ayşecim soluksuz okudum.. Resmen yüreğime indirdin ya.. Neyse ki sonu iyiymiş... çok ama çok geçmiş olsun.. Bugün hemen hastaneye git sen yine.. Kızların dediği gibi kan kaybı etkili olabilir...slm kızlar bu günü hayatım boyunca unutmıycam kaç gündür benim aşırı agrım vardı karnımdan afedersiniz arka tarafımı vuruyordu her neyse sabah yani saat 12de bir kalktım yatak komle kann omuş yatak yorgan anam kan beynime sıçradı elim ayagım kesildi resmen bebegim die aglamay başladım dedim bu sefer bitti(((( nasıl aglıyorm eşim diyor dur panik yapmaa sonra hemen küçük bir ayne koydum yere oturdum baktım vajınamda bir kanam yok ay kızlar ne görsemki ben bir süredir kabızdım arka tarfımda hemoreyit oluşmuş ve meme gibi olup kan toplamış o patlamış megerse rabbime çok şükürrr hala kanama dinmedi ama olsu yeterki bebegim ii olsun sonra yattım bir süre korkudan agladım ((((( ama gercekten çok kortum allahıma çok şükür benim fındık kurdumda annesini rahatlatmak için bir başladı oynamaya ohh dedim sana çok şükür rabbim ama bu günü hiç unutmıycammm
günaydın bi tanem...günaydın güzel anneler ve güzel annelerin güzel yavruları iyi haftalar. Zemuszemus
umarım herkes iyi bir hafta sonu geçirmiştir.
günaydın şebo ve yakışıklı oğluşu..günaydın
ayşe allah seni ne yapmasın yaslm kızlar bu günü hayatım boyunca unutmıycam kaç gündür benim aşırı agrım vardı karnımdan afedersiniz arka tarafımı vuruyordu her neyse sabah yani saat 12de bir kalktım yatak komle kann omuş yatak yorgan anam kan beynime sıçradı elim ayagım kesildi resmen bebegim die aglamay başladım dedim bu sefer bitti(((( nasıl aglıyorm eşim diyor dur panik yapmaa sonra hemen küçük bir ayne koydum yere oturdum baktım vajınamda bir kanam yok ay kızlar ne görsemki ben bir süredir kabızdım arka tarfımda hemoreyit oluşmuş ve meme gibi olup kan toplamış o patlamış megerse rabbime çok şükürrr hala kanama dinmedi ama olsu yeterki bebegim ii olsun sonra yattım bir süre korkudan agladım ((((( ama gercekten çok kortum allahıma çok şükür benim fındık kurdumda annesini rahatlatmak için bir başladı oynamaya ohh dedim sana çok şükür rabbim ama bu günü hiç unutmıycammm
günaydınnnnnnnn cnmmmm nasılsın bakalım nası geçiyor annelik bebiş nası tekmeler nasılGÜNAYDIN güzel anneler ve güzel annelerin güzel yavruları iyi haftalar. zemuszemus
umarım herkes iyi bir hafta sonu geçirmiştir.
cnm keşke herkes burda olsaydı güzel olurdu wallamervecim dediğin gibi orda olsam koşa koşa gelirdim. neden buluşamadığınızı anlayamadım.
bilgecim erken izne ayrılman senin için çok güzel olmuş. bu süreci evde kendini yormadan istirahatle geçirirsen erken doğum riskinide azaltırsın diye düşünüyorum. hepimiz için en hayırlısı olur inşallah.
ayşecim çok geçmiş olsun yesil yansımanın dediği gibi kan önemli bugün dr.ihmal etme.
herkese günaydııınnnnnnkaydirigubbakcemile2
mutlu, sağlıklı, eğlenceli haftalar güzel anneler ve onlardan daha güzel bebeklerisositosositosositososito
..
bencede cnmGünaydınlaar,
Angel canım gelirim diyenler gelmeyince 3 kişi kaldık haliyle. Ben o kadar işimin arasında özellikle çaba gösterdim buluşmak için ama herkes aynı duyarlılıkta olmuyor maalesef. 9-10 hamile kadın yanyana fotograf çektiririz hayaliyle gittim ama Merve'can ve Bilge'can ile güzel bir sohbet ettik ona da değdi bence.
ay saol şekerim ama yanımdaki annelerle aramda 3-4 hafta var daha miniğiz biz birde diyet miyet malum aldığım accık kilonun bi kısmınıda ger verdimkızlar resminizi yeni gördüm çok şeker çıkmışsınız. hamilelik üçünüzede çok yakışmış. yanlız merve hala hamile olduğunu inkar eder gibi fit duruyor. nerde göbiş:)))
ben merveden 3 hafta geride olmama rağmen 2katı karnım:)))
güya buayı kilo almadan kapatacaktım kontrele10gün var ama ben 1,5 kilo almşım bile. kesin korktuğum başıma gelecek diyet vericek doktorum(
keşkehaklısın canım. bende merakla sabah ilk işim size bakmak oldu. mervenin sitemiyle karşılaştım sonrada resminizi gördüm 3kişi. olsun yinede değmiştir buluşmaya. keşke yakın olsaydık yinede gelirdim.
günaydın şebnem günaydın ataGünaydın
günaydın fıstık nasılsın bakiimGünaydın fıstıklar.....
Merveee, ben sizleri seviyordum zaten :))) O yüzden görüşünce de çok doğal oldu. Kısa da olsa iki çift laf edebildiğimize sevindim gerçekten.
Bu arada 5 haftanın sonunda 67 kiloya demir attım galiba. Kaan'ın son 2 haftada en az 300 gr almış olacağını da düşünürsek bu kadarcık da normal bence. Kalan 10 haftada hedefim 69'u geçmemek :)
Ay inşallah Merve'cim... neye benzeyeceğini biz de çok merak ediyoruz. Saçları sarı olmasa da inşallah gözlerini benden alır da yeşil yeşil bakar oğluşum. Ben ailede tek sarışınım maalesef. babaanneme çekmişim şans eseri. O yüzden sarışın olma ihtimali çok düşük. Ama annem, teyzemler, kuzenim ve ben hep yeşil gözlüyüz. Ona güveniyorum biraz.
Babamız buğday tenli ama kumral. Babaanne siyah saçlı esmer, dedesi de öyle. Benim annem buğday tenli ve kestane. Ortaya karışık bir şey çıkacak herhalde :)))
Gözlerim çağla yeşili :))) Ama nedense ilk görenler hep mavi sanar. makyajla da ilgisi var sanırım :)
Ben Tchibo'dan pijama takım aldım, emzirme için uygun. 1-2 tane daha takım alacağım doğuma yakın. gecelik düşünmüyorum.
Bebğin eşyalarını yıkamak için de granül bebek deterjanları var, ondan alacağım. İlk 6 ay onunla yıkamak gerekiyormuş. Sonra normal deterjana geçebiliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?