2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

3500gr bebekte
700gr plasenta
800 gr büyümüş olan uterus (rahim)
1800 gr anne kan dolaşımındaki artış
4500gr annede biriken yağ, ödem ve kas kitlesi
700 gr amnios sıvısı
Toplam 12 kilogram

Birinci üç ay: Her hafta ortalama 400 gr = 4000 KG
İkinci üç ay: Her hafta ortalama 250 gr = 3000 KG
Üçüncü üç ay: Her hafta ortalama 400 gr. = 4000 KG

inşallah dediğiniz gibi olur mervecim..
angel gunaydın fıstık.. neber..
olucak sen hiç sıkma canını minik daha benim kızım oyy yerim ben onu
aman sevgi 15 e abooo mu diyosun sen
15 olsak ii bence benim iştahım bir açıldı sahurda herkesten çok yiyorum sanki orucu ben tutucam bide sabah kalkıyorum midem kazınmış

ay çok güzel bir bilgi saol tatlım

seninki daha bir açıklayıcı olmuş angelim.. 12 kilo 15 kilodan iyidir.. :))) şu ramazan bir geçsin.. valla ramazanda hepimiz 3-5 kilo fazla alıcaz zaten.. tatlılar, börekler.. sahur yemekleri.. of of..

aynen mervem ya.. sahurda yiyorum.. sabah gözümü açıyorum.. açım.. yemiyorum ama.. sütümü içiyorum sadece.. o kadar şımartmamak lazım mideyii dimi ama.. sonra tepemize çıkar..

sevgicim senin kadar fit biri aboww derse ben nedemeliyim bilmiyorum :kedi:
ya benim ablamdada kuzenlerimdede hep ödem olmuştu, başıma gelmez sanıyordum ama bendede ödem oluyor. 65 ile hamile kaldım şimdiden 73 oldum bile. ki çok dikkat etmeme rağmen böyleyim birde dikkat etmesem neolacak kimbilir. bu gidişle doğuma 20kilodan aşağı gitmiycem herhalde mafoldumben

seninki daha bir açıklayıcı olmuş angelim.. 12 kilo 15 kilodan iyidir.. :))) şu ramazan bir geçsin.. valla ramazanda hepimiz 3-5 kilo fazla alıcaz zaten.. tatlılar, börekler.. sahur yemekleri.. of of..
wallahi le bide benim başından beri cnm hiç hamur işi istemezdi şimdi fena durumdayım
bide burda bachous diye bi yer var acayip güzel pastalar ve hamurişleri yapıo
ye allah ye yandım galiba bende tontileşmeye başlicam
aynen mervem ya.. sahurda yiyorum.. sabah gözümü açıyorum.. açım.. yemiyorum ama.. sütümü içiyorum sadece.. o kadar şımartmamak lazım mideyii dimi ama.. sonra tepemize çıkar..
ya benim le bi kazınıyoki miden sanki 3-4 saat önce agop'un kazı gibi yiyen ben değilim hayır yani önceden gündüz yiyorduk bide şimdi gece öğünü çıktı yandımmmmm wallahi

cnm nalancımm yine ii bnm görümcem 36 kilo almış ay düşünsenize 36 kilo yaaaaa
nasıl bişey bu bebek 3750 doümuş gerisini düşün artık

ya kızlar bende birşey hasıl oldu
yandım resmen
vajinamda bi kaşıntı ve yanma
mantar değilmiş onda beyaz peynirimsi bi akıntı olurmuş benimki artan hamilelik hormonlarına vucudumun verdiği tepkiymiş
aynı vudumda olan alerjim gibi
bi ilaç verdi doktorum pomat
ama oda yarık dudak sendromu yapabiliyormuş bebeklerde
sadece 4 gün sabah akşam kullan dedi
accık hafifleme var ama tuvalete gitmeye korkuyorum yine ıslanıp yanıcak diye

birde bacaklarımda üst baldırımda minik kırmızı benekler başgösterdi onlarda hamilelikle birlikte olur ve sonra kaybolurmuş

daha ne işler çıkıcak bakalım başımıza allah beterinden esirgesin

Kızlaaar günaydınnn:))))

Mervecim, öncelikle çok çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış, allah beterinden saklasın.

