2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

PELLİİİİİİİİİN:))) Maşallah... hemen edit yap ve nazar boncuğu koy resmin kenarlarına yawf:))))))

Benim kızımın da var böyle bir pozu.. daha doğrusu videosu.. her allahın günü iki üç kere izliyorum:)))))

kırkbir kere maşallah Kaan sana.

Bakyıldız çok geçmiş olsun... herşey yolundadır, merak etme:))) Bizim diğer topiğin linki bu topiğin ilk sayfasında var.. İlk mervenin mesajının altında..

hay allahım ya.. canım benim bi cildiyeye falan görünsen..
gittim ya cnm cildiyeye
o hamilelik kaşıntısı için losyon verdi
bu sıcaklardan olan isillik
allah sabır versin bana

ayy gülcan yaaaaa offfff ne kötü heeee
neyseki düzelmişsin ama bencede bugibi narko alınan şeylerin
hastanede yapılması lazım
allah korusun narkozdan bi alerji bişi olsa
neyse inşallah bi daha olmaz tatlım allah şifaı versin

Kızlar sizi oğlumla tanıştırmak istiyorum :)

yerim yerim yerim ben bu eşşek sıpalarını yaaa
o kola bak yumruğa bak yaaa
ya bunların hepsi bi alem yaaa
ayy wallahi hepinizinkine kanım kaynıyo benim hahahahaa

maaşalah sühanallah allah nazarlardan korusun herkes görünce kaldır bence pelincim

MAŞŞALLAH BENİM KAANIMA BAK NE GÜZEL POZ VERMİŞ BENİM OĞLUŞUM HEMEN DÖNÜYOR AH BİR POZ VERSE DİYE HEP GİDERKEN DUA EDİYORUM BAKALIMBU SEFER NE OLCAK:)))

Kızlar sizi oğlumla tanıştırmak istiyorum :)

Uploaded with ImageShack.us

maşallah sübhanallah maşallah sübhanallah cnm rabbim oglunu nazarlardan korusunn oyybüyümüşş yakışıklıı valla bir şey yazamıyorm nazar etmiyim dieee saglıkla gelsinnn kırk kere maşallah dedimmm:)))) valla

Selammm biz uyandik..

Bugun kismette Kaan Abimizi gormek varmis;-)) Ne kadar guzel allah bagislasin pelincim.. Saglikla kucagina da alirsin oyle de goruruz inss fotograflarinizi.. Ayy elini de yumruk yapmis;-)) Ama erkek oldugu belli simasindan.. Erkek erkek duruyo masaallah ona;-))

Bakyildizcim cok gecmis olsun atlatmissiniz operasyonu.. Bebiste iyiymis kendine cok dikkat et...

Sicaklar cok fena arkadaslar Allah yardimciniz olsun.. Kimle konussam tr de sicaklardan bahsediyor. Bu yaz bizim gelmedigimiz isabet olmus. Biz artik bundan sonra da yazin gelemeyiz herhalde hem sicaklar hem ramazan yazin ortasina geliyor. Artik ya Mayis gibi ya da Eylul den sonra geliriz kismet ise..

Mervecim ilacli pudralar yardimci olur bence sana hemen Dr una sorsan.. Izin verirse denersin..Allah yardimcin olsun. Alerjik bunye zor.. Bizim kizda potansiyel alerji hastasi hem ana-hem baba alerjik. Hatta gecen alerji ignemi olmaya gittigimde sormustum ne zaman bebegi teste getirelim diye. BIraz buyusun 3-4 yasina gelsin oyle yapiyoruz dediler..

Kahvalti zamani..

Britanya'da
... Dünyaya gelen ikizlerin inanılmaz hikayesi; Doktorların aralarınd...an
birinin yaşama... şansı olmadığına karar vermesiyle başladı İkizler önce ayrı ayrı
kuvözlere konuldu Ancak aynı hastanedeki 'Kural
Tanımaz' bir Hemşire,iki kardeşi aynı kuvöze koydu Sağlıklı olan bebek içgüdüsel
...bir şekilde ölümü bekleyen kardeşine sarıld ıBu sarılışın etkisiyle
hayatından ümit kesilen kardeşin kalp atışları ve vücut ısısı normale
döndü Britanya'da minik bir bebek
'yaşamaz'denilen ikizine sarılarak hayat fonksiyonlarının düzelmesini
sağladı

Sizlerinde
sevdiklerinize bol bol sarılmayı unutmamanız dileklerimle belki o sıcak
sarılma birini gercek anlamda hayata döndürmenizi sağlamaz ama hiç
değilse mutlu eder bir umut doğar icinde…..Devamını Gör

ALINTIDIR KIZLARR

iyi akşamlar kızlar pelly çok tatlı olucak senin bu oğlan şimdiden belli canım.Allah nazardan kem gözden korusun inşallah tü tü maşallah.Ay Merve ya sen de çok çekiyosun canım şu kaşıntıdan ben de hafif hafif çatlamaya başladım kaşınıyo diye sinir oluyorum allah sabır versin iyileş nşalah kısa zamanda.

