• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Anlamadım ben merve nasıl yani ya

bak şimdi ben kızıma battaniye ördüm ya...yıkadım geçen gün böle tuaf bir koku var nası koyun yününden olan halılar yıkanınca bi tuaf kokar buda öle tavuğun tüylerini tüsülersinya bi koku çıkar onun gibi 2 gün havalandırdım 3 gündürde yumuşatıcı koyup suda beklettim o acayip koku çıkmadı

Ben de Kaan'ın bütün battaniye ve hırka vs yünlülerini şimdi attım makineye. Kısa program. Bakalım nasıl çıkacak.

Oy oy cicişler mis gibi kokuyor, ütüleniyor.. Ne güzel yaw.. Bizimde odamız gelsin bi an önce.. Bende yapmak istiyorum..

Ya ekim topiğinde okudum.. Kadife tulumla çok terletiyomuş kuzucukları.. çok fazla almayın demişler..

Pelinciğim seni rahatsız etmemek için google çeviriye orayım dedim ama saçma sapan şeyler çıktı gerçi yarın değişecek ama bnm tickerım ne diyor

Merve'cim kelimesi kelimesine çeviremedim ama kısaca
Ödemler (su tutması) sağolsun, annem muhtemelen yeni oluşan "bileklerinden" şikayet ediyor... diyor.
"Cankle" diye bir kelime yok ingilizcede, ankle'den türetmiş, yani bilek. Türkçeleştiremedim ben.

Son düzenleme:
Merve'cim kelimesi kelimesine çeviremedim ama kısaca
Ödemler (su tutması) sağolsun, annem muhtemelen yeni oluşan "bileklerinden" şikayet ediyor... diyor.
"Cankle" diye bir kelime yok ingilizcede, ankle'den türetmiş, yani bilek. Türkçeleştiremedim ben.

çok saol pelinciğim ama tickerım yalan sölemiş ödem mödem yok bende allah şükür eheheh

sen nasılsın nası gidiyo karışık duygular var mı az kaldı bayağı

Vallahi sezaryen fikrine iyice alıştım, beklemedeyim. 12 gün kaldı benim istediğim tarihe. Aslında 26 kasımdı ama doktorla pazarlık ettiğimden 23 Kasımı belirledim.
Neyse bazen korku, çoğunlukla heyecan, az da olsa endişe ve bol bol mutluluk hissettiğim. Sabırsızlık da cabası. Bir kapıdan içeri gireceğiz eşimle ve geri dönüşü yok. Zor olacak ama o kadar da güzel olacak inşallah.

Vallahi sezaryen fikrine iyice alıştım, beklemedeyim. 12 gün kaldı benim istediğim tarihe. Aslında 26 kasımdı ama doktorla pazarlık ettiğimden 23 Kasımı belirledim.
Neyse bazen korku, çoğunlukla heyecan, az da olsa endişe ve bol bol mutluluk hissettiğim. Sabırsızlık da cabası. Bir kapıdan içeri gireceğiz eşimle ve geri dönüşü yok. Zor olacak ama o kadar da güzel olacak inşallah.

ay pelin 12 demek haaa
yaşasın ya topiğin ilk bebeği geliyoooooooooooooooooo

Back