2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ben inan çok üzüldümm canımmm ama biran önce kendini toplaman gerek diğer tarafta sana tutunmayı bekleyen diğer bebişlerin var emin ol bu sefer daha sıkı tutup senin şuan ki acılarını hafifletecek herşeyde bi hayır vardır her şerden sonra muhakkak bi hayır gelir bunu hiç unutma tatlım

angelll en kısa zamanda atlatıp geri dönmeni çok istiorm..
şu an ne yzacağımı bilemiorm ama hala son anda mucize olsunu çok istiorum..
çok öpüorum canım seni kocamann sarılıorumm tüm dualarımızla ve sevgimizle yanında olucaz..

gizemliii gözün aydın canım çok çok sevindim..nasıldı ağladın mı:):)kaç tanee yeğenimizzzz varrr.?
ben farketmedim cnm senin girdiğini, sanırım angell farketti ben direk yalova gitti giremedi nete die düşündüm aklıma kötü bişey getirmemek için..

angel çok geçmiş olsun, yaşadıklarını birebir yaşamış bir insan olarak tavsiyem başka bir doktroa 3-4 gün sonra yine görünmen, küretaj için acele etme, ben 9 haftalık olana kadar bekledim ve öyle küretaj oldum, doktorum da son ana kadar bekleyelim demişti zaten...Kaç haftalıksın bilmiyorum ama kesenin boyu 22 mmyi geçip hala bebek yoksa olumsuzdur, bir de yolk sac görünmüş müydü? Onun olması iyye işaret, inşallah boşuna üzülmüş olursun, herşeyin hayırlısı kardeşim.

kızlar selam.şuan çok üzüldümm yaa.angel nedicemi bilemiyorumm inanki şok oldum şaşırdımm bakakaldım.üzülme topla kendini olucak allahın izniyle vakti gelmemiş demekki.çok geçmiş olsunn allah sana çifter çifter versin inş.öpüyorum seni çokk.kendine ii bakk.

gizemli mua oldum şuan herşey yolunda.hayırlısı.senin içinde hayırlı olsun. sevinçler ve üzüntülerr....

angel arkşadaşım ne kadar üzgünüm , kelimelerle anlatamıyorum

ama bu zamanlar da geçecek inşallah, umudunu geleceğe sakla,

umut bizim için en büyük güç. benzer şeyleri ben de yaşadım seni anlayabiliyorum.

uzatıp ta seni üzmek istemem. Rabbim sabır metanet versin, seni korusun, ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM

Rabbim verdi,İNŞALLAH YİNE SAĞLICAKLA VERECEKTİR (AMİİİİİN )

Kızlar ben kesemi gördüm.. Şimdi 1 tane, ama bir sonraki ultrasona kadar herşey değişebilir, o zaman netleşir dedi doktorum:))) 14 mayısta pıt pıt a gideceğiz hayırlısı ile...

Allahım hepimize yardımcı olsun... Allahım Angel e da en kısa zamanda bir bebiş versin yeniden... Allahım hepimiz sana emanetiz....

kslaaaaaarr ii geceler
bilmiorum siz daha önce gördünüz mü ama ben birşey keşfettim ilk defa görüorum
angelsounds kalp dinleme dedektörü
link i yasak olduğu için yazamıorum google da aratıp bi bakın isterseniz tam bizlik:):):)

canım yaaa okurken çok çok ağladım rabbim yardımcın olsun hayırlısı buymuş ne desek boş çok zor ama inanıyorum en kısa zamanda kavuşacaksın tekrar bebişine dularımız seninle

CANIM DOSTLARIM
Hepinize gerçekten gönülden teşekkür ediyorum ve dua ediyorum...benim için yorum yapan en az benim kadar üzülen ve beni benden daha iyi anlayan dostlar..hiç birinizi tanımıyorum sizde beni ..ama inanın en yakın arkadaşımla paylaşamadığımı sizinle paylaştım hafiflettim acılarımı...herkesi tek tek okudum verdiğiniz destekleri aklımdan eksik etmiyorum...
artık hamile değilim..dün kürtaj oldum ve benden gitti...Allahıma hep şöyle dua etmiştim allahım birgün sadece birgün hamile olayım sonra ölsemde gözüm açık gitmez diye...ama ben bir ay hamile oldum..en azından tatdım o duyguyu..kısmet böyleymiş...sizleri buradan takip edeceğim yine kendimi unutturmayacağım sizin yolunuz uzun..bir kaç ay sonra size yetişir taze hamiş olurum :))
SıZı ÇOK SEVıYOR VE HEPıNıZE UPUZUN SAĞLIKLI BıR HAMıLELıK DıLıYORUM...

angel çok üzüldüm rabbim hakkında hayırlısını versin...dilerim en kısa sürede bebeğine kavuşursunnn

baktım cnm yarın kontrolüm var inşallah herşey yolunda giderse hemen sipariş vericem çok hoşuma gitti tam bizlik 9 haftadan sonra diyo ama olsun almam lazım bende belirti yok ya çok iyi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…