• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

slm kızlar bu günü hayatım boyunca unutmıycam kaç gündür benim aşırı agrım vardı karnımdan afedersiniz arka tarafımı vuruyordu her neyse sabah yani saat 12de bir kalktım yatak komle kann omuş yatak yorgan anam kan beynime sıçradı elim ayagım kesildi resmen bebegim die aglamay başladım dedim bu sefer bitti :((((( nasıl aglıyorm eşim diyor dur panik yapmaa sonra hemen küçük bir ayne koydum yere oturdum baktım vajınamda bir kanam yok ay kızlar ne görsemki ben bir süredir kabızdım arka tarfımda hemoreyit oluşmuş ve meme gibi olup kan toplamış o patlamış megerse rabbime çok şükürrr hala kanama dinmedi ama olsu yeterki bebegim ii olsun sonra yattım bir süre korkudan agladım:(((((( ama gercekten çok kortum allahıma çok şükür benim fındık kurdumda annesini rahatlatmak için bir başladı oynamaya ohh dedim sana çok şükür rabbim ama bu günü hiç unutmıycammm
ayşecim soluksuz okudum.. Resmen yüreğime indirdin ya.. Neyse ki sonu iyiymiş... çok ama çok geçmiş olsun.. Bugün hemen hastaneye git sen yine.. Kızların dediği gibi kan kaybı etkili olabilir...
günaydın güzel anneler ve güzel annelerin güzel yavruları iyi haftalar. Zemuszemus
umarım herkes iyi bir hafta sonu geçirmiştir.
günaydın bi tanem...
günaydın şebo ve yakışıklı oğluşu..

slm kızlar bu günü hayatım boyunca unutmıycam kaç gündür benim aşırı agrım vardı karnımdan afedersiniz arka tarafımı vuruyordu her neyse sabah yani saat 12de bir kalktım yatak komle kann omuş yatak yorgan anam kan beynime sıçradı elim ayagım kesildi resmen bebegim die aglamay başladım dedim bu sefer bitti :((((( nasıl aglıyorm eşim diyor dur panik yapmaa sonra hemen küçük bir ayne koydum yere oturdum baktım vajınamda bir kanam yok ay kızlar ne görsemki ben bir süredir kabızdım arka tarfımda hemoreyit oluşmuş ve meme gibi olup kan toplamış o patlamış megerse rabbime çok şükürrr hala kanama dinmedi ama olsu yeterki bebegim ii olsun sonra yattım bir süre korkudan agladım:(((((( ama gercekten çok kortum allahıma çok şükür benim fındık kurdumda annesini rahatlatmak için bir başladı oynamaya ohh dedim sana çok şükür rabbim ama bu günü hiç unutmıycammm
ayşe allah seni ne yapmasın ya
nası korktum kendi korkum geldi hemen aklıma işte bu sefer bitti bu iş korkusu insanın aklından gitmiyo hiç
ay cnm hemoroit olsunda
boşver geçer ama muhakkak doktora git

GÜNAYDIN güzel anneler ve güzel annelerin güzel yavruları iyi haftalar. zemuszemus
umarım herkes iyi bir hafta sonu geçirmiştir.
günaydınnnnnnnn cnmmmm nasılsın bakalım nası geçiyor annelik bebiş nası tekmeler nasıl

mervecim dediğin gibi orda olsam koşa koşa gelirdim. neden buluşamadığınızı anlayamadım.
bilgecim erken izne ayrılman senin için çok güzel olmuş. bu süreci evde kendini yormadan istirahatle geçirirsen erken doğum riskinide azaltırsın diye düşünüyorum. hepimiz için en hayırlısı olur inşallah.
ayşecim çok geçmiş olsun yesil yansımanın dediği gibi kan önemli bugün dr.ihmal etme.
cnm keşke herkes burda olsaydı güzel olurdu walla
ama kısmet işte

herkese günaydııınnnnnnkaydirigubbakcemile2
mutlu, sağlıklı, eğlenceli haftalar güzel anneler ve onlardan daha güzel bebeklerisositosositosositososito

..

Günaydınlaar,

Angel canım gelirim diyenler gelmeyince 3 kişi kaldık haliyle. Ben o kadar işimin arasında özellikle çaba gösterdim buluşmak için ama herkes aynı duyarlılıkta olmuyor maalesef. 9-10 hamile kadın yanyana fotograf çektiririz hayaliyle gittim ama Merve'can ve Bilge'can ile güzel bir sohbet ettik ona da değdi bence.
bencede cnm
sizleri çok sevdimmm
bu arada insanın görünce yabancılamıyor sanki yıllardır görüşüyormuşuz gibi
sanırım oturmaya vaktimiz olsa daha kaynatabilirdik

kızlar resminizi yeni gördüm çok şeker çıkmışsınız. hamilelik üçünüzede çok yakışmış. yanlız merve hala hamile olduğunu inkar eder gibi fit duruyor. nerde göbiş:)))
ben merveden 3 hafta geride olmama rağmen 2katı karnım:)))
güya buayı kilo almadan kapatacaktım kontrele10gün var ama ben 1,5 kilo almşım bile. kesin korktuğum başıma gelecek diyet vericek doktorum:((
ay saol şekerim ama yanımdaki annelerle aramda 3-4 hafta var daha miniğiz biz birde diyet miyet malum aldığım accık kilonun bi kısmınıda ger verdim

