2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ezgicim ben bu kadar söylemeden duramazdım biz transferin 7. günü duyurduk herkese :)
hatta ikiz olma ihtimalini bile söyledik tutamadık kendimizi süpriz yapmak güzel olurdu ama neyse

ayneeeeenn transferin 7. günü öğrendiikk
herkeseeeee söyledik
aslında söylemesek çok güzel oluru merve gibi sürpriz yapsak ama dayanamadık işte:)

kızlar günaydın walla bugün hayırlı haberleri alırsak eğer başka bi sürpriz yapmaya karar verdik

tişört yaptırmadım çünkü eğer yaptırsaydım arkasına iki çizgi bebek resmi koyup ikizler gelio yazdırcaktım ama ikiz olup olmadığı bugün belli olucaktı bide doktorum ne hamile pantolunu al neden tişört bazı şeyler seni çok yıprattı ben senin gebelik testinin negatif çıktığı zaman kutusuna sarılıp ağladığını biliyorum dedi.bende hem ikiz olup olmadığını bilemediğimiz için hemde o sebepen yaptırmadım..

Şimdiki plan şu zaten eşimin ablaları enişteler yeğenler falan biz yalovaya gidince toplanır hep kayınvaldemlerin evinde akşam gidiceğimiz için sofra hazır olur eve girince hoş geldin beş gittin faslından sonra doktora muayene girdiğimizde kayıt yapması için açamayı planladığımız fotoğraf makinasını açıcam ve yavrumu inşallah kalp atışlarını dinlettiricem yada yavrularımın :) sonrada bilin bakalım bu ne dicez büyük görümcem anlar zaten hemen sonrada müjdeyi vericez işte onlar hiç beklemediği için çok şaşırıcaklar :)

inşallah hayır haberler alırımda bu plan suya gitmez

mervecim benim yazdığım mesajı bi daha okurmusun tatlım
biraz daha dikkat:):)
duanı edip uyuycam cicim hiç merak etmee herşey yolunda gidcek koşa koşa yalovaya gideceksiniz
t-shırt ler hazır mı?

CADIARZUCADIARZUCADIARZU hımmm sanırım uykusuzluğun başıma vurduğu ve bilgisayar kucağımda sevgili arkadaşlarım ezgi ve özleme ii geceler demeden uyumama sebep olan gecenin ağırlığı sebebiyle yazdıklarından anladığım kısacası anlamadığım belli

hahahahahah ay çok pardon cicim ohaoldumsmile

kızlar merhaba.gizemli83:) cıkıyorum birazdan pıtpıtları duymayaa.sakindim ama yaklaşınca heyecan oldu yaa..Allahım inş.sorun yoktur sağlıklıdır.yazcak şeyde bulamıyorumm.öptmm hepinizi..

transferin kaçıncı günü testinizde çıktı arkadaşalr bugün benim 7. günüm idrartesti yapsammı ki??? çok meraklandım şimdi

hiiiç sorun değil cnm hadi duy da fıstığın kalbini kutlayalım:)
bu arada yeni planda gayet hoş:)

transferin kaçıncı günü testinizde çıktı arkadaşalr bugün benim 7. günüm idrartesti yapsammı ki??? çok meraklandım şimdi

cnm ben 7. günde yaptım çıktı ma kan testinde çıktı idrar testinde 14. ggünn falan çıkmıştı
eğer idrarda çıkmazsa sıkma canını hatta bence kesinlile yapma idrar testi şu an çok meraktaysan ki seni anlıorum kan tahlili yaptır derim..umarım pozitif sonucu alırsın.

