... Bu günlerini iyi değerlendir derim:) kii senin haftan benden ileri:))))))
İshal için de arasamda fayda etmeyecek, çünkü dr saat 16 da muayeneye başlıyor.. ben de zaten 17 de gideceğim.. sıvı alıyorum şimdi.. neden bilmiyorum, yediğim extra bişey de yok... hayırlısı bakalım.. zaten aradığımda eminim akşama kadar bekle bakalım der:) bizim kadar takmıyor dr lar onlara göre hepsi olağan
yaaaaaaaaaaaa sorma bende dün gece öyleydim.Günaydın Kızlaaar
İzine çıkan arkadaşlaar, hadi hayırlı olsuun:)))) Bundan sonra evde zaman zor geçecek, hazırlıklı olun:))))
Biz dün çok sancılandık.. neredeyse yarım saatte bir gelen kasık ağrılarım oldu, tam çıkıp gitmeyi aklıma koydum, son bir saat daha bekleyeyim dedim, çok şükür geçti...
Sonra gece ishal başladı, saaat gece 4 den beri 6 kez tuvalete gittim, hiç düzelme yok.. Akşam dr randevumuz var zaten. Sıkacağım dişimi:)))
walla benim kızım bazen deliriyordu artık delirmesi yok sakin eskisi gibi hareket etmiyor sıkışıp kaldı zavallım karnımda küçük ya benim benim ettiğim bir rutin takip yokcanım ya boyle dıyosun canımız cekıo bızım yerımızede sımsıkı sarıl kokla beişini
elvinaz en korkuyorum dıye alttan baktı dr elle muayene ettı merak etme acılman fılan yok dedı bıraz rahatladım ama cok acıttı yaaaa
mervecım senın dedıgın akıntı bendede vardı dr fıtıl vermıstı akıntı senın anlattıgın gıbı saf suya dondu baya bı iç çamasırımı ıslatıyo bıraz once dr aradım dedıkı su gelmesı bacak arandan akacak kadar dıılse korkma o akıntıdan eya fıtılden oluyodur dedı vee belımdekı agrıyı sordum bı nstye gırsen ıı olur dedı devam ederse gıdıcem cunku aynı adet baslangıcındakı sancı gıbı oluyo dun baya bı zorlamıstı bakalım bugun nasıl olcaz bıde ya bebk hareketlerını nasıl takıp edıyorsunuz
boşver kuşum şükret sen bak tüm hamileliği boyunca çalışmaya razı olanlardan var yeterki anne olayım diyenler az kalmış şurda seninde iznine dayan accık olur mu son zamanlarda insan fena oluyor bende senin gibiydim ama dayan cicim gelicek o gündeBende 38.hafta içerisinde doğum yapacağım için 31 iken 32 raporu aldım.benim 3 haftam var daha izne ayrılmama.sizler doğum yaptığınızda ben hala çalışıyor olacağım.ayy ne kötü ya.15 aralıkta başlıyor iznim.
aminNe demek hayatım her zmana benimde çok hoşuma gitti herşeyi kapsayan bi dua allahım kabul etsin
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:18:Funda'cım bayramın 1. günü ben de ishaldim. Öyle tuvaletten çıkamayacak kadar değil ama bütün gün sürdü. Gün içinde 4-5 kere adet sancısı gibi ağrım da oluyordu. Perşembe akşam da doğurdum biliyorsun. Neyse ki bugün doktor randevun var. Merakta bırakmaz bizi..
BSP cim, gezebiliyorsan hiç durmadan gez:)))) Ben bir aydır evden çıkamıyorum:) geçen ağdacıya gitmek için komşumu aldım yanıma, güç bela sokağa çıktım.. ayakta kesintisiz 5 dk duramıyorum.... Bu günlerini iyi değerlendir derim:) kii senin haftan benden ileri:))))))
İshal için de arasamda fayda etmeyecek, çünkü dr saat 16 da muayeneye başlıyor.. ben de zaten 17 de gideceğim.. sıvı alıyorum şimdi.. neden bilmiyorum, yediğim extra bişey de yok... hayırlısı bakalım.. zaten aradığımda eminim akşama kadar bekle bakalım der:) bizim kadar takmıyor dr lar onlara göre hepsi olağan
Sağol tatlım... Haber veririm...funda geçmiş olsun canım.. umarım geçici bi durumdur.. akşam doktordan gelince hemen yaz sonucunu.. merakta bırakma bizi..
benim de en kızdığım durumdur... İnsanın tüm planlaması alt üst oluyorofff ya.. mobilyacıyı aradım şimdi.. daha boyası kurumamış.. pazartesi gönderelim salı elinizde olsun dediler.. allahım en nefret ettiğim şey ya.. e dedim 20 gün içinde teslim dediniz bende ona göre ayarladım kendimi.. bugun 26.günü... araya bayram girmişmiş.. sanki bayram sürpriz yaptı aniden geldi.. deli ettiler beni ya..
Funda'cım bayramın 1. günü ben de ishaldim. Öyle tuvaletten çıkamayacak kadar değil ama bütün gün sürdü. Gün içinde 4-5 kere adet sancısı gibi ağrım da oluyordu. Perşembe akşam da doğurdum biliyorsun. Neyse ki bugün doktor randevun var. Merakta bırakmaz bizi..
offf ya.. mobilyacıyı aradım şimdi.. daha boyası kurumamış.. pazartesi gönderelim salı elinizde olsun dediler.. allahım en nefret ettiğim şey ya.. e dedim 20 gün içinde teslim dediniz bende ona göre ayarladım kendimi.. bugun 26.günü... araya bayram girmişmiş.. sanki bayram sürpriz yaptı aniden geldi.. deli ettiler beni ya..