Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gittim ya cnm cildiyeyehay allahım ya.. canım benim bi cildiyeye falan görünsen..
günaydın kızlar.neyseki operasyonumuz bitti.ama zorlu olmuş biraz.dikiş te atılmış.anestezi dr birdaha böyle bir işlemi bu hasta için hastanede yapmamız gerekir demiş.çünkü normalde 15 dk uyutan dozdaki anestezi bana 2 dk etki etmiş ve uyanmaya başlayınca bidaha yapmışlar sonra 4 dk sonra tekrar uyanmaya başlamışım birdaha yapmış ve açıkçası korkmuş biraz.anestezistte 36 haftalık gebeydi zararı olmaz demi kızıma dedim hamileler kaç satlik ameliyat oluyolar hiç kafana takna dedi.biraz rahatladım.ve uyudum zaten hemen.uyandığımda kızım iyimi demişim ilk.ve kendime gelene kadar her dakika sormusum kızım iyimi kızım iyi.eşim anlatıyo papağan gibiydin diyo.bana soruyolarmış gülcan nasılsın ben onlara kızım iyimi diyomuşum.neyseki atlattık.ama kızımı göreydim dah arahat olacaktım.randevumuz 7 eylülde nası sabredecem bilmiyom.sanırım ben haftaya bi kaçamak yaparım.allahım bida göstermez inşallah.özellikle kızım karnımdayken.
Kızlar sizi oğlumla tanıştırmak istiyorum :)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MAŞŞALLAH BENİM KAANIMA BAK NE GÜZEL POZ VERMİŞ BENİM OĞLUŞUM HEMEN DÖNÜYOR AH BİR POZ VERSE DİYE HEP GİDERKEN DUA EDİYORUM BAKALIMBU SEFER NE OLCAK:)))![]()
Evet canım yarın sabah sileceğim :)
selam kızlar bugün gittik dr.a kızım 753gr olmuş:)annanesine güzel pozlar verdi yüzünü filan gördü annem net bişekilde. herşey yolundaymış.kan sayımım normal çıktı. şeker yüklemesi sınırda çıktı en fazla 140 olması gerekken benimki 142 çıktı. dr.bidaha tekrar etmeye yada 100lük glukozlu olan teste gerek yok dedi.yediklerime dikkat edicekmişim birde 3-4 haftada bir tokluk şekerimi ölçücem. bu arad dedim dr.uma ben ne zaman doğururum diye normalden 1 hafta 10 gün önce alırız dedi. bana kalsa ben kurnam bayramından önce doğurmak istiyordum ama o zaman erken oluyo galiba 37.hafta bitmemiş oluyo. tahmini 22 kasım haftası olurmuş doğum. birde spinal anesteziyi önerdi. uzmanlarımız bu konuda çok iyi başağrısı bile olmuyo hastalarımda dedi. bende size bırakırım hangisi uygunsa onu seçeriz dedim. haftaya pztsi filan tetanoz aşısı olucam. birde bugün idrar kültürü verdim pztsi onun sonucunu alıcam.inşallah temiz çıkar. bu arda balık yağını sordum dr.a gerek yok dedi. doğaya aykırı buluyormuş balık yağı içince bebek zeki olur fikrini.diyoki bizim analarımız balık yağı hapımı içimiş. sonra hayatında balık görmeyen kişilerin çocukları zehir gibi oluyor yani pek alakası yok diyo. bana kullanma dedi. bende ok dedim.zaten ben balık yiyorum cevizde yiyorum. o yeter herlade.
mervecim benimde geçen hafta boynumda ve gerdanımda kızarıklıklar ve kaşıntı oldu.dedim parfümden heralde kabardı ben kaşıdıkça bebek pudrası sürdüm. zeytinyağlı sabunla yıkandım geçti. ama benim hafifti seninkine göre.
pelincim maşallah allah nazarlardan saklasın oğluşunu![]()
günaydın tatlım.. hiç kızımızın maceralarından bahsetmiyorsun ama annesi.. anlatsana biraz neler yapıyor..Selammm biz uyandik..
Bugun kismette Kaan Abimizi gormek varmis;-)) Ne kadar guzel allah bagislasin pelincim.. Saglikla kucagina da alirsin oyle de goruruz inss fotograflarinizi.. Ayy elini de yumruk yapmis;-)) Ama erkek oldugu belli simasindan.. Erkek erkek duruyo masaallah ona;-))
Bakyildizcim cok gecmis olsun atlatmissiniz operasyonu.. Bebiste iyiymis kendine cok dikkat et...