haklısın canım. bende merakla sabah ilk işim size bakmak oldu. mervenin sitemiyle karşılaştım sonrada resminizi gördüm 3kişi. olsun yinede değmiştir buluşmaya. keşke yakın olsaydık yinede gelirdim.
keşke
günaydın şebnem günaydın ata
Günaydın fıstıklar.....
günaydın fıstık nasılsın bakiim
sevgi ne zaman gelicen kuşum yaaa
ben ben 15 ekimde izne çıkıyorum o zamana denk gelse ne güzel olur hem mother care indiriminide yakalamış olursun ahahahahahaopuyorumnanaktan

kızlar cumartesi doktora gittim
diyetime azıcık bişiler ekledi
tokluk şekerim düşük diye

veeee haftada 2 kere sütlü tatlıya izin verdi

ben ilk yiyeceğim sütlü tatlıyı merasim eşliğinde yemeyi düşünüyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

o kadar aradan sonra ayy her kaşığın tadını çıkararak yemek istiyorum

bebeğim ii ton ton olma ihtimali var bide ona canımızı sıkarız diye kilo falan sormamaya karar verdik biz doktorum ii durumu dedi

önemli her yerine baktı
şekerin diyetle düzelmeside ii bir durum dedi
bizden haberler bu

atlattığımız badirelere rağmen cilveloşta bende iyiyiz maaşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Merveee, ben sizleri seviyordum zaten :))) O yüzden görüşünce de çok doğal oldu. Kısa da olsa iki çift laf edebildiğimize sevindim gerçekten.

Bu arada 5 haftanın sonunda 67 kiloya demir attım galiba. Kaan'ın son 2 haftada en az 300 gr almış olacağını da düşünürsek bu kadarcık da normal bence. Kalan 10 haftada hedefim 69'u geçmemek :)

Merveee, ben sizleri seviyordum zaten :))) O yüzden görüşünce de çok doğal oldu. Kısa da olsa iki çift laf edebildiğimize sevindim gerçekten.

Bu arada 5 haftanın sonunda 67 kiloya demir attım galiba. Kaan'ın son 2 haftada en az 300 gr almış olacağını da düşünürsek bu kadarcık da normal bence. Kalan 10 haftada hedefim 69'u geçmemek :)

bence sen bu işi başarırsın pelin sana bu konuda güveniyorum
istikrarlı bir şekilde gidiyosun

kaanıda yerim ben yaaa ay ne tuaf 300 300 alıyorlar kiloları artıyor neye bezicek bunlar nasıl bişey olucak hey allahım merak merak merak

bak sen sapsarısın eşinde koyu değil
böle pembe beyaz sarı saçlı mavi gözlü bir oğlun olucak gibi doğuyor içime

Ay inşallah Merve'cim... neye benzeyeceğini biz de çok merak ediyoruz. Saçları sarı olmasa da inşallah gözlerini benden alır da yeşil yeşil bakar oğluşum. Ben ailede tek sarışınım maalesef. babaanneme çekmişim şans eseri. O yüzden sarışın olma ihtimali çok düşük. Ama annem, teyzemler, kuzenim ve ben hep yeşil gözlüyüz. Ona güveniyorum biraz.
Babamız buğday tenli ama kumral. Babaanne siyah saçlı esmer, dedesi de öyle. Benim annem buğday tenli ve kestane. Ortaya karışık bir şey çıkacak herhalde :)))

sevgili arkadaşlar

çekilişe katılmak isteyen 11 kişi içinde aralama adlı aradaşımız adres bildirmedi

meral adlı arkadaşımızda bende katılabilirim demişti

yarına kadar haber gelmezse çekilişi bu iki kiş dışında yapacağız bilginize

Ben Tchibo'dan pijama takım aldım, emzirme için uygun. 1-2 tane daha takım alacağım doğuma yakın. gecelik düşünmüyorum.

Bebğin eşyalarını yıkamak için de granül bebek deterjanları var, ondan alacağım. İlk 6 ay onunla yıkamak gerekiyormuş. Sonra normal deterjana geçebiliyorsun.

Ay inşallah Merve'cim... neye benzeyeceğini biz de çok merak ediyoruz. Saçları sarı olmasa da inşallah gözlerini benden alır da yeşil yeşil bakar oğluşum. Ben ailede tek sarışınım maalesef. babaanneme çekmişim şans eseri. O yüzden sarışın olma ihtimali çok düşük. Ama annem, teyzemler, kuzenim ve ben hep yeşil gözlüyüz. Ona güveniyorum biraz.
Babamız buğday tenli ama kumral. Babaanne siyah saçlı esmer, dedesi de öyle. Benim annem buğday tenli ve kestane. Ortaya karışık bir şey çıkacak herhalde :)))

ama senin gözlerim maviye dönük bir yeşil mi acaba

bana maviş maviş bakıyordun wallahi kaydirigubbakcemile3

Ben Tchibo'dan pijama takım aldım, emzirme için uygun. 1-2 tane daha takım alacağım doğuma yakın. gecelik düşünmüyorum.

Bebğin eşyalarını yıkamak için de granül bebek deterjanları var, ondan alacağım. İlk 6 ay onunla yıkamak gerekiyormuş. Sonra normal deterjana geçebiliyorsun.

bak birazdan diğer topiğe bişey ekllicem bizde kendimize böle liste yapalım
neler konmalı çantamıza diye müsaitsen bakarsan sevinirim

kızlar size bebişimi koydum bu kadar olduk teyzeleri
Eklenmiş Resmin önizlemesi

kızlarrrr biz geldikk nasılsınız bakalım uzun zamandır yoktum tokata gittim yeni geldim ben yokken neler oldu bakalım biz bu kadar olduk teyzeleri inşşş sizlerde iyisizdir

Back