Sevgicim, o sancılardan bende çok oluyor.. Hatta şu an bile var:) Sanırım yalancı doğum sancıları denen sancıları send e yaşamaya başladın...kızlar günaydın.. umarım bayramınız iyi geçmiştir...
bizim boya badana işleri vardı.. meleğimizin odasını boyadık.. inşallah salı çarşamba gibi de odası gelince baya yoğun bir hazırlık dönemine gireceğiz..
2-3 gündür sağ kasığıma böyle batma şeklinde bir ağrı giriyor.. ama saniyelik bişiy.. sizde de oluyor mu? doktor randevum pazartesi akşamı.. bende çok merak ediyorum..
slm arkadaslar cok uzun zamandan beri buraya uyeyim ama iki kere normal gebelik yasadigim icin tup bebek bolumune hic bakmamistim. yasadigim gebeliklerin ikiside husranla sonuclandi ve butun tahlil sonuclarimiz karsiliginda tup bebek yapmamiz gerektigi soylendi bunun icin buraya geldim 3 ocak ta ALLAH nasip ederse basliyacagiz benimle birlikte olurmusunuz? simdiden hepinize cok tesekkur ederim
canım allah yardımcın olsun.. umarım tedavinden hayırlı sonuçlar alırsın..slm arkadaslar cok uzun zamandan beri buraya uyeyim ama iki kere normal gebelik yasadigim icin tup bebek bolumune hic bakmamistim. yasadigim gebeliklerin ikiside husranla sonuclandi ve butun tahlil sonuclarimiz karsiliginda tup bebek yapmamiz gerektigi soylendi bunun icin buraya geldim 3 ocak ta ALLAH nasip ederse basliyacagiz benimle birlikte olurmusunuz? simdiden hepinize cok tesekkur ederim
ya geçen akşam uykumdan uyandırdı beni.. çok korktum.. bir yarım saat falan sürdü.. geçti sonra.. sanki çıkmaya çalışıyor gibi.. bir sağdan bir soldan vuruyo.. çok oturunca midemin üstüne toplanıyor.. dokununca kaçıyor.. :) çok tatlı ama ya.. bana doktorum aralık 20sinden sonra her an alabiliriz dedi.. bende kararsızım aslında.. 40.haftasını beklesem mi diye.. ama bu gidişle banada durmucak gibi geliyor.. hakkımızda hayırlısı bakalım..bee canım aramızda 1 gun var benımde bu hafta zor gecıyo kasılmalarım v acılar fazlalastı karnımın alt tarafında catlamalr baslamış
sankı benım kız tam gogsumun altına oturuyo ve kalkmıyo cok komık kaburgama ve mıgdeme baskı yapıyo benımde carsamba gunu randevum bakalım ne dıyecek hayırlısı...
sana dr dogum tarıhı ne dıyor benımkını aralık sonu dedıma bakalım sankı bana beklemıcekmıs gıbı gelıyo
bende öyle tahmin ettim fundam.. ama ne bileyim daha erken gibi geliyor sanki.. ben henüz o psikolojiye girmedim galiba :)Sevgicim, o sancılardan bende çok oluyor.. Hatta şu an bile var:) Sanırım yalancı doğum sancıları denen sancıları send e yaşamaya başladın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?