Mervecim benim de rahim agzim 33 gibi birseydi, haftalardir oyle gidiyor, benim tahminim ilk dondugu zamanlarda kafasi baski yapip acti, daha sonra da durdu. doktorum buna hic problem gozuyle bakmiyor. Ben kasilma hissetmedim simdiye kadar hic, bazen diyorum acaba oluyor da ben mi hissetmiyorum. Ama nst'de de hic gorulmedi. Arkadaslarin bahsettigi igne batmasi gibi seyi cok uzun zamandir hissediyordum ve sizlere var mi diye soruyordum hatta hatirlarsan. O zaman sizde bunlar baslamadigi icin tam anlatamamistim. Sadece basin oldugu yer kendini hissettiriyor bende, o kadar.
Yalova'ya gitme konusunda ben de pek olumlu dusunemeyecegim. Bu bayram trafigi beni biraz korkutuyor. Hele bizim Tekirdag sizin Yalova gibi Istanbul'a yakin yerlerden Istanbul'a gitmek gelmek cok zor oluyor trafikle. Feribot da en iyi sen biliyorsun, zirt pirt bozuluyor, hava muhalefetine takiliyor falan filan... Bence sen guzel guzel Istabul'da otur bayramda, hem bayramda bosalacak Istanbul, rahat rahat yorulmadan gezer, Yalova'ya dogum sonrasi gitmeden iyice doyarsin Istanbula...
Yalova'ya gitme konusunda ben de pek olumlu dusunemeyecegim. Bu bayram trafigi beni biraz korkutuyor. Hele bizim Tekirdag sizin Yalova gibi Istanbul'a yakin yerlerden Istanbul'a gitmek gelmek cok zor oluyor trafikle. Feribot da en iyi sen biliyorsun, zirt pirt bozuluyor, hava muhalefetine takiliyor falan filan... Bence sen guzel guzel Istabul'da otur bayramda, hem bayramda bosalacak Istanbul, rahat rahat yorulmadan gezer, Yalova'ya dogum sonrasi gitmeden iyice doyarsin Istanbula...