Ne topiği canım? 2 yıl önce bir topik açmıştım :) Geçen ay da Aralık anneleri kapatılmasın diye bir başlık açtım ama onun işlevi bitti zaten..
Sen de inşallah yarın kalp atışını duyacaksın ve aileye süpriz yapacaksınız.
Yalnız seni uyarayım. 6 haftalık kalp atışını ancak vajinal ultrasonda duyarsınız ama bebeği yormamak için çok uzun dinletmiyorlar. Sadece görmen bile yeterli zaten. Kaydetme fırsatınız olmayabilir. Heveslenip üzülmeyin.
Biz 7+2'de karından ultrasonda gördük bebişi. Kalbini gördüm önce. sonra 4-5 sn dinletti sadece. O an zaten heyecandan ne duyduğumu bile hatırlamıyorum.
isminin yanında + gördüğüm için sordum canım topik açınca + konuyor sanırım yani ben onun için konduğunu düşünmüştüm sende görünce sordum hangi topikse açiim die:)
A aaa ismimin yanında + mı var? ben niye görmüyorum acaba...
bizde 6+4 de duyduk kalp atışını vajinal ultrasonla akalım dedi doktor ben ısrar ettim önce karından bakalım duymazsak alttan bakarız die sıkışık mısın idrara dedi biraz dedim baktı şans eseri duyduk karından ama nefesimi tutmam gerekti biraz derinden gelior çünkü..
ama pelinin de dediği gibi çok kısa baktı yormayalım dedi ve kapadı..
evet nirvanaya erdim:):)
altta toplam kaç kullanıcı okuyor kısmında hani kimlerin online olduğunu gösteren bölmede mesela şu an 4 kişi görünüor ben,pelin,gizemli(bu arada ismin gizem mi tatlım)pretty var gizemli ve pelinin isminin yanında + var bizde yok daha önce wintersunun topiğinde de onun isminin yanında artı vardı ben böyle ayrıntı manyağıyımdır da olmadık herşeyi farkederim:):)
ezgicim ismim merve ama o kadar alıştım ki gizem demelerine fark etmez içinden nasıl geliosa bu arada onun yanında artı varsa bende de olması gerekmezmiydi dikkatli insan :)))
mervecim benim yazdığım mesajı bi daha okurmusun tatlım
biraz daha dikkat:):)
duanı edip uyuycam cicim hiç merak etmee herşey yolunda gidcek koşa koşa yalovaya gideceksiniz
t-shırt ler hazır mı?
ay ne güzel bi fikir ailesine söylemediğini bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?