Elvinnaz 3.Nisan.10 8.Ocak.11 64-59 Minik prensler nur topu gibi Yiğit&Yağız
bilgilerim uzun zamandır güncellenmemiş
oğluşlarım biri 208 gr diğeri 226 gr 125 mlm diğeri 120 ml herşeyim yolunda diğer kontrolumuz bayram sonunda 19 hafta 2 günlüğüz
kilom 62,5 yeni başladım almaya
cnm senin topiğe girip yazdığın mı var ki güncelleyelim
bebeklerinin ii olmasına sevindik ama
sanada merhaba
fundam süpersin balım yaa wallahi billahiBizim topiğin kurucusu Merve; yani namıdeğer "gizemli83"; bir müneccimdir arkadaşlar
Yemez içmez yazılanlar arasında bilgileri toparlar yazar... Bu ne ki... çocuk oyuncağı.... işi ne toplasın dursunhihoyyythihoyyythihoyyyt
asıl marifeti istihareye yatıp herkesin nerde ne zaman ne yaptığını biliyor olması:
ağız tadı ile kim nerede ne yapıyo kim gördü ne dedi oynatmıyo yawf:roflol:
hımmm neyse bebiş için giremiyosan anlaşıldı ii olunda gerisi sorun değilmerhaba canımm affına sığınarak :))) evt haklısın biraz zor bi hamilelik geçiriyorum yatarako sebeb fırsat bulup düzenlememişim kusura bakmayın
canım benimde doktorum aynısını dediSelamm...
Funda haklisin gercekten;-)) Merve yazilarin arasindan cikartip guncellilyor listemizi.. Biraz daha ozen gosterip ozel mesajla yollayabilirsek updatelerimizi Mervenin isi de kolaylasmis olur..
Mervecim, umarim gunler haftalar birbirini kovalar en kisa zamanda.. Sanki 30. haftadan sonrasi zor gecer gibi geliyordu ama bu hafta herhalde ramazan inda etkisiyle yavasladi bence.. Neyse bebislerimiz zaten cok kucukler daha epey buyumeleri lazim.. Aman kimse zamanindan once dogmaya kalkmasin. Biz bekleriz nasilsa.. Himm bizim kizin ismi.... OOO o buyuk sorun;-)) Ama bir kac hafta icinde halletmemis lazim;-)).. Dur ben sana mesaj da atarim bu isimle ilgili ama buraya da simdilik (!!!) her an degisebilir olan ismini yazayim "Ela Azra"...
Ben de kac gundur kalk sahurda ye sonra kusluk vakti kahvalti yap gene vs vs derken en sonunda durdurdum kendimi. gene sahura kaliyorum ufacik peynir vs yiyip yaiyorum tekrar. Sabah kahvaltimi yapiyorum dogru duzgun. Zaten bebek icin ekstra kalori miktari 300 cal mis. bu da bir avuc dolusu kuruyemis vs vs ile karsilanabilinir bir mikarmis bu zamanda. Dr bana nasil besleniyorsan oyle devam et eksra yok demisti.. Ben abarttim biraz herhalde..Ama neyseki kizmiyorlar iyi diyorlar. su noktada artik emzirmeye bagladim tum umudumu...
Panycim cok gecmis olsun. Hakkinizda hayirlisi olsun canim benim.. habersiz birakma ama bizleri. Cevap yazamasanda, takip edemezsen de haber ver....Dualarimiz seninle..
İyi akşamlar teyzelerim
Bugün annem ve babamla doktor amcamızı (annem ona "fahri dayın" diyor) ziyarete gittik. Sıcaklardan mı ne ben çok uykuluydum, ziyaret sırasında bol bol uyudum. Annemle doktorun konuşmalarını duydum ama :)
900 gr olmuşum teyzelerim, gelişimimim gene 1 hafta önden gidiyormuş. Suyum çok iyiymiş. Bu gidişle gününde doğarsam 3,5 kg olurmuşum. Ben bir elim kulağımda, bir elim gözümde uyudum bu arada. Arada sağa sola döndüm ve bir ara açtım ağzımı su içtim. Annem yutkunduğumu gördüğünde çok heyecanlandı. Arada o kıkırdadğında ben de haliylen bayağı sarsıldım. Neyseki keyfim yerindeydi.