Sevgicim, kalpte delik için hiç endişelenme, ablamın eşinin ailesinde akraba evliliği nedeniyle her ailenin en az bir çocuğunda var diye ablam çok endişeliydi. Bundan tam 18 sene önce Ankara'da Eyüp Ekici ayrıntılı ultrasonda (herhalde bugün bizim beğenmediğimiz eski ultrasonlar gibi birşey olsa gerek) ilk olarak gördü. Doğumdan sonra sürekli Çocuk Kardiyolojisi Prof'u bir amcaya götürdü. Adam yeğenim 2 yaşındayken "getirme artık çocuğu, aman kalbinde delik var diye triplere de sokma. Sokaktan 100 kişi toplasak 90'ında bu kadar açıklık vardır. Genç kız olduğunda kapatacak, böyle yaşayan tonla insan var" dedi. Yani delikler kapanıyor, hele ki erken gittiğin için gördüğün delik kafadan kapanacak.

Kilo konusunu hiç takmayın kızlar, topiğimizin en "gürbüzü" olarak ben hepinizinkini takip ediyorum tablodan:))) Aramızda gebelikte ve sonrasında sıkıntı olacak verilemeyecek kiloları alan yok. Hepimiz ilk 4 ayı geçtik. O 30 kiloları alanlar neredeyse hiç kilo alınmaması gereken ilk üç ayda bizim şimdi aldığımız kiloları alanlar. Hepimiz benim tahminime göre 10-18 kg aralığında tamamlayacağız gebeliğimizi. Zaten bebek ve takım taklavatı 12 kg. Doğumdan 2 hafta sonra toplamda 12 kg gitmiş olacka. Gerisi de emzirirken uçacak. Hatta ben emzirebilirsem hamilelik öncesi kilomun da altına inebileceğime inanıyorum:)))))

Canım o beneklerden bende de var.. Ben sıcaktan diyordum.. Demek hamileliktenmiş.. Kaşıntıya gelince... Benimde başıma bir kere gelmişti.. Suyu kaynatıp içine maydanoz koyup üstüne oturup beklemiştim.. Iyi gelmişti.. Ama hamilelikten zararlı olabilir.. Sen yine doktorum dediğini yap tatlış..

Bu aradaaaaaaa....

Sonunda dün oğlumun mobilyalarını aldıkkkk:)))) 45 gün sonra teslim edilecek prensipte, fekat erken biterse daha erken yollayacaklar. Odasının boyasını da aldık, babası önümüzdeki haftasonu boyayıverecek. Bir tek geriye bebek arabası ve oto koltuğu ile banyo küveti kaldı. Hastane çıkışı falan fıstık da baktım ama yeni sezon yeni girdiği için pahalı şimdi, bir iki aya ucuzlar. O zaman alacağım.

Normalde bu mobilyacılar fotoğraf çektirmezler ama parasını verdikten sonra amcaya ben fotograf çekip ona göre evde yerleştirme yapacam dedim. Diğer topiğe eklerim birazdan fotoları. bir iki de göbüşlü şebek fotom var onları da koyacağım:)))

bilgem ağzından bal damlıyo valla.. hem dilam için söylediklerinde hemde kilolar için..
benim ardaşımda benim kadardı hamile kaldığında.. sezerjan oldu.. o ilk kilosu gitti.. ama 1 sene falan 38 beden giydi....ok tuhaf gelmişti ona 34ten 38e çıkmak.. daha yeni yeni 36ya düştü.. bende 38 bedende kalmak istiyorum aslında.. netice bir beden düşmek daha kolay.. şu ramazanı bi anlatalım.. :))) hamur işine son..

