CANIM DOSTLARIM
Hepinize gerçekten gönülden teşekkür ediyorum ve dua ediyorum...benim için yorum yapan en az benim kadar üzülen ve beni benden daha iyi anlayan dostlar..hiç birinizi tanımıyorum sizde beni ..ama inanın en yakın arkadaşımla paylaşamadığımı sizinle paylaştım hafiflettim acılarımı...herkesi tek tek okudum verdiğiniz destekleri aklımdan eksik etmiyorum...
artık hamile değilim..dün kürtaj oldum ve benden gitti...Allahıma hep şöyle dua etmiştim allahım birgün sadece birgün hamile olayım sonra ölsemde gözüm açık gitmez diye...ama ben bir ay hamile oldum..en azından tatdım o duyguyu..kısmet böyleymiş...sizleri buradan takip edeceğim yine kendimi unutturmayacağım sizin yolunuz uzun..bir kaç ay sonra size yetişir taze hamiş olurum :))
SİZİ ÇOK SEVİYOR VE HEPİNİZE UPUZUN SAĞLIKLI BİR HAMİLELİK DİLİYORUM...
CANIM DOSTLARIM
Hepinize gerçekten gönülden teşekkür ediyorum ve dua ediyorum...benim için yorum yapan en az benim kadar üzülen ve beni benden daha iyi anlayan dostlar..hiç birinizi tanımıyorum sizde beni ..ama inanın en yakın arkadaşımla paylaşamadığımı sizinle paylaştım hafiflettim acılarımı...herkesi tek tek okudum verdiğiniz destekleri aklımdan eksik etmiyorum...
artık hamile değilim..dün kürtaj oldum ve benden gitti...Allahıma hep şöyle dua etmiştim allahım birgün sadece birgün hamile olayım sonra ölsemde gözüm açık gitmez diye...ama ben bir ay hamile oldum..en azından tatdım o duyguyu..kısmet böyleymiş...sizleri buradan takip edeceğim yine kendimi unutturmayacağım sizin yolunuz uzun..bir kaç ay sonra size yetişir taze hamiş olurum :))
kızlar bende tüp bebek yaptırdım ugün transferimin 4. günü umarım güzel sonuclar alırım
gizemli sat 29 mart yaş 29 kilo 63 bekleenen doğum 3 ocak 2011 ekle benide canım.
CANIM DOSTLARIM
angel canım inan çok üzüldüm okuduklarıma lütfen umudunu yitirme hepimiz bir umutla başladık bu yola biz kuvvetli oldukca her sorun küçülür inanıyorum bi kaç ay sonra yine burda olucaksın biz seni bekliyoruz:)
mervecim doğum günlerimiz aynı 21 ocak profiline baktımda:)
kızlar benide ekleyin 2010 aralık yada 2011 ocak sat 29 mart 5.haftam bitti.doktor Birgül Sarıkamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?