merhaba annelerrr
cumanız hayırlı olsun
bebişler büyüsün büyüsün sağlıklı olsun...
merhaba kızlar
herkes iyidir umarım benim dün amniyo sonuçalrım çıktı nihayet gayet iyi bir sorun yok dediler o aşamayı da geçmiş bulunuyorum ...ben de eğer bir sorun çıkmazsa genel ya da spinal filan düşünüyorum bakalım daha hiç konuşmadım doktorumla etrafıma normal doğum bana göre değil sanırım yapamam gibi geliyor bakalım hayırlısı...
merhaba kızlar
herkes iyidir umarım benim dün amniyo sonuçalrım çıktı nihayet gayet iyi bir sorun yok dediler o aşamayı da geçmiş bulunuyorum ...ben de eğer bir sorun çıkmazsa genel ya da spinal filan düşünüyorum bakalım daha hiç konuşmadım doktorumla etrafıma normal doğum bana göre değil sanırım yapamam gibi geliyor bakalım hayırlısı...
kızlar kaşıntı için yazdıkalrınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
dün doktorum bi losyon verdi ve hep soğuk tutucaksın terlemicek vantilatörün önünde otur ama üşütmemem çalış dedi
denedim bakalım geçicek mi tabi hemen fayda etmedi dün gecede yine ağladım hep geceyi balkonda geçirdim eşimde çok üzülüyor ben öle kıvrandıkça oda çaresiz kalıyor
esracım o minik tontonu yerim ben kocaman olmuş maaşallah sütler yarıyor
ayrıca balık yağı konusuna gelince ben ne balık yiyebiliyorum nede ceviz o yüzden bnm doktorum tavsiye ediyor balık yağını .balık yağı elde etmek için kullanılan balık lar derinlerden alınan ve çinko oranı açısından da önem taşıyan balıklar yedişğimiz her balık güvenli değil hamilelikte de her çeşit balık yenmiyor o sebepten ben alıyorum balık yağı
bilgecim sen bence çok ii bir anne olucaksın sende bakamazsan bebeğine ben öliim zaten
hem rüyalar tersine çıkar şekerim
geçmiş olsun canım bebişin hayırla sağlıkla gelsin inşallah
canım üzülme
bende de her yanımda kızarıklıklar çıktı, cildiye uzmanına göründüm, gül hastalığıymış stresten oluyormuş, kremle geçer dedi, kadın doğum doktoruma sordum,
7. ayda kullan , bu ay bitsin sonra zararı olmaz dedi
bende takmamaya çalışıyorum , bak taktıkça daha da kızarıyoruz boshayallersmile
çocuğa bir zararı olmaz dediler , çok şükür , Rabbim korusun onları:asigim:
BİLGEcim merveye katılıyorum sen harika bir anne olacaksın. sen çok bilinçli ve bilgili bir anne olacaksın. bence bukadar zorluklarla anne olan hepimizin çocukları normal yolla hamile kalan annelerin çocuklaına göre çok daha şanslı olacaklar buna inan....
Mervecim çok geçmiş olsun inşallah bu son losyon ve vant.önünde üşütmeden durman çözüm olur... birdahada hiç yaşamazsın inşallah.
BİLGEcim merveye katılıyorum sen harika bir anne olacaksın. sen çok bilinçli ve bilgili bir anne olacaksın. bence bukadar zorluklarla anne olan hepimizin çocukları normal yolla hamile kalan annelerin çocuklaına göre çok daha şanslı olacaklar buna inan....
Mervecim çok geçmiş olsun inşallah bu son losyon ve vant.önünde üşütmeden durman çözüm olur... birdahada hiç yaşamazsın inşallah.
Mervem Nazanım; çok sağolun, inşallah öyle olur, ben biraz tembelim, biraz da sabırsızım. O yüzden sanki beceremeyecekmişim gibi geliyor herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?