saol tatlım teşekkür ederim...evet artık ultra mega dikkat lazımGÜNAYDIN KIZLAR,
mervecim çok geçmiş olsun. canım sende nazar var herhalde. bu kaçıncı merdiven kazası. lütfen dikkat et. dr. konusundada sana olumsuz birşey söylememiş doktorun. bundan sonrası içinde endişelenerek kasılmalarını arttırma. çok şükür buraya kadar herşey çok güzel geldi ve çok güzelde sonuçlanarak kızını kucağına alacağını hayal et. kötü düşünceleri at kafandan. sen çok güzel istediğin zamanda istediğin yerde doğumunu yapacaksın inşallah. sadece bu süreci herzamankinden daha dikkatli ve temkinli geçireceksin okadar.
Yani ben anlamıyorum parası bizden idrar bizden bu doktorlar neden her ay bakmıyor bu tahlillere maaşallah minik kız kocaman olmuş aferim ona büyümüş zillim.....buarada idrar yollarında hafif yanmam vardı. fundadan sonra çok korktum hiç ihmale gelmez dedim ve dün doktordaydım.. tahmin ettiğim gibi lokasit çıktı. ilaç yazdı.. hemde bu vesile ile kızımıda gördüm, herşey çok güzel dedi. 1650 gr olmuş teyzeleri..15gün önce 1230gr.dı. nehızlı büyüyorlar artık..
çok hareketliydi bir hiperaktif geliyor herhalde. inanırmısınız bol giyinsem bile dışardan hareketleri çok net belli oluyor. yaa sizdede böylemi yani bukadar hareketleri bellimi.
ezgi benim duygularımı özetlemişsin kesinlikle bende böyle hissediyorum yani tuaf bir an düşündükçe mutluluk korku endişe heyecan hepsi ama hepsi öyle karışık duygular içindeyiz ki.....çok az kaldı artık bu günleri konuştuğumuza inanamıyorumgünaydınnn hepinize..
gidenin özlemini hatırlayarak uyandım bugün..ağlayarak..gelecek olanın heyecanıyla güne devam etmek istiyorum..
gelecek ay bugün nasıl bi ruh hali içinde olucam acaba..korku, endişe, heyecan, sabırsızlık vs..ne kadar az kaldı..
Geçmiş olsun dileklerini yazan tüüüüüümmm arkadaşlarım, çok teşekkür ederim... Yazdıklarınızı bir bir okudum gece...
Gerçekten vücuttaki sinyallere kulak asmak lazım.. Hiç birimiz asla nasılsa normal diyerek geçmemeliyiz hiç bir belirtiyi....Çok az zamanlarımız kaldı, sağlıkla kavuşalım mutlu sona...
MERVE; yine mi düştün kız sen:)))))) Sakar anneeee:)))) Üç kat daha dikkat et.. Allahın hakkı üçmüş. Çok geçmiş olsun... Bu arada onkoloğun ile olan görüşmenin sizin de kararınız yönünde olmasına sevindim... Hayırlısı olsun,sıkma artık canını... Sadece kızına odaklan, ve herşey sizin için çok iyi olacak eminim ben buna...
canım benim şekerinin düzelmesine çok sevindim.. o minicik meleğide allah ailesine bağışlasın.. allah bize de nasip etsin inşallah.. ben de böyle kucağında bebekle bi anne görsem hemen kendimi hayal ediyorum.. yeğenim var 1.5 yaşında tam bir zilli.. annesine bi annecim diyor.. benim içim gidiyor.. inşallah benim kızımda öyle cilveli cilveli anne diyecek..Bugün kontrol için endokrin dr uma gitmiştim.bu arada şekerim düzene girdi çok şükür.neyse dr un yanından çıktım asansör bekliyodum.gelen asansörde 6 tane dr vardı bindim yanlarına.birinin kucağında yeşil beze sarılmış bir bebek sarmışlar iyice.o bebekmi dedim evet dediler.şimdi doğdu.yukarı çıkarıyoruz.bi bakabilirmiyim dedim üşür ama dediler.lütfen dedim azcık açtı örtüyü aman tanrım onası bi tatlılık.kızmış adıda ipek.hafif hafif inliyodu.bişeyimi var dedim.yok huysuzlanmaya başlıcak acıkma saati dediler.ama bir saçları vardı simsiyah cildi bembeyaz ama elller yumul yumul burun şiş ayyy çok mutlu oldum ya onu görünce.çok güzel bir duygu hele birde yanımıza getirdiklerinde dünyalar bizim olacak.sizin ne kadar kaldı dedi dr.8 haftam var daha dedim.aman bugün doğurmayında dedi.7 sezeryan yapmışlar.yorulmuşlar.
