Angelcığım ne yazacağımı bilemedim lafları toparlayamadım, yazdım yazdım sildim, bir saattir kıvranıyorum. Çok üzüldüm canım, şimdi sana ne desek boş, ne desek daha iyi hissetmeyeceksin. üzülmemenin imkanı yok ama ne olur kendini çok yıpratma. Bence de başka bir doktora daha görün, ne garip hikayeler duyuyoruz çevremizde düşünsene. Eğer gerçekten de sonuç istemediğimiz gibiyse kendini harab etme. Ben kendime çok söz verdim, biraz da kanamam olduğu için sürekli kötü ihtimaller aklımda hep canlı, o yüzden hep sakin olmaya çalışıyorum, hep şunu kendime tekrarlıyorum "Allahım sağlıklıysa dünyaya gelsin, doğabilecek sağlığı olan bebek doğuyor, düşük de boş gebelik de tutunmama da aslında allahın birer nimeti". bunlar olmasaydı neler olabilirdi düşünsene... Bir çok kadın böyle bizim gibi bebek aramıyorsa farkına bile varmadan bir iki haftalık adet gecikmeleriyle farkında bile olmadan bebeklerini kaybediyorlarmış. Bu gelecek gebelikler için zarar teşkil eden bir durum değilmiş. Sonra yine hamile kalıp bebek sahibi olabiliyorlarmış. Lütfen üzülme, eğer bebeğini yarın göremezsen de gebe kalabileceğini öğrendin, Allah sağlık verdikçe yine denersin. Çok ama çok geçmiş olsun.