herkese günaydınnnnnnnopuyorumnanaktan
bu gün buluşma günü değilmi ne güsellllll:):)bol bol foto çekiliiinnnnnn....
yeshıll'cim öncelikle sen kendini çok daha iyi tanıorsun
sağlık sektörünü de biliorsun
senin için en sağlıklı en güsel doğum hangisi olacaksa senin de kararınla öyle olsun umarımm..sen içini rahat tut bayramda bayram yapar annesi fıstık gelmezz :):)
teşekkür ederim bilgilendirip rahatlattığın için...
ben çok üzerine düşüp nette yazanlara takılmamıştım çünkü gerçekten can sıkıcı şeyler yazıordu ama sende tehlikesi yok bende de öyle diince daha bi ferahladım..
bende de söle b sorun oluor ön duvarda olduğu için yüzünü hep plasentaya dayıyor bebek yüzünü göremiioruz rahat rahat:):)
he heh heeeee
funda teyşeeeee sen ne güseel şeylewwww söledin öleeee kocamaaaaaannnn öpüorum seni TANEM idehihoyyythihoyyyt
annemin karnında dans ederek başladım güne sayende mutluluktanhihoyyyt
bu gün buluşma günü değilmi ne güsellllll:):)bol bol foto çekiliiinnnnnn....
cnm banada dr.um öle demişti.benim plasentam hem öndeydi hemde rahim ağzının birkısmını kapatıyordu. bana demiştiki böle kalırsa normal doğum imkansız.sezeryanıda zor olur bu durumda dedi bende dedim ee nasıl çıkacak bu bebek:)) ama sonraki haftalarda yukarı çıktı ama plasenta hala ön karın duvarımda. o yüzden bebek hareketlerini geç hissettim.dr.um bi sorun yaratmayacağını söyledi bana.
benimde kızın kafası büyük.ben baştan normal doğuma sıcak bakıyodum ama sonra sonra tamamen aklımda çıkarmıştım.dr. sezeryan dikişlerinde problem yaşarsın diyince kendi kendime bi düşündüm tekrar videolar izledim ve tırstım:) epizyotomilerde sorun yaşamayacağımın garantisi yok 1 hafta oturamıyomuşsun. ben mememden tümör aldırmıştım dikiş bölgem hastanede enfeksiyon kapmış çok hassas bir cildim var dikiş tutmadı tekrar açıldı dikildi 20gün antibiyotikler kullandım. o yüzden dahada korkuyorum. bide tüp bebekleri genelde sezeryana alıyolarya riske atmamak için benim dr. için farketmiyor galiba tüp bebekmiş normalmiş. birde ben kurban bayramından önceki hafta alalım dedim o zaman 36+6 oluyo almam dedi. 10 bayram tatili sonrası olur dedi. bende inşallah bayram tatilinde sancılanmam diye dua ediyorum.
mervecimm çok geçmiş olsun cnm. okadar korktum ve üzüldümki. allah seni ve bebişini korumuş. direk karnının üstüne düşmek çok riskliymiş ama bebekler şu anda su dolu bir balonun içinde gibilermiş ve birçok darbeden etkilenmiyorlarmış.sen içini ferah tut mümkün olduğunca sol yanına yat. merak etme kötü bişi olmıcak.
yeshıll'cim öncelikle sen kendini çok daha iyi tanıorsun
sağlık sektörünü de biliorsun
senin için en sağlıklı en güsel doğum hangisi olacaksa senin de kararınla öyle olsun umarımm..sen içini rahat tut bayramda bayram yapar annesi fıstık gelmezz :):)
teşekkür ederim bilgilendirip rahatlattığın için...
yok canım karnın ön duvarında benimde serviksi vajınal çıkışı kapatmıor..gelbebek'cim bu ara plasentanın önde olması diya araştırma nette plasenta previa ya diyolar önde olması diye. yani vaginal çıkış yolunda bebeğe göre önde demek oluyor. ama plasentanın karnın ön duvarında olması farklı bi durum tehlikesi yok. seninki hangisi serviksi kapatıyomuymuş yada benimki gibi sadece karnının önündemiymiş?
ben çok üzerine düşüp nette yazanlara takılmamıştım çünkü gerçekten can sıkıcı şeyler yazıordu ama sende tehlikesi yok bende de öyle diince daha bi ferahladım..
bende de söle b sorun oluor ön duvarda olduğu için yüzünü hep plasentaya dayıyor bebek yüzünü göremiioruz rahat rahat:):)
şekerim takıldığını gördüm, ve cevaplarımın birinin içinde de yazdım sanaa:)))))
Bu arada madem benim ağzımdan ELİZ i duymak hoşuna gitti Söliyim bol bol...
Minik ELİZ, Güzel ELİZ, Tatlı ELİZ, Bitane ELİZ, Can ELİZ, Bal ELİZ.......zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus:1hug::1hug:
he heh heeeee
funda teyşeeeee sen ne güseel şeylewwww söledin öleeee kocamaaaaaannnn öpüorum seni TANEM idehihoyyythihoyyyt
annemin karnında dans ederek başladım güne sayende mutluluktanhihoyyyt