Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gözün aydın.. çok şükür sorunsuz atlattın..merhaba kızlar
herkes iyidir umarım benim dün amniyo sonuçalrım çıktı nihayet gayet iyi bir sorun yok dediler o aşamayı da geçmiş bulunuyorum ...ben de eğer bir sorun çıkmazsa genel ya da spinal filan düşünüyorum bakalım daha hiç konuşmadım doktorumla etrafıma normal doğum bana göre değil sanırım yapamam gibi geliyor bakalım hayırlısı...
canım benim ya.. bitsin şu işkencen artık.. sen anlattıkça benim içim acıyo ya..cnm keşke benimde öle bi şansım olsa
ben inan azcık imanım olmasa dün balkondan atıcaktım kendimi tepindim resmen eşim bile ağlamaya başladı
ne yapıcam bilmiyorum ki aşkım nolur sakin ol nolur geçicek diye perişan oldu adamcağız
duramıyorum ben başlayınca
hamilelik alerjisi için yapılıcak çok fazla bişey yok antihistaminikleri bi süre içebiliyosun geri kalan sıkıntılarını losyonlarla çözmek zorundasın onlarında yan etkileri var
her zaman bol keseden süremiyorsun
dün kendi kendime herkesi yanımdam çıkardım balkonda hastalığımla konuştum delirdi demeyin o noktadaydım zaten
dedim bana bak sen beni yenemezsin ben bundan kurtulucam sana kendimi teslim etmiyorum defol git vücudumdan pes etmicem sen beni değil ben seni yenicem kaşınmicam dedim dünden beri elimi sürmüyorum azmasın diye
ama olsun yine elhamdülillah zeynep pany özlem aklıma gelio kaşınsında yeterki bebeğim ii olsun diyorum
canım benim artık yavaş yavaş başlayabilirsin aslında.. biliyorum endişelerin var.. hepimizin var.. ama bu korkuyla hamileliğimizin tadına varamıyoruz.. Yaradan ne yazmışsa o olucak.. burda ne acı doğum hikayeleri okuyoruz.. Allah göstermesin...kızlar 20. haftamdayım artık dayanamıyorum erken biliyorum ama pazar günü alışverişi yapıcaz korkuyorum aslında ya diyorum aksi bir durum olursa diye
sizce ne yapmalıyım bebişlerim odasını kıyafetlerini alsammı
günaydın şeboş günaydın yakılışıklı.. :asigim::asigim:günaydınnnnn
Selam kızlar :) Bu sabah 1 saatlik şeker yüklemesi yapıldı. Ve sonuç çok iyi :) 107 çıktı şekerim. SInır 145.
İçim çok rahatladı. Bu arada 5 gündür ciddi diyetteyim. Ekmek, karbonhidrat ve şekeri tamamen kestim. Meyveyi de günde bir öğüne indirdim. Sonuç 5 günde kilom gr değişmedi :)) Son 3 ayı bu şekilde geçirebilirsem bebeğin kilosuyla toplamda 13-14 kilo ile bitirebilirim inşallah.
Merve'cim benim kilom şu an 67. Kaan'ımla bir sonraki buluşmamız 8 Eylül'de.
pazar günü mahmutpaşadaki havuzlu han daki mağzaya gitmeyi planlıyorum en azından ufak tefek bişeyler almaya başlayım
kızlar 20. haftamdayım artık dayanamıyorum erken biliyorum ama pazar günü alışverişi yapıcaz korkuyorum aslında ya diyorum aksi bir durum olursa diye
sizce ne yapmalıyım bebişlerim odasını kıyafetlerini alsammı
cnm ufak ufak bakın önce direk gidip kapalı çarşıdan da alma mağazaşlarda da uyguna çok cici şerler varpazar günü mahmutpaşadaki havuzlu han daki mağzaya gitmeyi planlıyorum en azından ufak tefek bişeyler almaya başlayım
ohhh süper olmuş şeker yüklemenin ii çıkmasına çok sevindim pelincimSelam kızlar :) Bu sabah 1 saatlik şeker yüklemesi yapıldı. Ve sonuç çok iyi :) 107 çıktı şekerim. SInır 145.
İçim çok rahatladı. Bu arada 5 gündür ciddi diyetteyim. Ekmek, karbonhidrat ve şekeri tamamen kestim. Meyveyi de günde bir öğüne indirdim. Sonuç 5 günde kilom gr değişmedi :)) Son 3 ayı bu şekilde geçirebilirsem bebeğin kilosuyla toplamda 13-14 kilo ile bitirebilirim inşallah.
Merve'cim benim kilom şu an 67. Kaan'ımla bir sonraki buluşmamız 8 Eylül'de.
ay sorma esraselam kızlar bizde bugün babamızla gidip bikaç bişi daha aldık kızımıza park yatak da aldık:)
akşam üzeride odayı boşaltmaya başladık.4 koli doldurduk bile. daha epey bi işimiz var bakalım yarın kısmetse devam edicez. ilk günden çok yüklenmeyelim yavaş yavaş yapalım dedik. evlenirken fark etmemiştim de ne çok gereksiz şeyle doldurmuşum evimi:)) hele benim lisans ve yüksek lisanstan kalma mesleki kitaplarım 2 koliyi doldurdu. eşiminkilerde ona keza.atmayada kıyamam kitap sonuçta atılmazki. bebiş sayesinde evde düzene girmiş olucak:))
slm kızlar bende tüp bebek tedavisiyle 7+4 hamileyim tek gebelik bende hiç bi belirti olmadı bulantı iştahsızlık vs sizce normalmi bulantılar saglıklı bi gebeligin habercisidir diyor doktor bey benim gibi olup sorunsuz hamilelik geçiren varmı
Günaydın hamileler:)))))))))) hafta sonu full evdeydim acayip üşütmüşüm hiç iyi hissetmedim kendimi yattım uyudummm.şükür şimdi iyiyim kocam çok iii baktı bana:))))