Doktor amca bu sefer anneme benzediğimi söyledi :ecrin_bebek: Babam biraz bozuldu galiba :)
Sonra doktor amca anneme biraz kızdı. Çok kilo almış diye. Ekmek, makarna ve şekeri komple yasakladı. Kahvaltıda bile ekmek yemeyecekmiş. Domates, salatalık, zeytin yiyebilirmiş, peyniri de azaltacakmış, yağsız süt içmeye devam. Meyveyi de kısıtladı. Annem buna çok bozuldu ama çok dikkat edeceğine söz verdi.
Benim nasıl doğacağımı da konuştular. Herşey yolunda giderse normal doğacakmışım. Annem de doktor amcadan söz aldı bu konuda. Ben pek anlamadım neden bahsettiklerini. Ben burada rahatım, nereye çıkacacağım ki? bilmiyorumkismile
Neyse teyzelerim annemin keyfi yerinde, babam da mutlu. Sizleri öpüyoruzzz opuyorumnanaktan
İyi akşamlar teyzelerim
Bugün annem ve babamla doktor amcamızı (annem ona "fahri dayın" diyor) ziyarete gittik. Sıcaklardan mı ne ben çok uykuluydum, ziyaret sırasında bol bol uyudum. Annemle doktorun konuşmalarını duydum ama :)
900 gr olmuşum teyzelerim, gelişimimim gene 1 hafta önden gidiyormuş. Suyum çok iyiymiş. Bu gidişle gününde doğarsam 3,5 kg olurmuşum. Ben bir elim kulağımda, bir elim gözümde uyudum bu arada. Arada sağa sola döndüm ve bir ara açtım ağzımı su içtim. Annem yutkunduğumu gördüğünde çok heyecanlandı. Arada o kıkırdadğında ben de haliylen bayağı sarsıldım. Neyseki keyfim yerindeydi.
Doktor amca bu sefer anneme benzediğimi söyledi :ecrin_bebek: Babam biraz bozuldu galiba :)
Sonra doktor amca anneme biraz kızdı. Çok kilo almış diye. Ekmek, makarna ve şekeri komple yasakladı. Kahvaltıda bile ekmek yemeyecekmiş. Domates, salatalık, zeytin yiyebilirmiş, peyniri de azaltacakmış, yağsız süt içmeye devam. Meyveyi de kısıtladı. Annem buna çok bozuldu ama çok dikkat edeceğine söz verdi.
Benim nasıl doğacağımı da konuştular. Herşey yolunda giderse normal doğacakmışım. Annem de doktor amcadan söz aldı bu konuda. Ben pek anlamadım neden bahsettiklerini. Ben burada rahatım, nereye çıkacacağım ki? bilmiyorumkismile
Neyse teyzelerim annemin keyfi yerinde, babam da mutlu. Sizleri öpüyoruzzz opuyorumnanaktan
İyi akşamlar teyzelerim
geçmez bak ben sana diim pelin şimdi biz doğuma gidicez ya 9 tane çıkıcak bizden gr bak ikizlerden de 18 tane hahahahah1 Eylül'de 3. trimestre giriyoruz kısmetse :)) Son 3 ay hiç geçmez artık :))
Bu arada Merve'cim 68 kilo oldum. Doktorumdan ciddi azar işittim. Şekerim de yüksek çıkarsa Ctesi yandım.
ne demek cicim sen gir ama arada olur mu topiği ikizlerden geri bırakmagizemli 83 tşk ederim cnm
kız şöle yazmayın yaaa yicem yoksa sizin bu sıpaları siz böle yazınca içim kaynıyo anam bende bi yürek var wallahi tüm dünyadaki bebekleri içime sokasım gelio manyadımmmKaancim; tebrik ederim seni:)) Bak kocaman bir adam olmuşsun sen:)) Yaw ben senin yanında minicik kalıyorum daha:)) Ama senin yolundan ilerleyip, ben de büyüyceeeem:)))) annem çok yoğurt yiyor bu sıralar.. içim ddışım ekşidi:)) ama laf aramızda çok hoşuma da gidiyor... ara sıra sıkılıyorum ama, büyütmeye çelışıyor beni diye ses etmiyorum işte:))
Bu sefer ben de aneme fazla bi şirinlik yapamadım.. uyuyordum, farkedemedim doktor amcayı, ben uyandığımda çoooktaan evimiz gelmiştik.. annem yemek yiyince anladım:) annem annaneme anlatıyodu ki tüh dedim, anneye gösteri yapamadık:)
kızma hemen yaaa, açığı kapattım ... deminden beri kıpır kıpırım... şimdide uyku tutmuyor beni, annemi de uyutmuyorum... zavallı kadın, uyku gözlerinden akıyor ama benim anlattıklarımı dinlemek için direniyor:)))))
öptüm seni kaan... sanırım şimdi annem uyuyacak... ben de uyumalıyım.. yoksa sana nasıl yetişirim... Pelin Teyzeye de selam söyle...