Sicaklar cok fena arkadaslar Allah yardimciniz olsun.. Kimle konussam tr de sicaklardan bahsediyor. Bu yaz bizim gelmedigimiz isabet olmus. Biz artik bundan sonra da yazin gelemeyiz herhalde hem sicaklar hem ramazan yazin ortasina geliyor. Artik ya Mayis gibi ya da Eylul den sonra geliriz kismet ise..
Mervecim ilacli pudralar yardimci olur bence sana hemen Dr una sorsan.. Izin verirse denersin..Allah yardimcin olsun. Alerjik bunye zor.. Bizim kizda potansiyel alerji hastasi hem ana-hem baba alerjik. Hatta gecen alerji ignemi olmaya gittigimde sormustum ne zaman bebegi teste getirelim diye. BIraz buyusun 3-4 yasina gelsin oyle yapiyoruz dediler..
Kahvalti zamani..
bak şimdi bi tuhaf oldum ben ya.. Allahın hikmeti işte.. yerim ben onları..Britanya'da
... Dünyaya gelen ikizlerin inanılmaz hikayesi; Doktorların aralarınd...an
birinin yaşama... şansı olmadığına karar vermesiyle başladı İkizler önce ayrı ayrı
kuvözlere konuldu Ancak aynı hastanedeki 'Kural
Tanımaz' bir Hemşire,iki kardeşi aynı kuvöze koydu Sağlıklı olan bebek içgüdüsel
...bir şekilde ölümü bekleyen kardeşine sarıld ıBu sarılışın etkisiyle
hayatından ümit kesilen kardeşin kalp atışları ve vücut ısısı normale
döndü Britanya'da minik bir bebek
'yaşamaz'denilen ikizine sarılarak hayat fonksiyonlarının düzelmesini
sağladı
Sizlerinde
sevdiklerinize bol bol sarılmayı unutmamanız dileklerimle belki o sıcak
sarılma birini gercek anlamda hayata döndürmenizi sağlamaz ama hiç
değilse mutlu eder bir umut doğar icinde…..Devamını Gör
ALINTIDIR KIZLARR
ay ay kocamanmı olmuş o...büyümüşte annesi doğum gününümü sormuş doktor amcasına.. maşallah...bak şimdi balık hapını ben sordum iç dedi benim doktor.. bunlarında söyledikleri birbirini tutmuyo he.. şu tatonoz aşısını da hergün telefon açıp sorucam, unutuyorum.. bizde hiç konusu bilene olmadı ya..selam kızlar bugün gittik dr.a kızım 753gr olmuş:)annanesine güzel pozlar verdi yüzünü filan gördü annem net bişekilde. herşey yolundaymış.kan sayımım normal çıktı. şeker yüklemesi sınırda çıktı en fazla 140 olması gerekken benimki 142 çıktı. dr.bidaha tekrar etmeye yada 100lük glukozlu olan teste gerek yok dedi.yediklerime dikkat edicekmişim birde 3-4 haftada bir tokluk şekerimi ölçücem. bu arad dedim dr.uma ben ne zaman doğururum diye normalden 1 hafta 10 gün önce alırız dedi. bana kalsa ben kurnam bayramından önce doğurmak istiyordum ama o zaman erken oluyo galiba 37.hafta bitmemiş oluyo. tahmini 22 kasım haftası olurmuş doğum. birde spinal anesteziyi önerdi. uzmanlarımız bu konuda çok iyi başağrısı bile olmuyo hastalarımda dedi. bende size bırakırım hangisi uygunsa onu seçeriz dedim. haftaya pztsi filan tetanoz aşısı olucam. birde bugün idrar kültürü verdim pztsi onun sonucunu alıcam.inşallah temiz çıkar. bu arda balık yağını sordum dr.a gerek yok dedi. doğaya aykırı buluyormuş balık yağı içince bebek zeki olur fikrini.diyoki bizim analarımız balık yağı hapımı içimiş. sonra hayatında balık görmeyen kişilerin çocukları zehir gibi oluyor yani pek alakası yok diyo. bana kullanma dedi. bende ok dedim.zaten ben balık yiyorum cevizde yiyorum. o yeter herlade.
mervecim benimde geçen hafta boynumda ve gerdanımda kızarıklıklar ve kaşıntı oldu.dedim parfümden heralde kabardı ben kaşıdıkça bebek pudrası sürdüm. zeytinyağlı sabunla yıkandım geçti. ama benim hafifti seninkine göre.
pelincim maşallah allah nazarlardan saklasın oğluşunu![]()
günaydın nalancım.. sıcaklarda nasıl olalım işte.. ama gece sahurda sanki serindi biraz..balkonda yidik yememizi.. ay bi güzel geldi esinti..günaydın güzel hamileler. nasılsınız..