slm kızlar biz geldikk çok şükür yaradana kızım çok iyi 250 grm olmuş ama kızlar ben 67 bucuk olmuşumm yaa çok felaket şişim d.r sıcaktan dedi akşamları artık yarım saat yürüyüş yap dedi bu akşamdan itibaren artık yarım saat yürüycemm cimcimem maşallahh kıpır kıpır bu kızda d.r sevgisi var sanırımm yaa tam ultrasyona gircem kıpır kıpır başladıı :)))))) bir baktık oynuyorr anam maşallah ne kadar netleşmiş artıkk yüzü gözü ayaklarıı parmakları gözleri çenesii allahım ne güzel bir mutluluk rabbim nazardan korusunn kızımı rabbim her kese nasip etsin bu güzelligii aminn 15 gün sonra 5. ayımız olcak ayrıntılı ultrasyona gidecez rabbim izin verirse inşşş
--------------------------------------------------------------------------------
Ayşecim, gözünüz aydıın:))) Maşallah bebişine... Allah tamamına da erdirsin:))))
cnm sallama değil aradığım tüm yatak firmaları aynı şeyi söylediHımmm, gene fena sayılmaz çünkü oval olduğu için zaiyatı yüksek olacak, kullanılamaz parça çok çıkacak, işçiliği de fazla olacak, fiyatının normal tek karyolalardan fazla olması doğal. Normalde büyüyen karyolalar 1000-1500 TL arasında fiyatlanıyor. Diğer büyümeyen ve 3 yaşına kadar kullanılanlar ise 500-1000 arası fiyatlanıyor. Yatağı veren de var vermeyen de. Yani yatağı veren olursa hediye gibi oluyor.
Bence "50 den aşağı siparişle oval yatak yapılmaz" derken sallamışlar biraz. O yüzden önce kayınpederin imalatçısıyla bir görüşüp yapıp yapamayacağından emin olduktan sonra bu adamlardan alın derim.
cnm o ağrılar bende bile oldu ki ben hiç adet sancısı bilmedim ömrümde sen endişelenmekizlar hepinize merhaba tecrubelerinize ihtiyacim var, karnim agriyor her gun sonra geciyor ilk hamileligimden biliyorum evet rahim genisliyor die agrirdi ama bu sefer her gun hatta gun ici iki uc kez oluyor oldukca guclu( sizlerde nasil, 5, ve 6 hafta arasi hatirliyor musunuz? her gun olur muydu? kontorlum carsamba ilk kontrol olucak.
amanın noluyo yahu tombiş anneler topiği mi olucaz neee hahahatartıldııım:))) 62.5 kiloyum:))))) Ben çok şişmiyorum yawf:)))) İnşallah böle gider:)))
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnncanim sagol iyice rahatladim cunku ayni tarif ettigin agri regle oncesine benziyor gecmese kesin tehlikeli olucak gb bir agri, aynen dediklerini diorum ara ara. cok sagol canim iyice rahatladim. ah canim Rabbim 24uncu haftalari sonra da saglikli dogumlari hepimize nasip etsin Insallahhhhhhh.
telleşiriz artık cnm tel çekiyo dimi orda bazı yerlerinde çekmiyoryaKızlar; bu arada aklımda iken yazayım... Ben yarından sonra 10 gün kadar yokum... Çanakkale de olacağız:))))
slm kızlar biz geldikk çok şükür yaradana kızım çok iyi 250 grm olmuş ama kızlar ben 67 bucuk olmuşumm yaa çok felaket şişim d.r sıcaktan dedi akşamları artık yarım saat yürüyüş yap dedi bu akşamdan itibaren artık yarım saat yürüycemm cimcimem maşallahh kıpır kıpır bu kızda d.r sevgisi var sanırımm yaa tam ultrasyona gircem kıpır kıpır başladıı :)))))) bir baktık oynuyorr anam maşallah ne kadar netleşmiş artıkk yüzü gözü ayaklarıı parmakları gözleri çenesii allahım ne güzel bir mutluluk rabbim nazardan korusunn kızımı rabbim her kese nasip etsin bu güzelligii aminn 15 gün sonra 5. ayımız olcak ayrıntılı ultrasyona gidecez rabbim izin verirse inşşş
--------------------------------------------------------------------------------
canım maşallah kızımıza kocaman olmuşş annesi. kiloları hiç sorma bendede aynı sorun var. çoğunluğu ödem bunların hareketsizliğe bağlı. tek tesellim emzirdikçe vereceğim.
canım maşallah kızımıza kocaman olmuşş annesi. kiloları hiç sorma bendede aynı sorun var. çoğunluğu ödem bunların hareketsizliğe bağlı. tek tesellim emzirdikçe vereceğim.
cnm sende son durum ne ne zmaan kontrol listedeki durumun güncellicem de yaziim bişeyle r
canım detaylı usg için 28/08 de (evlilik yıldönümümde) kontrolüm var. buarada kendi doktorum cinsiyeti daha önce görememişti ogün netleşecek inşallah..
sende bendenmişin engel gebeliğimiz aynı sayılır benimkide cinsiyeti göstermedi.ama benim ayrıntılı arın sona erecek.artık cicişler alacam.
slm kzlar malesef oğlumuz ii diil kalbi iice yavasladı drlar onun bi melek olup ucacagını soyluyor rabbımden hayırlısı bu konuda bişi konusmayacagım kusura bakmayın uzulmek ıstemıorum sızıde uzmek ıstemıyorum
slm kzlar malesef oğlumuz ii diil kalbi iice yavasladı drlar onun bi melek olup ucacagını soyluyor rabbımden hayırlısı bu konuda bişi konusmayacagım kusura bakmayın uzulmek ıstemıorum sızıde uzmek ıstemıyorum
cnm senin neden ayrıntılı usg bu kadar erken yapılılıyor
cnm senin neden ayrıntılı usg bu kadar erken yapılılıyor
18-22 haftalar arası.erken değilki.
Elvinnaz 3.Nisan.10 8.Ocak.11 64-59 Minik prensler nur topu gibi Yiğit&Yağız
bilgilerim uzun zamandır güncellenmemiş
oğluşlarım biri 208 gr diğeri 226 gr 125 mlm diğeri 120 ml herşeyim yolunda diğer kontrolumuz bayram sonunda 19 hafta 2 günlüğüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?