yok canım olmadı sonucum negatif kahverenginin devamı geldi adet oldum ben
kızlar koydum mobilya resimlerini, biraz yamuk oldu neden anlamadım. oradaki linke tıklarsanız imageshack sayfasında düzeltip daha da büyütüp görebiliyorsunuz.
bayıldım walla
süper
dolap çok kullanışlı gözüküyor
Sırf o dolap zaten bana kendini aldıran:))) Bebek odası yapacağım odada bir tane eski gardrop vardı, üstünü yüklük olarak kullanıyordum. Şimdi onu koyacak yerim kalmadı, depoya indireceğim ama içi ortada kalacaktı. Şimdi onları da bu dolap toplayacak.
ya peki bişey sorucam
benim beğendiğim yatak oval 90x110
yatağıyla birlikte 1100 dediler mobilya ve yatak bilmemne bilmemne boyası kullanıyorlarmış vs
nasıl sence fiyatı
Valla gayet uygun görünüyor. Tahminim sebebi de yatağın büyüyen yatak olmaması. Bebek takımlarında en çok parayı büyüyen yatak tutuyor. Hem ebatlı hem de detaylı olduğu için olsa gerek. Bir de adamlar büyüyen yatağın üzerine evlenene kadar kullanırsın propagandası ile daha fazla kar koyuyorlar haliyle. Biz de bir kere alınır mantığıyla fiyata fit oluyoruz. Halbuki 3 yaşında yatağı değiştirecek olsan ne çıkar?
1100 TL diyen kayınpedere yapacak olan mı yoksa hazırını satan başka biri mi? Hazırını satan ise bir de senin üzerinden kar edeceğini düşünürsen, boyasından ve mdf'nin kalitesinden şüphe duyabilirsin çünkü çeşit çeşit mdf var, boya konusu zaten allahlık. Ama kayınpederine yapacak olan imalatçı dediyse bu fiyatı o zaman makul bence. Bir de toplam kaç parça var, gardrop kaç kapaklı filan onlara bakar. Ne kadar çok yüzey, o kadar fiyat çünkü.
cnm bunda sadece yatağın mobilyası ve yatak var
modeli gördüğüm yer burası
acaba bunun gibi güzel yapabilirler mi diye tereddüt ettim o sebepten yapılmışını görmek istedim zaten mecburen burdan alıcaz galiba
çünkü hiçbir yatak firması 50 tane altına oval yatak yapılmaz dediler
bunlar kendileri yaptırmış
yatağı ve mobilyası 1100 boyası falan anlattı kadın
bilmem kaç ay önceden boyanıyor kanserojen ve toksikolojik içermeyen bilmemne boyası bilmem ne kadar havalandırılyıor vs gibi
özlemcim hepimizde ağrılar oldu, karın ağrıları, kasık ağrıları.. bence normal ağrılar.. endişelenme lütfen.. minişimiz büyüyo annesi..
Özlemcim benim de olmuştu, sürekli "hah, adet kanaması bu, adet olup atıcam bebeği" diye korkmuştum. 8. hafta filan geçiyor, bu sefer farklı türde bir karın ağrısı olmaya başlıyor. Rahmin ne zaman ne kadar genişlediği ile ilgili karın ağrısı değişiyor. Şimdi 24. haftada mesela farklı bir ağrı oluyor ara ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?