Şimdik deneyimli annler ve fikri olan anne adaylarına sorularım
*Kaç takım üst alt koymalıyım yada kaç takım tulum ?
*Kaç adet bez koymalıyım ?
*Kaç adet battaniye koymalıyım ?
*Emzirme yastığımı ameliyatım ağır geer halim olmaz mantığıyla yanıma almalı mıyım?
*Bebekler tırnaklı doğuyorlarmış bazen tırnak makansını yanıma alayım mı?
*Alt açma bezlerinden yanıma alsam mı canbebeler varya
*emzirme sütyenimi ve atletimi yanıma kaç adet alayım
offf kafam karıştı sanırım bunlara üşendiğimden dolayı hazır olan şeyleri bir türlü çanta haline getiremedim
nebılım mervecım haklısın ama ınan gece bıle aklımdan cıkmadı nıe bole nıe sole dedıgın gıbı 1 hafta gecsın burda bı yere gıder tekrar baktırırım normal haftasında dedı dr ama ıkı haftada 30 gr alması bıraz sasırttı benı
mervecim heyecan basladı artık ayy ıkı hafta sonra cılvelos gelıo demek hadı hayırlısı
nebılım mervecım haklısın ama ınan gece bıle aklımdan cıkmadı nıe bole nıe sole dedıgın gıbı 1 hafta gecsın burda bı yere gıder tekrar baktırırım normal haftasında dedı dr ama ıkı haftada 30 gr alması bıraz sasırttı benı
walla öle panyciğim az kaldı cilveloşa kavuşmama.....canım doğum yapan arkadaşlar dururken bizim haddimize değil tabi ki ama ben kendi koyduklarıma göre yorum yapıcam ama şu varki bende bavula koyarken bayağı bi zorlandım ,ben 1 takımı kadife olmzak üzere 3 takım koydum oda karar veremediğimden gerçi gözümede o kadar küçük gözüktülerki acaba kurutma makinesinde küçüldü mü diye düşünmedim değil (gerçi hastane kendisi ilk doğumda kendi kıyafetlerini giydiriyomuş) bez her ihtimale karşı 10-15 tane alıcam yanıma (evime hastane yakın olacağından gerekirse eşim gidip alır) battaniye 2 adet koydum,emzirme yastığı hakkında tecrübeli annelerden bende yorum bekliyorum,emzirme sütyenini ben 1 tane aldım zaten bakalım nasıl kullanıcağım bilmediğimden ama atlet almamıştım hatırlattığın iyi oldu onu da ekliyim bari
Şimdik deneyimli annler ve fikri olan anne adaylarına sorularım
*Kaç takım üst alt koymalıyım yada kaç takım tulum ?
*Kaç adet bez koymalıyım ?
*Kaç adet battaniye koymalıyım ?
*Emzirme yastığımı ameliyatım ağır geer halim olmaz mantığıyla yanıma almalı mıyım?
*Bebekler tırnaklı doğuyorlarmış bazen tırnak makansını yanıma alayım mı?
*Alt açma bezlerinden yanıma alsam mı canbebeler varya
*emzirme sütyenimi ve atletimi yanıma kaç adet alayım
offf kafam karıştı sanırım bunlara üşendiğimden dolayı hazır olan şeyleri bir türlü çanta haline getiremedim
pelincim maşallah çok güzel kırkyıllık tecrübeli bir anne edasındasın.
bilgilerin çok iyi geliyor. buarada normal doğumu çok diretiyordum. ama gittikçe şişmeye başladım ben albumin gibi ayaklarım ve ellerim çok şişiyor. tansiyonum yükselmiyor ama normal doğuma artık uzak bakmaya başladım...
bizim hastane özel hast. olmasına rağmen 1gece yatırıyorlarmış sezeryan için. nasıl bir gece yeterli oluyormu sence. sen ikinci gün nasıldın?
pelly cim peki külot olarak ne kullandın ilk andan itibaren iç çamaşırını giyebiliyomusun ,nasıl külot kullandın hamile külodumu normal külotmu?ben ebru hamile giyimden almıştım ama ne biliyim sanki içinde rahat edemiyecekmişim gibi geldi bu konudaki tavsiyen nedir
beee canım ya sana bişi sorcam bızım aynı gıdıyo ya benım kız ıkı hafta once 2.170 gr dı bende onden gıdıyo dıye sevınıyodum dun gıttıgımızde 2.201 cıktı bebegım 30 gr almıs bu benı uzdu senınkının kılosu kac gr sence nasıl bızımkı bende hıc kılo almamısım 75 hala 67.5 la hamiş kalmıstım nooolr teyzesı hemen bıze haber ver :97:
Ben hamilelik boyunca normal slip giymeye devam ettim. 6. aydan itibaren sadece 1 beden büyüğüne geçmiştim. Hastanede de aynen devam ettim. Pamuklu, klasik beyaz slip giydim hep. Rahatsız olmadım. Dikişin altında kaldı hep.
Korse sormuştunuz bir de, doktorum önerdi ama biz belime şal sardık hastanede. Sıcak tutsun ve toparlasın diye. Evde devam etmedim, doktorum da birşey demedi.
haklısın canım1gece banada az gelmişti zaten. artık bakalım birdahki gidişimde konuşucam. benim istediğimle birgece daha bırakırlarmı diye...
korseyi doktorun önerdiğine sevindim. malum ben çok kilo aldım biran önce toparlanmak için kullanırım kesin.
buarada şimdiden 10kg vermişsin bu harika. bana çok moral verdi. çünkü ben şimdiden 17kilo aldım. 5haftada 3 kilo daha alırsam 20 ile kapatıcam toplam. :78:
andaç bu topik tüp bebek yöntemi ile hamile kalanlar topiği..ya ben bu topiği anlamadım hamileler topiğimi yoksa tüp bebekle hamile kalacakların topiğimi biri yardım etsiiiin
canım ne güzel bizi bilgilendiriyosun çok sağol bende hep normal slip giydim halada öyle devam ediyorum ama hastanede belki göbeği kapatan bi şey daha iyi olabilir diye öyle aldım ama evde deneyince paçalı don gibi sanki rahat edemedim o zaman dikiş tam karnımızın şişmeye başladığı yrden değilde biraz daha üstten mi yapılıyo?
Ezgi'cim fırsat bulup da kutlayamadım.. Öğretmenler günü kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?