- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya benimle gelen yok yürüyüşe eşim çok yorgun geliyo
anneciğim eve kademeli olarak gelenlere yemek hazırlıyo
e dizi mizi derken
bende tek gitmek istemiyorum off off
gunaydın en gusel annelerrrrrrrrr ve en gusle bebeklerrrrrrr
günaydın cnm nasılsın nası gidiyo bakalımgunaydın en gusel annelerrrrrrrrr ve en gusle bebeklerrrrrrr
yanıyo mukızlar selaaam
topiğe anca girebildim.. sağolsun Pelin link verdi de öyle başardım:)
Kış geldi demiş Bilge.. Yaw ne kışı, Ankara yanıyooooooo:)
cnm gözün aydın bnm doktorum istemedislm kızlar nasılsınız
bilge ist.da kış geldi ama izmirde yanıyor. hatta klimalar çalışıyor burda:))
buarada bugün test sonuçlarımı aldım. hepsi çok güzel. 100gr şeker yüklemesi sonucum: 79-130-131-60
henüz doktorumla görüşmedim, çünkü 30 eylülde kontrole gelirken getir demişti.
buarada 30eylüle kadar yapmam gereken bir fetal eko kaldı. kızlar bunu sizden istedimi doktorunuz. yoksa sadece bizim dr.aşırı titizliğindenmi. ya ben bunu araştırdım hiçbir yer yapmıyor.sadece bizim dr.sekreteri bir tlf.verdi randevu alıp orda yaptırabilirsiniz dedi aradım 280tlmiş sadece fetal eko. yaptırıp yaptırmama konusunda kararsız kaldım. fikri olan varmı??
ay ayşe kıyamıyorum kiay mervecim benimde eşim çok yorgun oluyor ama yalvarıyorm ne olur diyorm birazcık nazz bir bakmışım yanımda dahada olmadı gelmezse ben hazırlanıyorm biliyorm tek beni yollamıycak oda gelcek ben çıkarken bekle geliyorm diyor önceden çok mırın kırın etti ama şimdi oda alıştı:)))))))
Selam güzel anneler şirin bbekleri herkese güzel günler diliyorum iki arada bi derede giriyim dedim evde boya bodana varda bende kendime mola verdim biraz
kızlar meral çekiliş keşke 9 ayda olsaydı
bende katılmak isterim demişti
sizce onu bekleyelim mi yoksa artık yapalım mı ne dersiniz
9. ay çok geç anacım yaaa... ne farkeder ki... o zaman herkes doğum telaşında olacak...
Ya bence yap sen çeklişi Merve'cim.. Zaten ufak tefek bir hatıra alacağız. Öyle nazar değecek bir şey olmaz. kiminin daha 5. ayı, benim 7. ay bitiyor. Kime göre 9. ayı bekleyecğiz ki?
herkesee selammmm
çekiliş sonuçları gelmiş heyecan ooldu çok hoşuma gitti:)
BİLGEeee burası da yanıor yaaaa nolurrr kış gelsin azıcık olsa bile bana yeter:))
herkesee selammmm
çekiliş sonuçları gelmiş heyecan ooldu çok hoşuma gitti:)
BİLGEeee burası da yanıor yaaaa nolurrr kış gelsin azıcık olsa bile bana yeter:))