gizemli pıt pıtları da duymuşsun hadi bakalım.. Allah kucağına da almayı nasip eder inşallah. Darısı hepimizin başına.. ben çok korkuyorum, rüyalarıma giriyor artık.. Allah hakkımızda hayırlısını versin..
gizemlicim bu arada şu senin altında var ya hani bebek günü ölçüyo bende istiyorum ondan.. :)
merhaba kızlar beni de ekleyin listeye yaşım 27 69 kilo ile hamile kaldım 19 nisan transfer günümdü tek embriyo transferiydi 2 hafta sonra kese için gideceğiz umarım boş çıkmaz 12. gün değerim 195ti
hımmm inşallah karşılaşırız gökmen beyde:)) iyiyim canım iş ev arası mücadelem sürüyor senin ilaçlarda bir değişiklik varmı ne yaptı son olarak ben iğneyi yarın bırakıyorum jel kullanıcam serdar bey iğne dedi ama beim artık yer kalmadı kalçamda resmen beze beze oldular gece ne sağ tarafa ne sol tarafa dönebiliyorum onun için jel istedik ya kızlar sizde çok kilo aldınızmı ya ben hiçbir pantolonuma sığmıyorum ve artık sinir oldum bu sabah önümüzdeki hafta sonu gidip hamile pantolonu alıcam karar verdim gizem senin ilk randevun ne zaman gökmen beyde benim 11 mayıs ve belirtiler başladımı bende hala bişey yok galiba bulantı falan olmucak bende ya kızlar biraz daldan dala oldu ama idare edelim :))))
tamam fıstık ayarlayalım sanada
bak şimdi icker factory yazan yere gir ordan pregancy yazan yere gir tarih gir falan tickerını seç o seni yönlendiriyo zaten en son sayfada ez code diye bişey çıkıyo onu kopyala profilindeki çizelge bölümüne yapıştır değişiklikleri laydet de ama linkin png yazan yerine kadar olanını kopyalayacaksın
gizemli, canım angelsaund kalp atışı dinlama aracını araştırdım da
hizlial da 100 TL ve taksit imkanı da var bakmanızı tavsiye ederim.
hımmm inşallah karşılaşırız gökmen beyde:)) iyiyim canım iş ev arası mücadelem sürüyor senin ilaçlarda bir değişiklik varmı ne yaptı son olarak ben iğneyi yarın bırakıyorum jel kullanıcam serdar bey iğne dedi ama beim artık yer kalmadı kalçamda resmen beze beze oldular gece ne sağ tarafa ne sol tarafa dönebiliyorum onun için jel istedik ya kızlar sizde çok kilo aldınızmı ya ben hiçbir pantolonuma sığmıyorum ve artık sinir oldum bu sabah önümüzdeki hafta sonu gidip hamile pantolonu alıcam karar verdim gizem senin ilk randevun ne zaman gökmen beyde benim 11 mayıs ve belirtiler başladımı bende hala bişey yok galiba bulantı falan olmucak bende ya kızlar biraz daldan dala oldu ama idare edelim :))))
merhaba kızlar beni de ekleyin listeye yaşım 27 69 kilo ile hamile kaldım 19 nisan transfer günümdü tek embriyo transferiydi 2 hafta sonra kese için gideceğiz umarım boş çıkmaz 12. gün değerim 195ti
canım valla benimde olmuyo, evdeyken rahattım ama bugün işe başladım. bütün pantolonlarımı denedim hiçbiri olmadı.. bende taytımı giydim. henüz alışveriş yapmak için erken gibi geliyo bana. tam bir belli olsun hayırlısıyla öyle artık..
Merhaba arkadaşlar ben de cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim . Beni de listeye ekler misiniz?
Transfer tarihim 21 Nisan son adet tarihim 5 Nisan. 10. gün değerim 114. Brüksel tüp bebek merkezi. Yaş 30 kilo 62. Beklenen doğum son adete göre 10 Ocak
cnm ne yap biliyomusun l.c. waikiki de çok güzel beli lastikli kot pantolonvar 29 tl ye ben ondan aldım beli nasıl lastikli biliyomusun hani eşofmanların beli yada montlarımızın kol ağzından olur ya manşet gibi lastikler yani kalın penyeden dikmişler o kısmın acayip rahat hem sonrada giyilir ben ondan aldım benim eşimin tayta gıcığı var giydirmiyo hiç bişeyime karışmaz bi tek onu sevmiyo bende o yüzden aldım zaten son zamanlarımda kotlarıma sığamıyodum sıkıştırmamak lazım bence waikiki ye bakın
Merhaba arkadaşlar ben de cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim . Beni de listeye ekler misiniz?
Transfer tarihim 21 Nisan son adet tarihim 5 Nisan. 10. gün değerim 114. Brüksel tüp bebek merkezi. Yaş 30 kilo 62. Beklenen doğum son adete göre 10 Ocak
benimki de tayta karşıydı, ne yapsam ikna edemiyordum. ama şimdi bişiy demiyor. üzerine uzun hırkalar aldım. ben de istiyorum o pantolanlardan, ama bir kesin belli olsun diyorum. kötü bir durumda onlara her baktığımda hatırlatmalarından korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?