• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

bu arada bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum

bir konuya girdiğinizde sayfanın üst kısmında sağa doğru

referans seçenekler arama ve değerlendirme bölümleri var

seçenekler bölümüne girip bu konuya abone ol derseniz

konu takip ettiğiniz konular arasına girer hatta maille bildirim bile alırsınız isterseniz tabi

sonra kk ya girdiğinizde ana sayfadayken yukarda forum takip menüsü var oraya girip aboneliklerimi listele dediğinizde abone olduğunuz konular otomatik olarak açılır ve siz hangi konuya girmek isterseniz rahatça ulaşabilirsiniz

konuya en son msj yazan kişi sağ tarafta gözükür o kişinin isminin yanındaki minik oka basınca en son msj yazılan sayfa açılır

kızlar koydum mobilya resimlerini, biraz yamuk oldu neden anlamadım. oradaki linke tıklarsanız imageshack sayfasında düzeltip daha da büyütüp görebiliyorsunuz.

bayıldım walla
süper
dolap çok kullanışlı gözüküyor

Sırf o dolap zaten bana kendini aldıran:))) Bebek odası yapacağım odada bir tane eski gardrop vardı, üstünü yüklük olarak kullanıyordum. Şimdi onu koyacak yerim kalmadı, depoya indireceğim ama içi ortada kalacaktı. Şimdi onları da bu dolap toplayacak.

Sırf o dolap zaten bana kendini aldıran:))) Bebek odası yapacağım odada bir tane eski gardrop vardı, üstünü yüklük olarak kullanıyordum. Şimdi onu koyacak yerim kalmadı, depoya indireceğim ama içi ortada kalacaktı. Şimdi onları da bu dolap toplayacak.

ya peki bişey sorucam

benim beğendiğim yatak oval 90x110
yatağıyla birlikte 1100 dediler mobilya ve yatak bilmemne bilmemne boyası kullanıyorlarmış vs

nasıl sence fiyatı

ya peki bişey sorucam

benim beğendiğim yatak oval 90x110
yatağıyla birlikte 1100 dediler mobilya ve yatak bilmemne bilmemne boyası kullanıyorlarmış vs

nasıl sence fiyatı

Valla gayet uygun görünüyor. Tahminim sebebi de yatağın büyüyen yatak olmaması. Bebek takımlarında en çok parayı büyüyen yatak tutuyor. Hem ebatlı hem de detaylı olduğu için olsa gerek. Bir de adamlar büyüyen yatağın üzerine evlenene kadar kullanırsın propagandası ile daha fazla kar koyuyorlar haliyle. Biz de bir kere alınır mantığıyla fiyata fit oluyoruz. Halbuki 3 yaşında yatağı değiştirecek olsan ne çıkar?

1100 TL diyen kayınpedere yapacak olan mı yoksa hazırını satan başka biri mi? Hazırını satan ise bir de senin üzerinden kar edeceğini düşünürsen, boyasından ve mdf'nin kalitesinden şüphe duyabilirsin çünkü çeşit çeşit mdf var, boya konusu zaten allahlık. Ama kayınpederine yapacak olan imalatçı dediyse bu fiyatı o zaman makul bence. Bir de toplam kaç parça var, gardrop kaç kapaklı filan onlara bakar. Ne kadar çok yüzey, o kadar fiyat çünkü.

Valla gayet uygun görünüyor. Tahminim sebebi de yatağın büyüyen yatak olmaması. Bebek takımlarında en çok parayı büyüyen yatak tutuyor. Hem ebatlı hem de detaylı olduğu için olsa gerek. Bir de adamlar büyüyen yatağın üzerine evlenene kadar kullanırsın propagandası ile daha fazla kar koyuyorlar haliyle. Biz de bir kere alınır mantığıyla fiyata fit oluyoruz. Halbuki 3 yaşında yatağı değiştirecek olsan ne çıkar?

1100 TL diyen kayınpedere yapacak olan mı yoksa hazırını satan başka biri mi? Hazırını satan ise bir de senin üzerinden kar edeceğini düşünürsen, boyasından ve mdf'nin kalitesinden şüphe duyabilirsin çünkü çeşit çeşit mdf var, boya konusu zaten allahlık. Ama kayınpederine yapacak olan imalatçı dediyse bu fiyatı o zaman makul bence. Bir de toplam kaç parça var, gardrop kaç kapaklı filan onlara bakar. Ne kadar çok yüzey, o kadar fiyat çünkü.

