• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

yok kızlar ben çalışmaktan şikayetçi değilim.. ama herkes tatildeyken çalışmak canımı sıkıyor sadece.. malum bugün herkese tatil.. :)
ezgim arkadaşlar açıklamışlar zaten.. bence hastalığında çok su kaybetmiş olmandır sebebi.. sen içini ferah tut..
bu arada herkese iyi bayramlar dilerim.. kurban kesecek olanlarında allah kurbanını kabul etsin inşallah..

Kiiizzlaaaarrrrr:)))

Vallahi bu sefer soylemeye korkuyorum; yalanci cobana donecegiz yahu...

Bu sabah doktorumuza gittik, rutin tansiyon olcumu ve nst icin, tansiyon bu sefer normal cikti. Evde dinlenince ve kendi olcumlerimde yuksek cikmadigini gorunce normale dondu sanirim. Fakat doktor nst'yi inceledi inceledi, "seni persembe halledelim" dedi, hastanenin diger baba doktorunu arayip persembe sabah musait olup olmadigini sordu, sekreterlere persembe sabahi sezaryen ayarlayin dedi, bana da "sen simdi gene heyecan yaparsin tansiyonu bozarsin, carsambadan gel yat, nst'ye de bakalim, persembe sabah da aliriz" dedi...

Gene bir degisiklik olmazsa persembe sabah saat 09:30 gibi aliyorum oglumu kucagima:))))

Bu sabah doktorumuza gittik, rutin tansiyon olcumu ve nst icin, tansiyon bu sefer normal cikti. Evde dinlenince ve kendi olcumlerimde yuksek cikmadigini gorunce normale dondu sanirim. Fakat doktor nst'yi inceledi inceledi, "seni persembe halledelim" dedi, hastanenin diger baba doktorunu arayip persembe sabah musait olup olmadigini sordu, sekreterlere persembe sabahi sezaryen ayarlayin dedi, bana da "sen simdi gene heyecan yaparsin tansiyonu bozarsin, carsambadan gel yat, nst'ye de bakalim, persembe sabah da aliriz" dedi...

Gene bir degisiklik olmazsa persembe sabah saat 09:30 gibi aliyorum oglumu kucagima:))))

Hayırlısı olsun BİLGEEMMM.... Sağlıkla gelecek Emek... Gözümüz aydın:)

bilgeeeeeeeeee:):):)
valla bu sefer de doğmazsa bu kuzu fotoğrafını burda görünceye kadar inanmıcam doğduğuna:):)
canım benim şimdiden sağlıklı doğumlar diliorum sana da oğlumuza da..
bayram çocuğu olcak Emek kafaya koydu:):)
son yalnız günlerinizin tadını çıkara çıkara günlerini geçir..sakın panik,stress yapma..
çokk öpüorum o zmana kadar olurda yazışıp görüşemezsek çok çok geçmiş olsun...

HERKESİN BAYRAMINI KUTLARIM...BEBEKLERİMİZ İÇİMİZDE SON BAYRAM...

Kızlar biz de bugün nst'ye bağlandık tekrar. Nst normal. Kaan iyi. Doktorum sırf benim için 23 Kasım'ı bekliyor, yoksa Bilge gibi ben de her an doğuma gidebilirim. Suyum da iyiymiş. Şu an bir riskim yok. Yalnız ilk kez bugün tansiyonum 13/9 çıktı. Heyecandan herhalde.
Neyse Çarşamba ve Cuma günü doğum yapacağım hastanede nst'ye gireceğim. Eğer nst'de soru çıkarsa tabi Salıyı beklemeyeceğiz. Kaan kocaman olduğu için içerde sıkmayalım çocuğu diyor doktorumuz. Şu bayramı da bir atlatsam, herkes tarilken çalışmak zorunda olan nöbetçi hemşire ve doktorlarla muhatap olmak istemiyorum açıkcası. Ürolog da tek mesela, eğer adam izinliyse sünneti de yaptıramadan hastaneden çıkmak zorunda kalırım. Vs., vs... Bize dua edin kızlar 23'üne kadar dayanalım :)

Ve tabii Herkese iyi bayramlar.

