2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

canım umudunu yitirme sen de tekrar bebişinden iyi haberlerle geleceksin hiç şüphen olmasın rabbim hepimize sağlıklı hayırlı hamilelik ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Angel cım, elbette yetişeceksin.. hem de çok kısa zamanda geleceksin arkamızdan.... düşünki uçuşun rotar yaptı:) Sadece inan.. Pozitif enerji yüklen...

Ankaraya da gelirsen, zamanın da olursa haber ver, sana bi kahve ısmarlarım:)))))

canım benimmmmmmmm..
arada da olsa mutlaka gir haber ver biz seni hep beklior olucas güsel haberlerinide..
en kısa zamanda gelecek bebeğin sana ben çok inanıyorum sende hep buna inan..
seviyor ve öpüorum arkadaşımm..

yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz:)
gizemlii bak mutlaka internetten çok hoşuma gitti..
pretty kesin alalım toplu alımlarda indirim yapıorlar mı ki:):):)biz kalabalık bi grup olarak:):)

alalım cnm bu gece bitmicek gibi bana yarın 12 de randevum daha erken saate alamadım ilk randevu benim inşallah herşey yolundadır bide ikiz olup olmadığıda belli olacak sağlıklı olsunda tek olsun farketmez iyi haberlerle gelirim inşallllaaaaahhhh

angel canım inan çok üzüldüm okuduklarıma lütfen umudunu yitirme hepimiz bir umutla başladık bu yola biz kuvvetli oldukca her sorun küçülür inanıyorum bi kaç ay sonra yine burda olucaksın biz seni bekliyoruz:)

nbr sebo bende gökmende devam eidyorum artık sen nasılsın

Angel canım ne desek boş aslında. Ama hayırlısı böyleymiş diye düşünmek lazım galiba. Sen çok güçlü bir kadınsın, üstesinden geleceğine eminim. Büyük Allahım bir sonrakine ömür versin inşallah..

gizemli pıt pıtları da duymuşsun hadi bakalım.. Allah kucağına da almayı nasip eder inşallah. Darısı hepimizin başına.. ben çok korkuyorum, rüyalarıma giriyor artık.. Allah hakkımızda hayırlısını versin..

gizemlicim bu arada şu senin altında var ya hani bebek günü ölçüyo bende istiyorum ondan.. :)

herkeze günaydın kızlar opuyorumnanaktan

nasılsınız bakalım.....

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz, hayırlı olsun bebişleriniz. Rabbim tamamına erdirsin inşallah, cümlemizinkini

merhaba kızlar beni de ekleyin listeye yaşım 27 69 kilo ile hamile kaldım 19 nisan transfer günümdü tek embriyo transferiydi 2 hafta sonra kese için gideceğiz umarım boş çıkmaz 12. gün değerim 195ti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…