KIZLAR BUGÜN BEBEĞıMıN KALBıNı DUYMAK ıÇıN RANDEVUM VARDI...
HERŞEY BıTTı BURAYA KADARMIŞ....
ultrasonda kesenin geçen haftadan dahada büyüdüğünü gördük ve arkasından doktorum bana sorun olduğunu ve bebeğin kalp atışının olmadığını söyledi....çünkü ıÇı BOŞŞŞ DEDı......
başka bir doktor daha çağırdı o da baktı ve aynı şeyi söyledi...hiçbir şey olmamış gibi soğukkanlı bir şekilde giyindim odasına geçtim ve bana yarın kürtaj saatini söyledi ben aklıma gelen bütün soruları sordum hatta doktor benden daha üzgündü diyebilirim...o ana kadar tabiii...klinikten çıktım ve bas bas bağırarak ağlamaya başladım ...ama tutamıyorum millet bana bakıyor..arabaya binemedim kullanamadım..park gördüm yakında 2 saat hiç durmadan ağladım eşimi aradım annemi aradım herkes şok oldu tabiii..annem ağlıyor ben ağlıyorum....bebeğimin olmadığını öğrenmek ayrı yıkıyor yarın kürtaj olmak ayrı yıkıyor....inanamıyorum...biri beni uyandırsın...daha düne kadar midem bulanıyor kokulardan rahatsız olup evden dışarı çıkamıyordum ...ki hala midem bulanıyor...hala hamileyim ...ve bitmesine 20 saat kaldı...keşke negatif çıksaydı diyorum şimdi bunca zaman kendimi hamile sanmasaydım.....daha fazla yazamıycam yazdıkça ağlıyorum çünkü...gizemli listede adım kalsın biraz...durum kısmına birşey yazma sadece...kendime gelene kadar orada kalayım bari.....kimseyide takip edemedim kaç gündür bulantılardan ...umarım sizler de güzel haberler vardır..

cok cooook gecmis olsun gercekten cok üzüldüm allahim sabrini versin allahim tez zamanda göndersin melegini

cnm benim allahim sabir versin sana ins rabbim tekrardan hamile kalmayi nasip etsin sana ins....... ama anlamadim ya en son ne zaman gitmistin kontrole gittiginde sadece keseyemi bakilmisti normalde 6 haftalikken kesede bebekte net gorunuyor belk gec tutunma filan olmazmi yaaaaaa azdaha bekleseler keske :teselli:

angelll şu an okudum ve elimden ayağımdan can gitti...kelimelerin tükendiği an...ççoooookk çooookk üzgünümm ve şaşkınınm..Allahım sabır versiin tatlımm herşeyin bi nedeni var öyle düşünmek gerek..ama daha az önce kaan kocatepenin sitesini gezerken öğrendim asla umutlaqndırıp tekrar hayal kırıklığına uğratmak istemem ama dior ki doktor 8. haftada bile bebeğin kalp atışı duyulamaybilir anne adayı kesinlikle üzülmemelidir dio nasıl olsa istanbuldasın başka bi doktora da gitsen biraz beklesen bu kadar acil kürtaj olması şartmıymış bir kaç gün daha beklense..

bende ne yapacağımı şaşırdım gelbebek...
yani içi boş dedi....bebek gelişmemiş dedi...bana beklememnin anlamı yok çünkü bu sefer kendiliğinden düşermiş kanamalı filan tatsız durumlar yaşama dedi..iki ayrı doktor baktı...bahçeci kliniği güvenebileceğim bir yer...bilemiyorum...böylesi çok zormuş inanın...keşke negatif alsaydım kendimi bu durumdan kurtaramıyorum.ben kalp atışını duymaya gittim bebeğin yok dediler duvara çarpmış gibiyim..sağol gelbebk canım sende üzüldün. hamet, kaymaklım çok teşekkür ederim...kafamı toplayamıyorum mantıklı düşenemiyorum..yarın 12 ye randevu verdi..bilemedim..

Gızemlı saat 4te burdaydın cnm nıye yazmadın gelısmelerı ıns hersey yolundadır ya allahım hepımıze guzel haberlere gelmeyı nasıp etsın amıııınn

çookkk haklısın bebeğim ne hissetsen nasıl hissetsen haklısın ama sen genede keşke negatif olsaydı ilk başta deme illaki böyle olmasının bir nedeni öğrettiği yada yaşattığı bir şey vardır bunun da mutlaka bir hayrı vardır..sen doktoruna güveniorsan içinden nasıl geliorsa öyle davran tatlım ama en azından yarın 12 den önce 1 farklı doktora daha git derim ben acaba kalmasın içinde..

çok haklısın ...zaten kürtaj umut tüp bebekte yapılacak belki orada farklı bir doktorda deneyebilirim..yada dediğin gibi yarın oraya gitmeden bir doktora daha görünebilirim....sağolasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…