Bilge'cim bayram hediyen çok güzel :) Hiç unutamayacağın bir bayram geçireceksin, oğlunla birlikte. Sağlıkla konsun kucağına :nazar: :emir_bebek:

haymatloscum bebisin gercekten annesinin kollarina bayramda gelmek istiyor :nazar: her sey yolunda haftan musait lutfen rahat gecir bugunleri tansiyonumuz biraz oynuyor sanki heyacan yaptiginda. bebegin saglikla huzurla, neseyle uguruyla gelsin Insallah :nazar: Allah hepimize o gunleri gostersin, amin.

Ve tabii Herkese iyi bayramlar.

Bilge'cim bayram hediyen çok güzel :) Hiç unutamayacağın bir bayram geçireceksin, oğlunla birlikte. Sağlıkla konsun kucağına :nazar: :emir_bebek:

Pelincim cok tesekkurler, insallah senin de gonlune gore olur, Kaan'i bekledigin zaman kucagina alirsin. Tansiyon konusu malum, heyecanlaniyoruz ondan oluyor. Bugun yol boyunca yaptigimiz tatilleri, gordugum ormanlari golleri denizleri vb. dusunmeye calistim:))) Sen de endise etme, her sey cok guzel olacak, Kaan erken gelmek isterse de hic onemli degil, cunku her ikimizin de ogullari dunyaya saglikla gelmek icin yeterince saglikli ve kocaman:)))

haymatloscum bebisin gercekten annesinin kollarina bayramda gelmek istiyor :nazar: her sey yolunda haftan musait lutfen rahat gecir bugunleri tansiyonumuz biraz oynuyor sanki heyacan yaptiginda. bebegin saglikla huzurla, neseyle uguruyla gelsin Insallah :nazar: Allah hepimize o gunleri gostersin, amin.

Amin canim, vaktiyle, hayirlisiyla saglikla insallah:)))

merhaba kızlar !
ayyy ıkı gun ayrı gecırmeye gelmıo gecmısı okumaktan bı hal olduuum:25:
öncelıkle bılgecım emek bebek gel gıt lerıyle bızı sasırtmaya devam edıyo saglıkla gelsın meleğin:emir_bebek:
ayşecım geçmiş olsun yat dınlşen bişi olmaz bende ılk 3 ay yatmıstım hatırlarsanız:20:.
mervecim yalovalardan da kopmayıp devam etmen ne guzel.wınn hayırlı olsun,
kaanımızada masallah barekallah kocaman olmus miniğimiz sağlıkla gelsiiin:34:
gelelım bızee:46:
evıme tasınalı 3 ay oldu fakat yenı yerlestım dip kose ohhh :53:yerlestııı
grıp oldum hemde ne grıp ama ıhlamur ıyı geldııı::68:
kızımda ıyı masallah elifeee:70:
herkese ii bayramlar bu mubarek arefe gununde rabbıme dua edelım meleklerımıze kavusmak için

bayramınız mubareeek olsuuuun!

hayırlısı olsun canım rabbim bi seste kurtarsın ( öle derler yaa hoş sezeryanda ses seda yok ama :)
hayırlısı ile bebeğini kucağına al inş darısı sağlıkla bizlere inşşş 20 en fazla 30 günümüz var

Kızlar yazdıklarımın hepsi gitmiş bütün çoşkularım haber verdiğim mesajlar ve flash haberlerim kısaca özetleyeyim dedim

Öncelikle takip edilen tansiyon problemi devam eden Bilgeciğim 18 Kasım 2010 tarihinde 3495 gr ağırlığında çok sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi.Sezaryen operasyonla dünyayay gelen Emek Bebek gayet sağlıklı herşey yolunda..Sadece annesinin memesini bulmakta zorlanıyormuş o kadar e oda olur değil mi canlar minicik bebek dünyaya alışmaya çalışıyor..

