Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evett merveee az kaldııı:))
bence aynı gün yapıcas seninle bak görürsün hatta funda sen ben :))
merve liste super olmuş sırayla eklenmek dileğiyle ehehehe
Şimdi benim bebeğim normal satımdan tam 10 gün önce alınmış olacak o zaman seninki daha erken alınmış olmayacak mı 10 günden daha fazla önce almış olacaklar yani ölemi..Tanem konusunda haklısın zilli beklemeyebilir
Kızlar herkese selam. Biz 3 saat önce eve geldik :) Oğlum bize ciddi bir sürpriz yaptı. Hala ne olduğunun farkında değil gibiyim. Karşısına geçip seyrediyoruz babasıyla ve doyamıyoruz. Gerçek bir mucize. Bu topikteki tüm arkadaşlarım, hepiniz çok yakın zamanda bu duyguyu tadacaksınız ve ben bunun için çok mutluyum. Merve'nin topiği açtığı gün hem çok yakın hem çok uzak geliyor bana. O kadar güzel şeyler paylaştık, ne güzel bir arkadaşlık paylaşıyoruz.. Hepinizin tebrik mesajlarını, halaylarınızı gözlerim dolarak okudum. Kaan doğduğundan beri ilk defa ağladım. İyi ki varsınız...
Funda'cım üşenmeyip hastaneye gönderdiğin telgrafla ayrıca duygulandım. Çok incesin, çok teşekkürler..
Merve'cim aradığında ben açamadım, eşimle konuştunuz. Araman çok hoşuma gitti, o kadar sevindim ki, sonrasında hep Kaan'la ilgilendim, seni geri arayamadım, kusura bakma.
Ve hikayemize gelince...
Biliyorsunuz Pazar günü kan ve idrar testi yaptırmıştım ve idrar yolunda enfeksiyon çıkmıştı. Monurol diye bir ilaç almıştım. Pazartesi de doktoruma gittiğimizde nst ve ultrasonda herşey normaldi. Yalancı sancılar bende 24. haftadan beri vardı. Rahim doğuma hazırlandığı için olması gereken kasılmalar. Onları ciddiye almadım. Sadece sıklığını takip ediyordum. Neyse geçen haftadan beri günde 3-4 defa adet sancısı şeklinde ağrılar da başlamıştı. Doktorum Çarşamba ve Cuma günü doğum yapacağım hastanede nst'ye girmemi istedi. Çarşamba günü gittik. Kaan'ın kalp atışları normaldi, ağrım yoktu. Yani doğum belirtisi yoktu. Bu arada ben 1 haftadır meme masajına ve hurma yemeye başlamıştım. Perşembe günü bütün gün evdeydik. TV karşısında yattım hep. Akşamüstü saat 18h00 civarı tuvalete kalktım. Klozetteyken bir anda sanki bir tıpa açıldı ve kontrol edemediğim bir şekilde su gelmeye başladı. İşemekten çok farklı, kesinlikle tutamıyorsunuz. Kimilerinde sızıntı gibi de olurmuş, bende akar su şeklindeydi :) Bir ara durduğunda hemen eşime suyumun geldiğini haber verdim ve doktorumu aramasını istedim. Annem de, eşim de şaşkın bir şekilde evde koşuşturmaya başladılar, bense klozetten kalkamıyordum :)
Doktorum hemen hastaneye gitmemi, muayene olmamı ve onu aramamı istedi. Ben hemen çabuk bir duş aldım, giyindim ve evden çıktık. Hastaneye vardığımızda suyum gelmeye devam ediyordu. Yolda adet sancısı gibi sancılar başladı. Nöbetçi doktor elle muayene etti, 2 cm açılma olduğunu, bebeğin makat geldiğini söyledi. Ultrasonda kalp atışlarını gösterdi. Hemen doktoruma haber verdik, o da yola çıktı. Odamıza çıktık, bana NST bağladılar. Kaan'ın kalp atışları iyiydi, benim 7-8 dk arayla sancılarım geliyordu. Sancı geldiğinde aynı adet sancısı gibi ama daha şiddetlisi. 30-40 sn sürüyor, burundan derin nefes alıp ağızdan vermek rahatlatıyor. Ben saat 2 gibi yemek yemiş, 4 gibi de meyve suyu içmiştim. O yüzden anestezi uzmanı 1-2 saat daha beklemek istedi. Doktorum geldiğinde saat 19h30 idi. Son olarak sıvı aldığım için daha fazla beklememize gerek yok dedi. 20h00'de ameliyathaneye indik. Çok çabuk uyudum. 20h30'da Kaan doğmuş, ben odaya çıktığımda saat 22h00 idi. Çabuk ayıldım, asansörde ayıktım. Odaya gelir gelmez hemşire Kaan'ı getirdi ve oğlum hemen emmeye başladı :)