Günaydın Kızlar
Dün sabah onkoloğuma gittim güzel güzel konuştuk muayene etti ve şöyle bir karar verdik...
Doğumda bebeğim alındıktan sonra duruma bakılacak ve eğer içerisinin durumu kötü ise radikal cerrahi yapılacak.( rahmin toplanması).Eğer herhangibir ufak şüphe varsa yada hiçbirşey yoksa patoloji sonucu bekleyeceğiz duruma göre sonuç kötü gelirse doğumdan 3-4 ay sonra ameliyat olup radikal cerrahi yapılacak.Zaten doktorumla ve eşimlede bu yönde karra vermiştik bilir kişi olarak danıştığımız onkoloğumda bu yönde karar verince çok sevindim..Tabi bunun yanında doğum tam bir muamma olacak benim için bakalım nasıl olacak....Ak koyun kara koyun o gün belli olacak...
Sorna bu haberle kendi doktoruma gittik.Bebeğime baktı herşey normal gelişimi gayet iyi fakat şöyle bir durum var doktorum bebek rahim ağzına baskı yapıyor o yüzden 2 adet proluton depod vereceğim ve haftada bir bunu yaptıracaksın dedi
Bende usg çıktılarına baktım.rahim ağzı ölçüm.33,41 yani rahim ağzımda 27.59 luk bir açılma var 2,5 tan sonrasıda riskli kısıma giriyor.Doktorum bayramda yok Sudan'a gidiyor.Bana bi aksilik olursa diye başka bir doktor adı verdi...
E şimdi ben ne düşüneyim yani bayramda Yalova'da olacaktım şimdi gitmeye korktum...rahimde ki açılma bana fazla geldi ayrıca bu asılmalar bende gün içinde bayağı olmaya başladı bazıları tam kasılma mı anlamıyorum ama günde 4-5 kere olduğu kesin..
Dün gece hiç uyuyamadım erken doğum olursa ben ne yaparım doktorum yok diye..
Bilge ve Pelin siz bu konuda deneyimlisiniz kasılmaların fazla olması yada bu açıklık fazlamı şimdi dinleniyorum kalkmıyorum yerimden
Doktorum bana endişelenicek bişey yok rahimdeki baskıyı azaltmak için dedi ama benim kafam takıldı işte