çok iyi yapmışsın nalancım.. bende bayramdan sonra gittiğimde isticem.. ya 2 aylıkken yaptık bir daha tık yok.. mervenin dediği gibi parasıyla değil mi ya..buarada idrar yollarında hafif yanmam vardı. fundadan sonra çok korktum hiç ihmale gelmez dedim ve dün doktordaydım.. tahmin ettiğim gibi lokasit çıktı. ilaç yazdı.. hemde bu vesile ile kızımıda gördüm, herşey çok güzel dedi. 1650 gr olmuş teyzeleri..15gün önce 1230gr.dı. nehızlı büyüyorlar artık..
çok hareketliydi bir hiperaktif geliyor herhalde. inanırmısınız bol giyinsem bile dışardan hareketleri çok net belli oluyor. yaa sizdede böylemi yani bukadar hareketleri bellimi.
ezgim o sabırsızlık bende de var.. zaten buraya kadar sağlam bi ruh haliyle nasıl geldim bilmiyorum.. hep birşey olucak bu rüya bozulcak gibi hissediyorum..günaydınnn hepinize..
gidenin özlemini hatırlayarak uyandım bugün..ağlayarak..gelecek olanın heyecanıyla güne devam etmek istiyorum..
gelecek ay bugün nasıl bi ruh hali içinde olucam acaba..korku, endişe, heyecan, sabırsızlık vs..ne kadar az kaldı..
Kızlar bu bidücük şeyler nasıl ütülenecek yahuuu zaten ütü kadar bunlar ehehehehe...
Ayrıca bebeğime hastanede giysin diye aldığım takımın altı pas olmuş çamaşır askısından yenisini alacağız bugün kaldıysa(
Ay ayrıca bebeğimin dolabı yalovada ya eşyaları ütüleyip hurca koyayım dedim mis gibi kokusu gitmesin.... nası fikir
herkese günaydın..
mervem bu listeyi görmek beni daha bir heyecanlandırıyor artık.. 33. haftamıza girdik allahıma çok şükür.. şurda 5 haftamız kaldı kavuşmaya.. zaten listede hemen hemen herkes 30.haftasını doldurdu.. en heyecanlı kısma geldik.. bir ay sonra meleklerimiz en çirkin halleriyle sayfamızı süslücekler.. artık hep onlardan bahsedicez.. ekim annelerine bebekler büyürken konusu varya.. bazen gözlerim dolu dolu okuyorum onu.. yaramazlıkları, uykusuzlukları, ağlamaları.. ayy allahım bizede nasip et inşallah..
mervem benim fıstığımın tahmini doğum tarihi 20-25 aralık.. doktor amcamız o zaman alabiliriz dedi..
merveee bu hayale bayıldım:))
kısa sarı saçlar harika...ben de tam aksine hiç kestirmeyeyim diorum hazır bu kadar uzamışken,ya direk koyu kestane yada çağla şıkel kahvesine boyatayım (karar veremedim),onları maşayla sarayım kilomu vereyim , dizde tunik yün elbise(beyazımsı)beyaz çorap kahve dizde bot giyiyimm:))mor arabamızla dışarı çıkalım...3 gündür bu sahne gözümün önünden hiç gitmedi:):)hayal de kurmasam bu bakımsızlıkla çıldırmamak elde değil...
kızlar ne güzel hayaller bunlar yaw.. bende doğurur doğurmaz ilk işin saçları sarıya boyatmak olucak.. bende ezgi gibi hazır uzamışken çok kısaltmak istemiyorum.. ama uç temizliği şart.. kızımla hayelimde böyle 2-3 yaşına gelmiş.. saçları düz ve simsiyah.. ikimizde de dar paça kot, kırmızı conversler ve gs forması ile seyrantepede maça gitmişiz.. bağırıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?