ayrıca kızlar vantilatörler yatmaktan hep sırtım tutuluyordu eşimde hep ovuyordu masaj yapıyordu nafile kütür kütür oluyordum hep neyse bende dedim şu yogayı yapiim bi hafta sonu babam hastanede cnm sıkkın dedim bi meşgale olur

neyse koydum yere minderi taktım cd yi kadının tüm bayıcı anlatmalarına rağmen ve o sakinleştirici müziğe gülesim gelsene altımda mini gecelik yaptım walla

ama kızlar varya bütün çakralarım açıldı resmen
omuzlarınızı geriye doğru yaparsınızda kütür kütür ederya benim yoga yapmadan öleydi sırtım kopuyordu aaa bi baktım hiç bişey kalmamış anında görüntü

tavsiye ediyorum ben neslihan iskit diye bir kadının dvd sini aldım doktorumda yapmamda sakınca olmadığını söledi

deneyin merakınız varsa

çabuk koy bilge merak ettik..
bende dün resim çekicektim güya.. ama fotoğraf makinasının şarjı bitmiş.. dün o kadar tembeldim ki onu şarja takmaya bile üşendim.. bu akşam takıyımda çekiyim kızımın göbüşünü..

mervecim ya şu bizim linkleri bu sayfanın başına koysak ya.. öbür türlü baya bi arıyoruz..malum çok nadir resim eklendiği için gerilerde kalıyo..

kilo konusunda verdiğin moraller için teşekkür ederim.
ilk mobilya senden geliyor herhalde. resmi sabırsızlıkla bekliyorum. iyiki o topik varmış. ordaki cibinliğede bayıldım. sizden edindiğim fikirlerle yavaş yavaş kafamda şekilleniyor oda. ama ben yinede oda işini 7.ayda hazırlıycam...

Kilo konusunu hiç takmayın kızlar, topiğimizin en "gürbüzü" olarak ben hepinizinkini takip ediyorum tablodan:))) Aramızda gebelikte ve sonrasında sıkıntı olacak verilemeyecek kiloları alan yok. Hepimiz ilk 4 ayı geçtik. O 30 kiloları alanlar neredeyse hiç kilo alınmaması gereken ilk üç ayda bizim şimdi aldığımız kiloları alanlar. Hepimiz benim tahminime göre 10-18 kg aralığında tamamlayacağız gebeliğimizi. Zaten bebek ve takım taklavatı 12 kg. Doğumdan 2 hafta sonra toplamda 12 kg gitmiş olacka. Gerisi de emzirirken uçacak. Hatta ben emzirebilirsem hamilelik öncesi kilomun da altına inebileceğime inanıyorum:)))))[/QUOTE]
saol tatlım teşekkürler
ya dediğin gibi benim küçük grümcem 22 kilo aldı sezaryenden sonra 12 si gitti aynı mantık takım taklavat gidince otomatik olarak kilonun bir kısmıda gidiyor geriside önemli değil demiyorlar mı tüp bebek olan çocuklar istatistiklerde daha hareketli oluyorlar diye sıpaların peşinde koşuncada veririz e emzirmek uykusuz geceler derkeeennn tamamdır bu iş tabi bide süt yapar diye mık mık her bulduğumuzu yememek kaydıyla unutmayalım ki sadece düzenli sıvı tüketimi sütü arttırmada bire bir

aynen le yapıcam ama geçse ii olucak gerçi cinselliği bile yasaklamadı ama yinede ktü durumdayım bu böleyse mnatar nası bi çıldırtır adamı bilmem

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaşasın
gzün aydın cnm kendiniz mi boyicaksınız
ay bol bol resim çekin boyarken bebişe gösterirsiziz
ekle bakalım resimleri merak ettik
minik emek ii günlerde kullansın
ramazanda bu azıtma bize yeticek ama zararın neresinden dönersek kardırkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…