2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Sen de inşallah yarın kalp atışını duyacaksın ve aileye süpriz yapacaksınız.
Yalnız seni uyarayım. 6 haftalık kalp atışını ancak vajinal ultrasonda duyarsınız ama bebeği yormamak için çok uzun dinletmiyorlar. Sadece görmen bile yeterli zaten. Kaydetme fırsatınız olmayabilir. Heveslenip üzülmeyin.
Biz 7+2'de karından ultrasonda gördük bebişi. Kalbini gördüm önce. sonra 4-5 sn dinletti sadece. O an zaten heyecandan ne duyduğumu bile hatırlamıyorum.

Ne topiği canım? 2 yıl önce bir topik açmıştım :) Geçen ay da Aralık anneleri kapatılmasın diye bir başlık açtım ama onun işlevi bitti zaten..

isminin yanında + gördüğüm için sordum canım topik açınca + konuyor sanırım yani ben onun için konduğunu düşünmüştüm sende görünce sordum hangi topikse açiim die:)

biliyorum cnm o yüzden biz kendi foto makinasını götürücez eşim videoya alıcak öle bi yere koysak o çekse bile yeter ses alıyo zaten ayrıca bnm doktorum hep vajinal bakıo içimde tümör ameliyatından sonra kalan bi kitle varya onuda kontrol ediyo o sebeple sorun değil ben göriim de bana yeter duymasamda olur ama duyarsakta kaymaklı ekmek kadayıfı olur walla

bizde 6+4 de duyduk kalp atışını vajinal ultrasonla akalım dedi doktor ben ısrar ettim önce karından bakalım duymazsak alttan bakarız die sıkışık mısın idrara dedi biraz dedim baktı şans eseri duyduk karından ama nefesimi tutmam gerekti biraz derinden gelior çünkü..
ama pelinin de dediği gibi çok kısa baktı yormayalım dedi ve kapadı..

kızlar bide ben bu topiği neden seviyorum biliyomusunuz çünkü diğer normal yolla hamile kalanlardan farklıyız biz başka topiclerde koniim diorum transfer diorum ilaç diorum niye kullanıyosun ne transferi diolar bizim gibi değil yaşadıkları iletişim bi yerde zora giriyo

evet nirvanaya erdim:):)
altta toplam kaç kullanıcı okuyor kısmında hani kimlerin online olduğunu gösteren bölmede mesela şu an 4 kişi görünüor ben,pelin,gizemli(bu arada ismin gizem mi tatlım)pretty var gizemli ve pelinin isminin yanında + var bizde yok daha önce wintersunun topiğinde de onun isminin yanında artı vardı ben böyle ayrıntı manyağıyımdır da olmadık herşeyi farkederim:):)

acaba nesinden yoruluyo bebek usg nin

ezgicim ismim merve ama o kadar alıştım ki gizem demelerine fark etmez içinden nasıl geliosa bu arada onun yanında artı varsa bende de olması gerekmezmiydi dikkatli insan :)))

iyi geceler herkese ben uykumu aldım 8 gibi uyku basıyo uyuyuncada gece kötü oluyo ama neyse uyudum valla

kızlar bu gece cuma gecesi sayılıyo ya dinimizde bana dua edermisiniz yarın için çok gergin ve endişeliyim allah yardımcımız olsun bakalım neler olucak randevum 3 te

ezgicim ismim merve ama o kadar alıştım ki gizem demelerine fark etmez içinden nasıl geliosa bu arada onun yanında artı varsa bende de olması gerekmezmiydi dikkatli insan :)))

mervecim benim yazdığım mesajı bi daha okurmusun tatlım
biraz daha dikkat:):)
duanı edip uyuycam cicim hiç merak etmee herşey yolunda gidcek koşa koşa yalovaya gideceksiniz
t-shırt ler hazır mı?

t-shırt yaptıracaklardı eşiyle
arkasına bebek gelio yzdıracaklardı sanırım
yalovaya kayınvaidesine gittiklerinde o t-shırt giyip söyleyeceklerdi
yani böyle bi planları vardı anlatmıştı merve
bilmiorum uygulayacaklarmı o yüzden sordum çok heyecanlıydı planı yaparken merak ettim bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…