cnm bunda sadece yatağın mobilyası ve yatak var
modeli gördüğüm yer burası
acaba bunun gibi güzel yapabilirler mi diye tereddüt ettim o sebepten yapılmışını görmek istedim zaten mecburen burdan alıcaz galiba
çünkü hiçbir yatak firması 50 tane altına oval yatak yapılmaz dediler
bunlar kendileri yaptırmış
yatağı ve mobilyası 1100 boyası falan anlattı kadın
bilmem kaç ay önceden boyanıyor kanserojen ve toksikolojik içermeyen bilmemne boyası bilmem ne kadar havalandırılyıor vs gibi

kizlar hepinize merhaba tecrubelerinize ihtiyacim var, karnim agriyor her gun sonra geciyor ilk hamileligimden biliyorum evet rahim genisliyor die agrirdi ama bu sefer her gun hatta gun ici iki uc kez oluyor oldukca guclu:(( sizlerde nasil, 5, ve 6 hafta arasi hatirliyor musunuz? her gun olur muydu? kontorlum carsamba ilk kontrol olucak.

cnm bunda sadece yatağın mobilyası ve yatak var
modeli gördüğüm yer burası
acaba bunun gibi güzel yapabilirler mi diye tereddüt ettim o sebepten yapılmışını görmek istedim zaten mecburen burdan alıcaz galiba
çünkü hiçbir yatak firması 50 tane altına oval yatak yapılmaz dediler
bunlar kendileri yaptırmış
yatağı ve mobilyası 1100 boyası falan anlattı kadın
bilmem kaç ay önceden boyanıyor kanserojen ve toksikolojik içermeyen bilmemne boyası bilmem ne kadar havalandırılyıor vs gibi

Hımmm, gene fena sayılmaz çünkü oval olduğu için zaiyatı yüksek olacak, kullanılamaz parça çok çıkacak, işçiliği de fazla olacak, fiyatının normal tek karyolalardan fazla olması doğal. Normalde büyüyen karyolalar 1000-1500 TL arasında fiyatlanıyor. Diğer büyümeyen ve 3 yaşına kadar kullanılanlar ise 500-1000 arası fiyatlanıyor. Yatağı veren de var vermeyen de. Yani yatağı veren olursa hediye gibi oluyor.

Bence "50 den aşağı siparişle oval yatak yapılmaz" derken sallamışlar biraz. O yüzden önce kayınpederin imalatçısıyla bir görüşüp yapıp yapamayacağından emin olduktan sonra bu adamlardan alın derim.

özlemcim hepimizde ağrılar oldu, karın ağrıları, kasık ağrıları.. bence normal ağrılar.. endişelenme lütfen.. minişimiz büyüyo annesi..

Özlemcim benim de olmuştu, sürekli "hah, adet kanaması bu, adet olup atıcam bebeği" diye korkmuştum. 8. hafta filan geçiyor, bu sefer farklı türde bir karın ağrısı olmaya başlıyor. Rahmin ne zaman ne kadar genişlediği ile ilgili karın ağrısı değişiyor. Şimdi 24. haftada mesela farklı bir ağrı oluyor ara ara.

özlemcim hepimizde ağrılar oldu, karın ağrıları, kasık ağrıları.. bence normal ağrılar.. endişelenme lütfen.. minişimiz büyüyo annesi..

canim sagol hergun olduguna ve sonra gectigine gore normaldir diyorum ama ne bileyim iste:) sizden de normaldir diye duymak istiyor insan galiba:)) zaten ne olsa nisan topigine ve size geliyorum hemen:))

Özlemcim benim de olmuştu, sürekli "hah, adet kanaması bu, adet olup atıcam bebeği" diye korkmuştum. 8. hafta filan geçiyor, bu sefer farklı türde bir karın ağrısı olmaya başlıyor. Rahmin ne zaman ne kadar genişlediği ile ilgili karın ağrısı değişiyor. Şimdi 24. haftada mesela farklı bir ağrı oluyor ara ara.

canim sagol iyice rahatladim cunku ayni tarif ettigin agri regle oncesine benziyor gecmese kesin tehlikeli olucak gb bir agri, aynen dediklerini diorum ara ara. cok sagol canim iyice rahatladim. ah canim Rabbim 24uncu haftalari sonra da saglikli dogumlari hepimize nasip etsin Insallahhhhhhh. :nazar:

slm kızlar biz geldikk çok şükür yaradana kızım çok iyi 250 grm olmuş ama kızlar ben 67 bucuk olmuşumm yaa çok felaket şişim d.r sıcaktan dedi akşamları artık yarım saat yürüyüş yap dedi bu akşamdan itibaren artık yarım saat yürüycemm cimcimem maşallahh kıpır kıpır bu kızda d.r sevgisi var sanırımm yaa tam ultrasyona gircem kıpır kıpır başladıı :)))))) bir baktık oynuyorr anam maşallah ne kadar netleşmiş artıkk yüzü gözü ayaklarıı parmakları gözleri çenesii allahım ne güzel bir mutluluk rabbim nazardan korusunn kızımı rabbim her kese nasip etsin bu güzelligii aminn 15 gün sonra 5. ayımız olcak ayrıntılı ultrasyona gidecez rabbim izin verirse inşşş

--------------------------------------------------------------------------------

Back