• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Selam kızlar...

Herkese güzel bir hafta diliyorum:)

Buluşmaya az kişi katılmış... Yazık valla.. İyi bir firsat idi aslında sizler için... Neyse bir başka bahara artık:))

Mervecim; çok fazla takılamıyorum artık bilgisayara. Kalan işleri bitirme çabam ve ağrılarım anca bu kadar müsade edebiliyor:((((((

Peliiin granül deterjan makina için de var mı???? Elde mümkün değil yıkayamam ben:(((( O Dalin bebe deterjanı iş görmezmiymiş?

Bi de pelin, Tepeyi aradım, cins adamlar erken teslimat yapamıyoruz dedi yaaa:(((( Ben de dedim ki arkadaşım teslim aldı ama... :1: bakalım, bugün akşam üzeri tekrar arayacağım.. Ya getirmezlerse, naparım o zaman:(((

mervecim dediğin gibi orda olsam koşa koşa gelirdim. neden buluşamadığınızı anlayamadım.
bilgecim erken izne ayrılman senin için çok güzel olmuş. bu süreci evde kendini yormadan istirahatle geçirirsen erken doğum riskinide azaltırsın diye düşünüyorum. hepimiz için en hayırlısı olur inşallah.
ayşecim çok geçmiş olsun yesil yansımanın dediği gibi kan önemli bugün dr.ihmal etme.

herkese günaydııınnnnnnkaydirigubbakcemile2
mutlu, sağlıklı, eğlenceli haftalar güzel anneler ve onlardan daha güzel bebeklerisositosositosositososito

diana'cım gözün aydın canımmmm..
doya doya sevin niye aklına olumsuzu getiriorsun..
ne güzel bimucize olmuş hayatında tadını çıkarmalısın:)

ayşe çok geçmiş olsun...yaşadığın anlık şoku düşünebiliorum ama neyse ki bu kadar olsun sen gene de doktorunla konuş mutlaka daha da kötüye gitmesin hemoroit..

Geçmiş olsun ayşecim

ayşecim soluksuz okudum.. Resmen yüreğime indirdin ya.. Neyse ki sonu iyiymiş... çok ama çok geçmiş olsun.. Bugün hemen hastaneye git sen yine.. Kızların dediği gibi kan kaybı etkili olabilir...

günaydın bi tanem...

günaydın şebo ve yakışıklı oğluşu..

ayşe allah seni ne yapmasın ya
nası korktum kendi korkum geldi hemen aklıma işte bu sefer bitti bu iş korkusu insanın aklından gitmiyo hiç
ay cnm hemoroit olsunda
boşver geçer ama muhakkak doktora git

günaydınnnnnnnn cnmmmm nasılsın bakalım nası geçiyor annelik bebiş nası tekmeler nasıl

cnm keşke herkes burda olsaydı güzel olurdu walla
ama kısmet işte

bencede cnm
sizleri çok sevdimmm
bu arada insanın görünce yabancılamıyor sanki yıllardır görüşüyormuşuz gibi
sanırım oturmaya vaktimiz olsa daha kaynatabilirdik

ay saol şekerim ama yanımdaki annelerle aramda 3-4 hafta var daha miniğiz biz birde diyet miyet malum aldığım accık kilonun bi kısmınıda ger verdim

keşke

günaydın şebnem günaydın ata

günaydın fıstık nasılsın bakiim
sevgi ne zaman gelicen kuşum yaaa
ben ben 15 ekimde izne çıkıyorum o zamana denk gelse ne güzel olur hem mother care indiriminide yakalamış olursun ahahahahahaopuyorumnanaktan

hepinize çok tşk ederim kızlar d.r aradım anlattım durumu bu gün korkma aynı şey benim eşimdede oldu dedi ümit beyin şuan 5 bucuk aylık bir oglu var karı koca d.r ikiside tüp bebek d.r eger ümit bey korkma ayşe korkucak bir şey yok demeseydi gidecektim istiyorsan gel ama korkma bir sorun yok dedi bende gitmedim bu gece deliksiz bir uyku cekmişim kızlarr 10 gündür sürekli agrım vardı hamdolsun rabbime bu gece çok rahattım demekki o agrı yapıyormuşş inş bir daha bu safaya gelmezz cuma günü tekrar ayrıltılı ultrasyonum varr bakalım durumun ne olcak inş bir sorun çıkmaz haftaya pazarteside tekrar şeker testi yaptırcam allah izin verirse kendi d.r da

Funda'cım makine için uygun olanları da var.
Dalin sıvı deterjan hem elde hem makinede OK.
Hacışakir ve Omo'nun da bebek deterjanları var makine için. Elde yıkamayı ben de düşünmüyorum ama bazen 1-2 parça çok kirli olursa önceden Kosla'ya basıp ardından biraz çitileyip makineye öyle atılabilir.

