olucak sen hiç sıkma canını minik daha benim kızım oyy yerim ben onuinşallah dediğiniz gibi olur mervecim..
angel gunaydın fıstık.. neber..
aman sevgi 15 e abooo mu diyosun senya kızlar 20.haftadan sonra haftada ortalama 400 gr alıcaksınız yazıyo bu gebelik sitelerinde.. bu ayda 1.5 kg demek.. çok değil mi yaw... 4 ay var doğuma 6 kilo demek.. sadece bebek için bu tabi.. birde kendi aldıklarımız var.. allahhh biz rahat bi 15 kiloyla doğuma gideriz herhalde.. 48+15 = 63 abowwwww..
3500gr bebekte
700gr plasenta
800 gr büyümüş olan uterus (rahim)
1800 gr anne kan dolaşımındaki artış
4500gr annede biriken yağ, ödem ve kas kitlesi
700 gr amnios sıvısı
Toplam 12 kilogram
Birinci üç ay: Her hafta ortalama 400 gr = 4000 KG
İkinci üç ay: Her hafta ortalama 250 gr = 3000 KG
Üçüncü üç ay: Her hafta ortalama 400 gr. = 4000 KG
ya kızlar 20.haftadan sonra haftada ortalama 400 gr alıcaksınız yazıyo bu gebelik sitelerinde.. bu ayda 1.5 kg demek.. çok değil mi yaw... 4 ay var doğuma 6 kilo demek.. sadece bebek için bu tabi.. birde kendi aldıklarımız var.. allahhh biz rahat bi 15 kiloyla doğuma gideriz herhalde.. 48+15 = 63 abowwwww..
wallahi le bide benim başından beri cnm hiç hamur işi istemezdi şimdi fena durumdayımseninki daha bir açıklayıcı olmuş angelim.. 12 kilo 15 kilodan iyidir.. :))) şu ramazan bir geçsin.. valla ramazanda hepimiz 3-5 kilo fazla alıcaz zaten.. tatlılar, börekler.. sahur yemekleri.. of of..
ya benim le bi kazınıyoki miden sanki 3-4 saat önce agop'un kazı gibi yiyen ben değilim hayır yani önceden gündüz yiyorduk bide şimdi gece öğünü çıktı yandımmmmm wallahiaynen mervem ya.. sahurda yiyorum.. sabah gözümü açıyorum.. açım.. yemiyorum ama.. sütümü içiyorum sadece.. o kadar şımartmamak lazım mideyii dimi ama.. sonra tepemize çıkar..
sevgicim senin kadar fit biri aboww derse ben nedemeliyim bilmiyorum :kedi:
ya benim ablamdada kuzenlerimdede hep ödem olmuştu, başıma gelmez sanıyordum ama bendede ödem oluyor. 65 ile hamile kaldım şimdiden 73 oldum bile. ki çok dikkat etmeme rağmen böyleyim birde dikkat etmesem neolacak kimbilir. bu gidişle doğuma 20kilodan aşağı gitmiycem herhalde mafoldumben
aynen mervem ya.. sahurda yiyorum.. sabah gözümü açıyorum.. açım.. yemiyorum ama.. sütümü içiyorum sadece.. o kadar şımartmamak lazım mideyii dimi ama.. sonra tepemize çıkar..
Bu aradaaaaaaa....
Sonunda dün oğlumun mobilyalarını aldıkkkk:)))) 45 gün sonra teslim edilecek prensipte, fekat erken biterse daha erken yollayacaklar. Odasının boyasını da aldık, babası önümüzdeki haftasonu boyayıverecek. Bir tek geriye bebek arabası ve oto koltuğu ile banyo küveti kaldı. Hastane çıkışı falan fıstık da baktım ama yeni sezon yeni girdiği için pahalı şimdi, bir iki aya ucuzlar. O zaman alacağım.
Normalde bu mobilyacılar fotoğraf çektirmezler ama parasını verdikten sonra amcaya ben fotograf çekip ona göre evde yerleştirme yapacam dedim. Diğer topiğe eklerim birazdan fotoları. bir iki de göbüşlü şebek fotom var onları da koyacağım:)))
aynen le yapıcam ama geçse ii olucak gerçi cinselliği bile yasaklamadı ama yinede ktü durumdayım bu böleyse mnatar nası bi çıldırtır adamı bilmemCanım o beneklerden bende de var.. Ben sıcaktan diyordum.. Demek hamileliktenmiş.. Kaşıntıya gelince... Benimde başıma bir kere gelmişti.. Suyu kaynatıp içine maydanoz koyup üstüne oturup beklemiştim.. Iyi gelmişti.. Ama hamilelikten zararlı olabilir.. Sen yine doktorum dediğini yap tatlış..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaşasınBu aradaaaaaaa....
Sonunda dün oğlumun mobilyalarını aldıkkkk:)))) 45 gün sonra teslim edilecek prensipte, fekat erken biterse daha erken yollayacaklar. Odasının boyasını da aldık, babası önümüzdeki haftasonu boyayıverecek. Bir tek geriye bebek arabası ve oto koltuğu ile banyo küveti kaldı. Hastane çıkışı falan fıstık da baktım ama yeni sezon yeni girdiği için pahalı şimdi, bir iki aya ucuzlar. O zaman alacağım.
Normalde bu mobilyacılar fotoğraf çektirmezler ama parasını verdikten sonra amcaya ben fotograf çekip ona göre evde yerleştirme yapacam dedim. Diğer topiğe eklerim birazdan fotoları. bir iki de göbüşlü şebek fotom var onları da koyacağım:)))
ramazanda bu azıtma bize yeticek ama zararın neresinden dönersek kardırkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bilgem ağzından bal damlıyo valla.. hem dilam için söylediklerinde hemde kilolar için..
benim ardaşımda benim kadardı hamile kaldığında.. sezerjan oldu.. o ilk kilosu gitti.. ama 1 sene falan 38 beden giydi....ok tuhaf gelmişti ona 34ten 38e çıkmak.. daha yeni yeni 36ya düştü.. bende 38 bedende kalmak istiyorum aslında.. netice bir beden düşmek daha kolay.. şu ramazanı bi anlatalım.. :))) hamur işine son..
mervem kaça almıştın sen o dvdyi
tamam işte,silince gelen koyu kahverengi leke,
bende oldu,sendeki de Allahın izniyle tutunma lekesidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?