Şeniz günaydın kızlar :)
günaydın kızlar dışarısı yanıyorrrrrrrrrrrrr
hemde nasıl yanıyor...
Mervecim yaaa, nedir bu senin çektiğinya kızlar biri beni kurtarsın ya
piskiyatri bölümünde yatmak istiyorum
bu kaşıntı sinirlerimi bozuyo
atıcam kendimi bi yerden ama iş yeride 1. kat
ya sırtımda minik minik fısırtılar başladı şimde isilik oldum hiç bişey geçirmiyor ve biber sürülmüş gibi yanıyor
halime binlerce şükürler olsun ama dayanamıyorum artık
Özlem; moralini bozma hemen.. Her gebelik ayrı bir literatürdür diyor benim doktorum.. Hiç bir şey birbirine benzemez... sabır birazcık.. Hayırlısı olsun... Üzme sakın kendini.canim sagol. vaginal bakti. bebegin henuz gorunmemsi dahi normal kabul edilebilir ama yolc sac gorunmeliydi bos gebelik olmadigina kanitis yolc sac. doktor olumsuz konusmadi ama uzulmeyeyim diye cok belliydi. knedisi de huylandi zaten iki gun arayla betahcg istedi dusun 5+4de betahcg iki gun arayla, her yerde yaziyor bos gebelik suphesinde istenirmis. hayirlisi diyecegiz cok zor kavusuyoruz ama olmayacaksa ne gelir elden(
ay hadi hayrlı gdin o zaman orda net var mıKızlaaar günaydın....
Çok sevindiriciii, Ankara serin esiyor:))))))))))))))) sabaha karşı uyanıp üzerime pikeyi çemişim... şimdide seriiin :)))Heyyoooooooooo... Biiti inşallah bitti, bittiiiii.. Ama biz yarın çanakkaleye gidicez, ( geçen de yazmıştım, aksilikler çıktı yola çıkamadık.. bu gece inşallah yollardayız:))) Orası yanıyormuş(( Ama olsun.. az kalmıştır orada da sıcaklar:))
günaydın kızlaaarrrr:))))
Hakikaten çok sıcak, çok sevimsiz bir gün...
mervem ya seninde işin çok zor.. bi çözümü vardır diyorum.. bulamıyorum..
fundam sen bii bırakıp nerelere gidiyon ya... hem hani bakiim senin göbüş resmin...
günaydın kızlar.neyseki operasyonumuz bitti.ama zorlu olmuş biraz.dikiş te atılmış.anestezi dr birdaha böyle bir işlemi bu hasta için hastanede yapmamız gerekir demiş.çünkü normalde 15 dk uyutan dozdaki anestezi bana 2 dk etki etmiş ve uyanmaya başlayınca bidaha yapmışlar sonra 4 dk sonra tekrar uyanmaya başlamışım birdaha yapmış ve açıkçası korkmuş biraz.anestezistte 36 haftalık gebeydi zararı olmaz demi kızıma dedim hamileler kaç satlik ameliyat oluyolar hiç kafana takna dedi.biraz rahatladım.ve uyudum zaten hemen.uyandığımda kızım iyimi demişim ilk.ve kendime gelene kadar her dakika sormusum kızım iyimi kızım iyi.eşim anlatıyo papağan gibiydin diyo.bana soruyolarmış gülcan nasılsın ben onlara kızım iyimi diyomuşum.neyseki atlattık.ama kızımı göreydim dah arahat olacaktım.randevumuz 7 eylülde nası sabredecem bilmiyom.sanırım ben haftaya bi kaçamak yaparım.allahım bida göstermez inşallah.özellikle kızım karnımdayken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?