Tepe konusunda ne diyeceğimi bilemedim. Ben direk sevk deposunu aramıştım. O gün programı yapıyorlardır, hemen yarın getirebiliriz dediler. Sana Ankara'dan gelecek sonuçta, deposunu öğren ve orayı ara bence.

Kızlaaarrr ancak girebildim, sondan ikinci pazartesim diye dişimi de sıkabildim birazcık:)))

Buluşmamız şahane geçti, keşke daha kalabalık olabilseydik ama ne yapalım, kısmet bebeklerimizle birlikte olur belki:))))

Ayşecim geçmiş olsun, ne hissettiğini tahmin edebiliyorum, şimdi iyi olmana sevindim, hemoroidin sıkıntılarını yaşamamak için kabız olmamaya dikkat edip biraz da hafif yürüyüş yaparsan inşallah tekrarlamayacaktır. Bir de banyo suyunun çok sıcak olmamasına dikkat etmek gerekiyor.

Mervecim gecelikle deterjanı sormuşsun, sizden ayrıldıktan sonra ikisini de hallettim tesadüfe bak:)) Ben bu gecelik işine başından beri kılım, mevcut olanlardan yakası paçası açık bir iki pijamayla gecelik koyayım diyordum, gene de yapamadım, optimum'da üst katlardan birinde Suwan diye bir mağazada "bu da lohusa takımı" demek için bir takım buldum, kışlıklara hiç bakmadım çünkü hastaneleri cehennem gibi ısıtıyorlar, incecik ama uzun kollu ekru bir takım aldım, sezonu bittiği için ucuzdu da, almış olmak için aldım, anneler filan "aa olmaz giymen lazım" filan derler diye. Bir de pek uzun olmayan genç kız geceliği gibi, cici sempatik bir gecelik aldım, satıcı kızlar "aaa o lohusa geceliği olmaz o iş için vermiyoruz" filan dedi ama dinlemedim:))) Demiştim ya valizi hazırlamaya başlayacağım diye, valize konulacak kadar yenidoğan takımlarını ıvır zıvırı yıkarım diye de dalin'in sıvı deterjanını aldım. Hacışakir'in granül deterjanı vardı bir de Pelin'in dediği gibi, ama sıvı deterjan sanki daha kolay uygulanacakmış gibi geldi, bir de kokusu daha hafifti. Güya pazar çamaşır yıkayıp bu akşam da ütüleyecektim ama elim değmedi. Haftaya artık..

Günaydın kızlar.. Yine kimsecikler yok ne güzel.. Biz de kızımla takılırız yapalım...
Kusura bakmayın.. Bugünler de biraz canım sıkkın.. O yüzden pek ilgi alaka gösteremiyorum topiğe.. Ama umarım herşey yoluna girer, sizde yaz uykunuzdan uyanırsınız da muhabbetlerimize kaldığımız yerden devam ederiz..
Ben lohusa geceliğini o klasik robadan geceliklerden istemiyorum.. O yüzden hala aramadayım.. Deterjan konusuna gelince.. Burda tecrubeli annelerin yazdıklarını okuyorum.. Genelde dalan ve dalin öneriyorlar.. Bende onlardan alırım herhalde..

Günaydın sositososito
günaydın pelin günaydn kaan

Günaydın kızlar.. Yine kimsecikler yok ne güzel.. Biz de kızımla takılırız yapalım...
Kusura bakmayın.. Bugünler de biraz canım sıkkın.. O yüzden pek ilgi alaka gösteremiyorum topiğe.. Ama umarım herşey yoluna girer, sizde yaz uykunuzdan uyanırsınız da muhabbetlerimize kaldığımız yerden devam ederiz..
Ben lohusa geceliğini o klasik robadan geceliklerden istemiyorum.. O yüzden hala aramadayım.. Deterjan konusuna gelince.. Burda tecrubeli annelerin yazdıklarını okuyorum.. Genelde dalan ve dalin öneriyorlar.. Bende onlardan alırım herhalde..
ya bende değişik biey olsun istemiştim bebeğimle benim takım olsun istiyorum ama hangi kumaştan diktirilir ne lur bilmiyoru bakalım
Kızlaaarrr ancak girebildim, sondan ikinci pazartesim diye dişimi de sıkabildim birazcık:)))

Buluşmamız şahane geçti, keşke daha kalabalık olabilseydik ama ne yapalım, kısmet bebeklerimizle birlikte olur belki:))))

