• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Bu bez konusu beni sinir etti. Tanşas, Migros, Carrefour hepsine baktım, en azından bizim eve yakın olanlara. Huggies'in yenidoğan bezini bulamadım. prima'nın yenidoğan bezini de sadece Carrefour'da buldum. Onu aldım. Sanırım e-bebek'te 25'lik deneme paketlerini görmüştüm ama oraya gidemediğim için ondan alamadım. hem huggies hem prima denemek istiyordum. Umarım Prima'dan memnun kalırım. Hastaneye 25 tane götürüyorum. Günde 8-10 gidiyormuş, 2 gün ancak yeter.

Evet kızlar Kaan kordonu 2-3 kat daha dolamayı başardıysa hemen alabilir doktorum. İnşallah ya kurtulmuştur kordondan ya da hala tek katttır. Şu bayramı huzurla geçirmek istiyorum evde. Daha yapacak işlerim var.

Bu arada tatlı krizinde son noktadayım, Pazartesi gecesi üşenmedim un helvası yaptım Ezel'in özeti sürerken. Saat 5 gibi canım çekti, kendimi vazgeçirmeye uğraştım ama sonunda dayanamadım.

bende geçen gün sağlık ocağına gitmiştim orda ki doktor denemem için önerdi o kendi ilk günden itibaren kullanmış..uni baby pamuklu ıslak mendil..sadece pamuk ve su dan oluşuor içinde kesinlikle başka bir madde yokmuş..ben zeytin yağı su kullanmayı düşünüorum ama bi kutu aldım..
PELİN neden özellikle 23 ü?

ay pelin varya biz böyleyiz sen nasıl heyecanlısındır şimdi.. süper ya.. bayramdan sonra bayram hediyesi gibi gelsin annesinin kucağına minik kaancık..

bende geçen gün sağlık ocağına gitmiştim orda ki doktor denemem için önerdi o kendi ilk günden itibaren kullanmış..uni baby pamuklu ıslak mendil..sadece pamuk ve su dan oluşuor içinde kesinlikle başka bir madde yokmuş..ben zeytin yağı su kullanmayı düşünüorum ama bi kutu aldım..
PELİN neden özellikle 23 ü?

YAY burcunun ilk günü ya canım o yüzden. Deli gibi pazarlık halindeyim doktorla. Eşim ve annem bana deli diyorlar ama risk olmadığı, acil alınması gerekmediği takdirde 23 Kasım'dan önce doğurmamak için diretiyorum. 38+5 olacak, ideal yani.

:84:

Ayrıca 23 Kasım sabah 8 civarı doğarsa yükseleni de yay oluyor :))) 23 Kasım doğanların özellikleri de hoşuma gitti. Ay Allah kısmet eder inşallah :nazar:

Ezgi'cim ben de Unibaby ıslak mendil aldım. Yeni teneke sızma zeytinyağım da bugün geldi Cunda'dan. Kaan'da onu kullanacağım. Pamuk, ılık su ve zeytinyağı. Yine de ıslak mendil de gerekir diye aldım.

Bu arada tatlı krizinde son noktadayım, Pazartesi gecesi üşenmedim un helvası yaptım Ezel'in özeti sürerken. Saat 5 gibi canım çekti, kendimi vazgeçirmeye uğraştım ama sonunda dayanamadım.

bendeeeeeeeeeeeeee bendeee:(:(
onca diyet göz göre göre çöpe gidior ama dayanamıorumm...ezelden önce ki özetlerde:):)bende irmik helvası yaptım yoksa gözüme uyku girmeyecekti..şimdide evde dönüorum yememek için ama sanırım daha fazla dayanamıcammmm:((

bendeeeeeeeeeeeeee bendeee:(:(
onca diyet göz göre göre çöpe gidior ama dayanamıorumm...ezelden önce ki özetlerde:):)bende irmik helvası yaptım yoksa gözüme uyku girmeyecekti..şimdide evde dönüorum yememek için ama sanırım daha fazla dayanamıcammmm:((

kızlar bukadarmı olur. şimdi öğle yemeğinden geldim. ve tatlı olarak irmik helvası vardı. bir porsiyon yedim. çok güzel olmuş dayanamadım. bir porsiyon daha yedim:)))) gitti bütün diyet diye vicdan azabı çekerken sizi okudum... :17:

bukadar bahsettikten sonra tüm hamileler buakşam irmik helvası yapar herhalde:))

YAY burcunun ilk günü ya canım o yüzden. Deli gibi pazarlık halindeyim doktorla. Eşim ve annem bana deli diyorlar ama risk olmadığı, acil alınması gerekmediği takdirde 23 Kasım'dan önce doğurmamak için diretiyorum. 38+5 olacak, ideal yani.