Bilgeceiğimden gelen mutlu haber için daha doğru dürüst halay çekememişken akşam saatlerinde Pelinciğim aradı
__Merve merhaba canım benim suyum geldi şu an hastanedeyiz bir miktar açılma var ama Kaan dönmediği için sezaryen olacağım doktorumun hastaneye gelmesini bekliyorum.

E o an ki halimi tahmin edemezsiniz bir anda elim ayağım boşaldı kendim doğuma gidiyormuşum gibi oldum,

Sonunda gece 23:43 te bir msj geldi Kaan bebek dünyaya gelmiş 3440 gr ve 48 cm gayte sağlıklı bir erkek...Pelinciğimde iyi herşey yolunda

TOPİĞİMİZİN İLK BEBEKLERİ AYNI GÜN GELDİ....
E ÇEKTİĞİM BİR ÇOK HALAY BOŞA GİTTİ MESAJLARIMIZ SİLİNMİŞ E BİR DAHA ÇEKEYİM DEĞİL Mİ
HADİ BAKALIM HAYIRLI OLSUN MİNİKLERİMİZ
ARKADAŞLAR SAĞLIKLA MUTLULUKLA BÜYÜTMEK DİLEĞİYLE YAVRULARINIZI ALLAH BAĞIŞLASIN......

herkese merhaba ve hayırlısıyla evlatlarınızı kucağınıza alırsınınz inş. ben aranıza yeni katıldım ama yazdıklarınızı okuyunca çok heyecanlandım bende tüp bebek denicem ama nerde nasıl olcak hiç bilgim yok ilk denemem olucak bizde de hiçbi sorun yok öyle görünüyo ama hala olmadı yanlız eşimde sperm hareketsizliği var 2 kere aşılama denedik ama sonuç olumsuz sanırım tek sansım tüp bebek yardımcı olurmusunuz lütfen siz nerede yaptırdınız ???

Iyi bayramlar arkadaslarim, Allah hepimize evlatlarimizla ailemizle mutlu saglikli nese ve huzur dolu bayramlar versin.

Canım Allah hayırlısıyla bebeğini koklamayı nasip etsin...Donmuşlarla mı hamile kalmıştın??? İlk tedavide pozitif sonucu gördüm ama bebeğimi kaybettim..Donmuşlarla düşük şansı çok oluyor diyorlar...Yanlış mı hatırlıyorum senin ki donmuş embrio muydu???

ayyy inanamıyorum:)) sıra bana geldi galiba.hem sevindim hemde heyecanlandım şimdi. maaşallah kilolarıda gayet iyi bebişlerimizin. darısı bizim başımıza. 2 erkek bebiş geldi bakalım sıra benim kızımda. gerçi liste ve tahmini doğum tarihleri ne kadar turar bilemem ama :) ben hala perşembeyi beklemedeyim:) bi süprizde bizim kız yapmazsa perşembe alıcam kucağıma kızımı:) nasıl bir heyecan duydum okuyunca anlatamam sanki bende doğuma gidicem gibi oldum:) zaten her sorana kesin 25 i demiyorum her an olabilir ama olmazsa perşembe diyorum. dünde kuaföre gidip kıl tüy işlerimi hallettim.rüyalarıma giriyordu:) artık ne zaman isterse gelebilir. benimde bilge gibi tansionum oynuyordu ya şu bakım işini halledemeden hastaneye yatarsam diye:) benimde sağ kasığıma bi sancı giriyo iki gündür kramp gibi değil sanki apandisit gibi ama geçiyor sonra. bende braxton hicks kasılmalarıda hiç olmadı henüz. dr.uma göre erken gelmeye kalkmaz diyo ama kısmet.

bebişlerimize maşallah hoşgeldınız kaan ve emek bebek:66::66::62::62:
rabbım analı babalı buyutsun insallah:46:
rabbım bızlerede nasıp et kucagımıza almayı amiiiin:61:

Masallah Kaan bebek de gelmis, Emek ve Kaan hosgeldiniz Rabbim uzun saglikli huzur ve nese dolu bir omur nasip etsin ogullarimiza :nazar: darisi hepimizin basina olsun.

Back