Mervecim gecelikle deterjanı sormuşsun, sizden ayrıldıktan sonra ikisini de hallettim tesadüfe bak:)) Ben bu gecelik işine başından beri kılım, mevcut olanlardan yakası paçası açık bir iki pijamayla gecelik koyayım diyordum, gene de yapamadım, optimum'da üst katlardan birinde Suwan diye bir mağazada "bu da lohusa takımı" demek için bir takım buldum, kışlıklara hiç bakmadım çünkü hastaneleri cehennem gibi ısıtıyorlar, incecik ama uzun kollu ekru bir takım aldım, sezonu bittiği için ucuzdu da, almış olmak için aldım, anneler filan "aa olmaz giymen lazım" filan derler diye. Bir de pek uzun olmayan genç kız geceliği gibi, cici sempatik bir gecelik aldım, satıcı kızlar "aaa o lohusa geceliği olmaz o iş için vermiyoruz" filan dedi ama dinlemedim:))) Demiştim ya valizi hazırlamaya başlayacağım diye, valize konulacak kadar yenidoğan takımlarını ıvır zıvırı yıkarım diye de dalin'in sıvı deterjanını aldım. Hacışakir'in granül deterjanı vardı bir de Pelin'in dediği gibi, ama sıvı deterjan sanki daha kolay uygulanacakmış gibi geldi, bir de kokusu daha hafifti. Güya pazar çamaşır yıkayıp bu akşam da ütüleyecektim ama elim değmedi. Haftaya artık..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bilge diye diye erken gelicek en sonunda çocuk pelinle ben ısırıcaz en sonunda seni sempatiksalakcinni

bu arada iki arada bi derede de halletmişsin bakıyorum bu işleri helal walla

gle güle kullan tatlım

kızlar bu arada bilge ince bi gecelik aldım deyince aklıma geldi

komşumuzun kızı yakın zamanda doğum yaptı onda böle incecik bir gecelik almış.
kızcağız ayağa bir kalkıyo her yer meydan da sabahlıkta yok aman diyim dikkat edin o incecik gecliklerin sabahlık takımları var almayı ihmal etmeyin ince istiyorsanız

ayrıcada sezaryen olanlar için söylüyorum kesinlikle gecelik alın hatta herkes normal doğum düşünenler bile bir aksilik olması ihtimalini göz önünde bulundurarak yanlarına gecelik alsınlar dikişli olunca pijama rahat olmuyor ..

bide aklıma şu geldi şu nişan boğçasında gereksiz yere aldığımız gecelikleri asortik almasaydım şimd giyerdim zaten belki 2 kere takmışımdır üstüme 2,5 yıllık evliliğimde:gitme:

Aynen mervecim.. Ben hiç giymedim dah ao gecelik takımını.. Zaten small bedeni bile bana kocaman oldu.. Giymem olanaksız yani :)

Ayşecim geçmiş olsun, ne hissettiğini tahmin edebiliyorum, şimdi iyi olmana sevindim, hemoroidin sıkıntılarını yaşamamak için kabız olmamaya dikkat edip biraz da hafif yürüyüş yaparsan inşallah tekrarlamayacaktır. Bir de banyo suyunun çok sıcak olmamasına dikkat etmek gerekiyor.

cnm çok tşk ederim ben sıcak suyu sevmiyorm zaten :))) çok ılık suyla duş alıyorum çok şükür artık yürüryüşte yapabiliyorm bol boll yürüyorm :))))

günaydın kızlar sanıırm en geç kalkan tembel benim:))) daha yeni kalktım her kes nasıl bakalım biz hamdolsun çok iyiyiz dogumu yaklaşanlar artık hazırlık yapmaya başladı sanırım allahım ya ne güzel sırayla her kes doguma gidecek inşş saglıkla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin rabbim amin

günaydın kızlar sanıırm en geç kalkan tembel benim:))) daha yeni kalktım her kes nasıl bakalım biz hamdolsun çok iyiyiz dogumu yaklaşanlar artık hazırlık yapmaya başladı sanırım allahım ya ne güzel sırayla her kes doguma gidecek inşş saglıkla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin rabbim amin

ay evet ufaktan hazırlıklara başlasak fena olmayacak yani doğru söylüyorsun

sen ne zaman yürüyorsun ayşe kaç dk

ay evet ufaktan hazırlıklara başlasak fena olmayacak yani doğru söylüyorsun

sen ne zaman yürüyorsun ayşe kaç dk

tatlım her akşam en az 40 dakika yürüyüş yapıyorm ben valla zaten çok hareketli bir yapım oldugu için evdede hiç boş durmuyorm bu halde nasıl bu kadar kilo almayı başardım hala anlamıyor valla:kedi:

tatlım her akşam en az 40 dakika yürüyüş yapıyorm ben valla zaten çok hareketli bir yapım oldugu için evdede hiç boş durmuyorm bu halde nasıl bu kadar kilo almayı başardım hala anlamıyor valla:kedi:

ya benimle gelen yok yürüyüşe eşim çok yorgun geliyo
anneciğim eve kademeli olarak gelenlere yemek hazırlıyo
e dizi mizi derken
bende tek gitmek istemiyorum off off

Back