:84:
:):)
bende yükselen burç ayarlamaya çalışıorum dün
benim eşimde bana pes diorum dedi:):)
38+5 gerçekten ideal..
umarım dilediğin gibi olur cnm..

Ayrıca 23 Kasım sabah 8 civarı doğarsa yükseleni de yay oluyor :))) 23 Kasım doğanların özellikleri de hoşuma gitti. Ay Allah kısmet eder inşallah :nazar:
peliiinn bende yükseleni koç olsun die uğraşıorum ama
bi sitede 12-13 arası koç yazıor bi sitede 13-15 arası...
sen hangi siteden baktın hatırlıor musun??

Ezgi'cim ben de Unibaby ıslak mendil aldım. Yeni teneke sızma zeytinyağım da bugün geldi Cunda'dan. Kaan'da onu kullanacağım. Pamuk, ılık su ve zeytinyağı. Yine de ıslak mendil de gerekir diye aldım.

aynı şekilde düşünüorum..
su,zeytinyağı..yie de kullanırım die de ıslak mendil aldım ama bi tane kullandım gerçekten su ve pamuk bileşimi gibi..hiç bir kuruluk ve gerginlik yaratmadı..

kızlar bukadarmı olur. şimdi öğle yemeğinden geldim. ve tatlı olarak irmik helvası vardı. bir porsiyon yedim. çok güzel olmuş dayanamadım. bir porsiyon daha yedim:)))) gitti bütün diyet diye vicdan azabı çekerken sizi okudum... :17:

bukadar bahsettikten sonra tüm hamileler buakşam irmik helvası yapar herhalde:))

afiyetttt olsun canımmm....
yenmişin kötüsü olmaz sonra pişmanlığı da fayda etmez:):)
bebeğim çok istedi yedim ikimiz içinde çok faydalı oldu de ve unut:):)

Kızlar sakın bana doğru demeyin şaka mı bu ya sekoyla iki haftadır sütlü irmik helvasına takmmıştık kafayı bu hafta ezelin özetinde un helvası yaptık

ben bu son 2-3 haftadır defalarca yapmamam rağmen bir lokma un helvası dışında hiç yemedim halinize şükredin fıstıklar......

Kızlar sakın bana doğru demeyin şaka mı bu ya sekoyla iki haftadır sütlü irmik helvasına takmmıştık kafayı bu hafta ezelin özetinde un helvası yaptık

ben bu son 2-3 haftadır defalarca yapmamam rağmen bir lokma un helvası dışında hiç yemedim halinize şükredin fıstıklar......

gizemlicim sen bana agri konusunda normal diyorsun ya, benim oldugum haftalri hatirlar misin? doktoruna rahimde agri sizim var mi die soruyormuydun? yani agri normaldir diyen bu haftalrda bugune kadar tek diyen sensin bana:)) bu da kendi yorumun mu yoksa doktoruna mi soruyordun sende benim gb? randevumu one cektim ama bu sefer doktora daha donanimli gitmeyi dusunuyorum:((

afiyetttt olsun canımmm....
yenmişin kötüsü olmaz sonra pişmanlığı da fayda etmez:):)
bebeğim çok istedi yedim ikimiz içinde çok faydalı oldu de ve unut:):)

Doğru söylüyorsun. ama kiloları alıncada böyle oluyor. ben 79 olmuşum. yaa artık dahada engel olamıyorum. tam 15kilo almışım. daha önümde 2ayım var. :17:

kızlaaarr merhaba ne bu ya hepiniz bi helvadır gidiyosunuz canım çekti vallahi ablama söyliyimde yapsın bari iş çıkışı gidip yeriz kızımla afiyetle....bu arada kızlar bende kızımın cicilerini yıkama işini bitirdim ayyy öyle güzel ki evimiz daha şimdiden bebek kokuyor yarın teyzesi ve yengesi gelicek başlıycaklar cicilerini ütülemeye ...babasının o kadar çok hoşuna gittiki koku bizim kıyafetleri niye bunla yıkamıyosun diye söylendi bende hadi babacık kıskanmasın diye onun pijamalarını eşofmanlarınıda yıkadım kıskanç babanın çok hoşuna gitti ...yandık valla daha doğmadan babamız kıskanmaya başladı bile

Back