• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun bebekleriniz, sağlık sıhhatle analı babalı büyüsün yavrularınız. Darısı bizlerin de başına. Tekrar tekrar tebrikler, bayram şekerleri onlar ömürleri de bayram gibi geçsin:))

slm.. Rabbim kaan ve emek bebeğe sağlıklı mutlu huzurlu ve hayırlı bi hayat nasip etsin,çoookkk mutlu oldum bilge ve pelin adına inş bizde o günleri görürüz darısı bizim başımıza,AMİNNNNN.....
kaan ve emek::nazar::nazar::nazar: annelerinede geçmiş olsunnnn...:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum veee tabiiki esas şu anda hayatının en güzel bayram şekerleri yanında olan güzel annelerimiz emek ve kaan bebeklerimizin annelerine gözünüz aydııınnn diyorum ve Allah sizleri nazarlardan korusun..Allah analı babalı ve sağlıklı büyütmenizi nasip etsin yakışıklı delikanlılarımızı:nazar::nazar::nazar:bakalım sırada kim var...

Önce EMEK, sonra KAAN... Ne güzel Hediye oldunuz hepimize.... Allah uzun, sağlıklı ömürler versin... Şunu bilin ki; çok istendiniz, çok özlendiniz, herşey sizler içindi.. Anneleriniz belki de hayatlarının en güzel bayramlarını yaşadılar.. Ve bizlere de asla unutulmayacak bir bayram hatırası oldunuz... 9 aylık bekleyişlerimizde çok şey paylaştık... İlk varlık müjdelerinizde halaylar çektik, ilk tekmelerinizde heyecanlandık... Her kontrolünüzü nefessiz bekledik.... Şimdi ise varlıklarınızı kutluyoruz... Yoldaki kardeşleriniz sizlere emanet Minik Melekler... Sizlere gülen o gizli melekleriniz yoldaki tüm kardeşlerinize ışık olsun... HOŞGELDİNİZ...

Bilge'cim ve Pelin'cim... sevinçlerinizi tam içimde duyumsadım... Sizleri de tebrik eder, yavrularınızla sağlık dolu bir gelecek dilerim...

Darısı tüm bekleyenlere, tüm isteyenlere olsun...
Sevgiler.

bu süper bi haber.. allahım çok şükür ilk bebeklerimiz geldi.. allah sağlıklı güzel bir ömür versin ikisine de inşallah.. darısı hepimizin başına..
mervem halayına tüm enerjimiz ve mutluluğumuzla bizde eşlik ediyoruz..
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutlarım.
bayram hediyesi gibi gelen emek ve kaan bebek hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah...

:64: :64: :64: :64:

emek ten sonra kaanda katılmış aramıza.pelin 23 ünü bekleyemedi kaan üstelik sabah a saat ayarlaması yaparken akşam geldi.herşeyde bir kısmet vardır.maşallah kaana.sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim.

kızlar günaydın.. umarım bayramınız iyi geçmiştir...
bizim boya badana işleri vardı.. meleğimizin odasını boyadık.. inşallah salı çarşamba gibi de odası gelince baya yoğun bir hazırlık dönemine gireceğiz..
2-3 gündür sağ kasığıma böyle batma şeklinde bir ağrı giriyor.. ama saniyelik bişiy.. sizde de oluyor mu? doktor randevum pazartesi akşamı.. bende çok merak ediyorum..

kızlar günaydın.. umarım bayramınız iyi geçmiştir...
bizim boya badana işleri vardı.. meleğimizin odasını boyadık.. inşallah salı çarşamba gibi de odası gelince baya yoğun bir hazırlık dönemine gireceğiz..
2-3 gündür sağ kasığıma böyle batma şeklinde bir ağrı giriyor.. ama saniyelik bişiy.. sizde de oluyor mu? doktor randevum pazartesi akşamı.. bende çok merak ediyorum..
Sevgicim, o sancılardan bende çok oluyor.. Hatta şu an bile var:) Sanırım yalancı doğum sancıları denen sancıları send e yaşamaya başladın...

slm arkadaslar cok uzun zamandan beri buraya uyeyim ama iki kere normal gebelik yasadigim icin tup bebek bolumune hic bakmamistim. yasadigim gebeliklerin ikiside husranla sonuclandi ve butun tahlil sonuclarimiz karsiliginda tup bebek yapmamiz gerektigi soylendi bunun icin buraya geldim 3 ocak ta ALLAH nasip ederse basliyacagiz benimle birlikte olurmusunuz? simdiden hepinize cok tesekkur ederim

bee canım aramızda 1 gun var benımde bu hafta zor gecıyo kasılmalarım v acılar fazlalastı karnımın alt tarafında catlamalr baslamış:31:
sankı benım kız tam gogsumun altına oturuyo ve kalkmıyo cok komık kaburgama ve mıgdeme baskı yapıyo benımde carsamba gunu randevum bakalım ne dıyecek hayırlısı...
sana dr dogum tarıhı ne dıyor benımkını aralık sonu dedıma bakalım sankı bana beklemıcekmıs gıbı gelıyo:40:

Son düzenleme:
slm arkadaslar cok uzun zamandan beri buraya uyeyim ama iki kere normal gebelik yasadigim icin tup bebek bolumune hic bakmamistim. yasadigim gebeliklerin ikiside husranla sonuclandi ve butun tahlil sonuclarimiz karsiliginda tup bebek yapmamiz gerektigi soylendi bunun icin buraya geldim 3 ocak ta ALLAH nasip ederse basliyacagiz benimle birlikte olurmusunuz? simdiden hepinize cok tesekkur ederim

hos geldın canım ınsallah rabbım yuzunu guldurur burda cogumuzun ıkıncı ucuncu denemesınde oldu mesela benım ucuncu denemem rabbım ınsallah sana ılk denemede verır melegını tabıkı destek oluruz sana canım:61:

canım allah yardımcın olsun.. umarım tedavinden hayırlı sonuçlar alırsın..
bee canım aramızda 1 gun var benımde bu hafta zor gecıyo kasılmalarım v acılar fazlalastı karnımın alt tarafında catlamalr baslamış:31:
sankı benım kız tam gogsumun altına oturuyo ve kalkmıyo cok komık kaburgama ve mıgdeme baskı yapıyo benımde carsamba gunu randevum bakalım ne dıyecek hayırlısı...
sana dr dogum tarıhı ne dıyor benımkını aralık sonu dedıma bakalım sankı bana beklemıcekmıs gıbı gelıyo:40:
ya geçen akşam uykumdan uyandırdı beni.. çok korktum.. bir yarım saat falan sürdü.. geçti sonra.. sanki çıkmaya çalışıyor gibi.. bir sağdan bir soldan vuruyo.. çok oturunca midemin üstüne toplanıyor.. dokununca kaçıyor.. :) çok tatlı ama ya.. bana doktorum aralık 20sinden sonra her an alabiliriz dedi.. bende kararsızım aslında.. 40.haftasını beklesem mi diye.. ama bu gidişle banada durmucak gibi geliyor.. hakkımızda hayırlısı bakalım..
Sevgicim, o sancılardan bende çok oluyor.. Hatta şu an bile var:) Sanırım yalancı doğum sancıları denen sancıları send e yaşamaya başladın...
bende öyle tahmin ettim fundam.. ama ne bileyim daha erken gibi geliyor sanki.. ben henüz o psikolojiye girmedim galiba :)

selam kızlar benimde bebiş 30.haftaya gelmedn dönmüştü.o günden beri sağ kaburgama baskı yapıyordu meğerse ayağını dayıyormuş:) sağ kasığımda ve sol kasığımda iğne batması gibi sancı oluyor bazen elleriyle itiyor ve tırnakları uzadığı için tırnakladığında yanma gibi bir sancı oluyor. başını oynattığındada rahim girişinde acaip bir sancı oluyor öle kala kalıyorum:) ama yalancı doğum sancıları değil bunlar. yalancı doğum sancıları rahimin el altında toplanma hissi şeklinde görülürmüş.ve anne çoğu zaman ağrı duymazmış. geri kalan ağrıların çoğu ya bebeğin hareketleri yüzünden yada büyüyen rahimin çekme yapmasıyla ilgiliymiş. yalancı doğum sancılarını en net nst ye girince görürsünüz ben girdim gireli hiç sancı çıkmadı zaten henüz hiç öle rahimimin toplanması hissini yaşamadım. ama şu anda 3 gündür bebek büyüdüğü için siyatik sinirime baskı yapıyor diye acaip kramp gibi sağ kasığımda ve bacağımda ağrı oluyor.dinlenince geçiyor. bende dinlenemeye çalışıyorum. pzt si kontrolüm var bakalım kaç kilo olmuş bizimkisi. kısmetse perşembede doğum var. bana kalsa geç oluyor ama dr.um ne kadar geç okadar iyi dedi diye 38+6 oluyor yani nerdeyse 40.haftaya girmiş oluyoruz. eğer kaanın peline yaptığı gibi bir süpriz yapmaz ise planımız bu bakalım kısmet:)

esracım sağol tatlım bilgiler için.. o iğne batmaları ve yanmalar bende çok oluyor bu ara.. internetten baktım idrar enfeksiyon durumunda da olabiliyormuş.. pazartesi gittiğimde mutlaka tahlil isticem.. seninde kızına kavuşmana çok az kaldı.. ilk prensesim o olucak.. inşallah sağlıkla ve vaktinle gelir..

Esracım... Sıra sana geldiiiiii:))) Hayırlı doğumların olsun şimdiden... Benim yaşadığım ağrılar el altına toplanan ağrılardan:)) Aslında ağrıdan ziyade toplanıp gerilme şeklinde hissediyorum. Ama bunun yanı sıra rahmin genişleme ağrıları çok oluyor.. Artık ikisini birbirinden ayırabiliyorum, çünkü çok sık oluyor:( En son NST de ağrılarım çıktı... Ama benim dr um da 38+5 den önce almak istemeyenlerden... Zaten bu 38+5 sanırım doktorlar için özel bir gün.. Çünkü dikkat ettim, bir çok arkadaşa verilen sezeryan tarihi bu güne tekabül ediyor... Benim dr umun yaptığı açıklama bebeğin ciğer gelişiminin tam miyadı şeklinde oldu... Bizler her ne kadar okuduklarımızdan 37 den sonrasını miyad olarak okuyup duyuyorsak da literatür ve yaklaşımlarda sanırım 38+5 ekolü var:))

Kaburga altına baskı olayı bende hiç olmadı.. en başından beri TANEM hep aşağıda:)))))) 28. hafta kontrolümde USG de doğum pozisyonunda idi.. Çok erken döndü yani. Ve hep popo karnımın solunda doğru, gbek deliği hizasından az yukarıda, ayaklar ise sağ kolumun tam altına gelen bölgede kıpraşıyor:)))))) Bebek bu kadar aşağıda olunca, ayakta durduğumda sanki fırlayıp çıkacakmış gibi hissediyorum ve çok canım yanıyor... Dr um erken belirti adına hiç bişey söylemedi ama bana da öyle geliyor kii beklemeyecek bu sıpa:)))

kasılma olduğunda elini göbeğine koyduğunda rahim avucunda toplanıyormuş gibi bir his oluyor sevgicim:)

Back