Kiiizzlaaaarrrrr:)))
Vallahi bu sefer soylemeye korkuyorum; yalanci cobana donecegiz yahu...
Bu sabah doktorumuza gittik, rutin tansiyon olcumu ve nst icin, tansiyon bu sefer normal cikti. Evde dinlenince ve kendi olcumlerimde yuksek cikmadigini gorunce normale dondu sanirim. Fakat doktor nst'yi inceledi inceledi, "seni persembe halledelim" dedi, hastanenin diger baba doktorunu arayip persembe sabah musait olup olmadigini sordu, sekreterlere persembe sabahi sezaryen ayarlayin dedi, bana da "sen simdi gene heyecan yaparsin tansiyonu bozarsin, carsambadan gel yat, nst'ye de bakalim, persembe sabah da aliriz" dedi...
Gene bir degisiklik olmazsa persembe sabah saat 09:30 gibi aliyorum oglumu kucagima:))))
Bu sabah doktorumuza gittik, rutin tansiyon olcumu ve nst icin, tansiyon bu sefer normal cikti. Evde dinlenince ve kendi olcumlerimde yuksek cikmadigini gorunce normale dondu sanirim. Fakat doktor nst'yi inceledi inceledi, "seni persembe halledelim" dedi, hastanenin diger baba doktorunu arayip persembe sabah musait olup olmadigini sordu, sekreterlere persembe sabahi sezaryen ayarlayin dedi, bana da "sen simdi gene heyecan yaparsin tansiyonu bozarsin, carsambadan gel yat, nst'ye de bakalim, persembe sabah da aliriz" dedi...
Gene bir degisiklik olmazsa persembe sabah saat 09:30 gibi aliyorum oglumu kucagima:))))
Ve tabii Herkese iyi bayramlar.
Bilge'cim bayram hediyen çok güzel :) Hiç unutamayacağın bir bayram geçireceksin, oğlunla birlikte. Sağlıkla konsun kucağına
haymatloscum bebisin gercekten annesinin kollarina bayramda gelmek istiyorher sey yolunda haftan musait lutfen rahat gecir bugunleri tansiyonumuz biraz oynuyor sanki heyacan yaptiginda. bebegin saglikla huzurla, neseyle uguruyla gelsin Insallah Allah hepimize o gunleri gostersin, amin.
Iyi bayramlar arkadaslarim, Allah hepimize evlatlarimizla ailemizle mutlu saglikli nese ve huzur dolu bayramlar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?