esraım taşınma arifesindeysen böle yapman daha mantıklıkızlar herkese iyi geceler:)
bikaç gündür girip yazamıyodum kusuruma bakmayın.ama okudum tüm yazdıklarınızı. mervecim çok geçmiş olsun cnm allah birdaha böle şeyler göstermesin.
bende 14ünde şeker yükleme için gittim ama sigortam provizyon vermediği için yaptırmadım. ben işten ayrılalı 99gün olmuş o yüzden eşim üstüne alacak.bende perşembe sabahı gidicem dr.a. bu sefer annem de gelicek benimle.annanemiz ilk defa görücek kızımızı:)
bilgecim hayırlı olsun mobilyalarınız ve odanız:) bizim doğumdan bikaç ay sonra taşınma durumuz var ve şu andaki evde bebeğe ayıracağım oda çok küçük istesemde mobilya takımı alamıcam. ya diyorum park yatak alayım yada geçici olarak ahşap bir beşik alayım.dolap ve komidin var renkleri uyumsuz ama olsun. bir çekyat var o da kalıcak mecburen. babam ben boyarım dedi odayı ama önce bizim gereksiz herşeyi odadan çıkarıp annemlerin evde çatıya götürmemiz gerek.yavaş yavaş kullanmadığımız eşyaları kolilemeye başlıcaz. odanın perdeleri ve halısı pembeli morlu. çekyatta öyle.şansımıza değiştirmeye gerek yok:) bende çok ağrlaşmadan bu işleri halledeyim diyorum. bende çok şişiyorum ayaklarım okadar şişiyorki parmağınla bastırınca 1cm çukur oluyor. tansiyonum düşüyor bu aralar ölçüyorum 9lara düşmüş oluyor. birde 2 gündür sağ bacağım ağrıyor siyatik sinire basıdan heralde. sürekli yatıyorum.ayaklarımı yükseltip. son 3 ayda en fazla kilo alına döneme girmiş olucaz.inşallah sınırı aşmayız. bende emzirmeye çok umut bağladım.benim annem beni ve kardeşimi emzirememiş ucu yokmuş sonra mastit olmuş. dr. yasaklamış. bende çok korkuyorum ama benim ucu çıktı. tek sorun yara olması.onun içinde biraz dişimi sıkıp gerekli kremleri kullanıcam.artık inşallah sorun yaşamayız.
bende sahura kadar oturuyorum sonra kahvaltı hazırlayıp eşimi uyandırıyorum.nerdeyse ondan fazla yiyorum:)
şimdiden hepinize günaydın.bugünde benden gelsin çiçekler a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
Elvinnaz 3.Nisan.10 8.Ocak.11 64-59 Minik prensler nur topu gibi Yiğit&Yağız
bilgilerim uzun zamandır güncellenmemiş
oğluşlarım biri 208 gr diğeri 226 gr 125 mlm diğeri 120 ml herşeyim yolunda diğer kontrolumuz bayram sonunda 19 hafta 2 günlüğüz
ay ben onu yerim, yerim, yerim şuna bak abi olmuş baya baya..İyi akşamlar teyzelerim
bizde seni öpüyoruz minik kaanGünaydın Merve, günaydın Dila opuyorumnanaktan
azra ela'mmmm ismini çok sevdik haberin olsun opuyorumnanaktanGunaydinnn sevgi kelebekleri.....
Merve gene kapti odulua.s.
Ikincilikte pelin kaan ikilisine gidiyora.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?