selam kızlar bugün gittik dr.a kızım 753gr olmuş:) annanesine güzel pozlar verdi yüzünü filan gördü annem net bişekilde. herşey yolundaymış.kan sayımım normal çıktı. şeker yüklemesi sınırda çıktı en fazla 140 olması gerekken benimki 142 çıktı. dr.bidaha tekrar etmeye yada 100lük glukozlu olan teste gerek yok dedi.yediklerime dikkat edicekmişim birde 3-4 haftada bir tokluk şekerimi ölçücem. bu arad dedim dr.uma ben ne zaman doğururum diye normalden 1 hafta 10 gün önce alırız dedi. bana kalsa ben kurnam bayramından önce doğurmak istiyordum ama o zaman erken oluyo galiba 37.hafta bitmemiş oluyo. tahmini 22 kasım haftası olurmuş doğum. birde spinal anesteziyi önerdi. uzmanlarımız bu konuda çok iyi başağrısı bile olmuyo hastalarımda dedi. bende size bırakırım hangisi uygunsa onu seçeriz dedim. haftaya pztsi filan tetanoz aşısı olucam. birde bugün idrar kültürü verdim pztsi onun sonucunu alıcam.inşallah temiz çıkar. bu arda balık yağını sordum dr.a gerek yok dedi. doğaya aykırı buluyormuş balık yağı içince bebek zeki olur fikrini.diyoki bizim analarımız balık yağı hapımı içimiş. sonra hayatında balık görmeyen kişilerin çocukları zehir gibi oluyor yani pek alakası yok diyo. bana kullanma dedi. bende ok dedim.zaten ben balık yiyorum cevizde yiyorum. o yeter herlade.

mervecim benimde geçen hafta boynumda ve gerdanımda kızarıklıklar ve kaşıntı oldu.dedim parfümden heralde kabardı ben kaşıdıkça bebek pudrası sürdüm. zeytinyağlı sabunla yıkandım geçti. ama benim hafifti seninkine göre.
pelincim maşallah allah nazarlardan saklasın oğluşunu

Yeshilcim masaallah kizina;-)) Ayy allahim birer birer yavas yavas 1 kiloya yaklasmaya basladi bizim bidiklar.. Waooww artik dogum sekilleri vs konusulmaya da basladi.. Ben de sordum acil birsey olmadigi halde normal doguracksin dediler;-)) LoL. Ama ben tamamen ilacsiz olacak diye tutturmam herhalde agri esigim dusuktur. Kapidan girer girmez verin epidurali diyecegime eminim.. Spinal ile epdural arasindaki farklari iyice arastirmak lazim. Himm bu da onemli bir konu...

dr.um dediki normal doğum sancısı gelince dayanamayıp hemen sezeryana alın diye ağlayan çok hastam var:) öle kolay değil dedi biraz sıkıntı çekeceksin dedi.normal doğumda. ama ben çok kiloluyumya birde bebeği riske atmak istemiyorum. korkuyorum. ve ağrı eşiğim çok düşün bağırsak kramplarına dayanamayıp kendimi yerden yere atıyorum ona hiç dayanamam heralde:)) epidural anesitezide uyuşmama durumu olabiliyormuş ben bunu bi iki arkadaşımdan duymuştum uyuşmadıkları için genele dönmek zorunda kalanlar vardı. epiduralde kemikler arası boşluğa katater takılıyormuş.spinalde kemikler arası sıvıya iğne yapılıyormuş katater yokmuş. öle dedi dr. biz her zaman uyanık olmayı tercih ederiz dedi.

bu arada ben 96 kilo olmuşum dr.iyi gidiyorsun dedi ama bundan sonra kilo alıcaksın dikkat et dedi. bakalım hayırlısı artık. birde benimle ayı anda şeker yükleme yapılan biri daha vardı oda nerdeyse 7 aylıkmış ama bi görseniz hiç göbeği yoktu yavv sanki 2 aylık gibiydi. hatta annem dediki ona "kızım bebeği nereye sakladın":))

günaydın tatlım.. hiç kızımızın maceralarından bahsetmiyorsun ama annesi.. anlatsana biraz neler yapıyor..
bak şimdi bi tuhaf oldum ben ya.. Allahın hikmeti işte.. yerim ben onları.. ay ay kocamanmı olmuş o...büyümüşte annesi doğum gününümü sormuş doktor amcasına.. maşallah...bak şimdi balık hapını ben sordum iç dedi benim doktor.. bunlarında söyledikleri birbirini tutmuyo he.. şu tatonoz aşısını da hergün telefon açıp sorucam, unutuyorum.. bizde hiç konusu bilene olmadı ya..
günaydın güzel hamileler. nasılsınız..
günaydın nalancım.. sıcaklarda nasıl olalım işte.. ama gece sahurda sanki serindi biraz..balkonda yidik yememizi.. ay bi güzel geldi esinti..
sen nasılsın tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…