herkese günaydın...
YESİLL aman dikkat et kendine taşınma aşamasında nolur.. ağır falan kaldırma.. çok yorulma.. su kaybına da dikkat et.. bu ödemler için ilaç falan yokmuymuş ya..
TANEMCİM teyzesinin gülü.. anneyi bi daha böyle korkutma lütfen.. zaten endişelenecek bir şey arıyo.. sende eline koz veriyorsun yani.. arada bi gez, dolan.. bas tekmeyi karnına ki rahatlasın...
MERVEM günaydın...
ya sevgi çok salakça bişi oluyo eşimin laptopta okuyo benimkinde okumuyoben unuttum dün resim çekmeyi ya.. mervem sen naptın çözdünüz mü problemi bsy daki..
PATLY azra ismini bizde çok seviyoruz ailecek.. özellikle babamız.. anlamıda çok güzel.. güzel bi tercih olabilir..
Günaydın kızlar biz geldikkkkkk:)))))))))))
canım valla çok zor ya.. benim bir kere başıma geldi.. of of of yani.. allah yardımcın olsun..kızlar ya
şu bende başlayan hormonlardan olan vajinal yanma ve kaşıntı beni deli edicek
ilaç sürünce yanıo onun dışında bişey yok
akşam ağladım resmen
mantar dahada kötüymüş
nası dayanıyor millet mantara yaa
günaydın şebocum..Günaydın kızlar biz geldikkkkkk:)))))))))))
kızlaaarrr, geç kaldım sizlere. Patronlar burada, sabah heyheylerini yeni kovaladım:))))
Herkes iyi galiba, aman böyle olsun:)))
canım valla çok zor ya.. benim bir kere başıma geldi.. of of of yani.. allah yardımcın olsun..
..
e nası geçti peki
dün sana anlattım ya msnde maydanozu sıcak suya atıp buharına oturdum geçti..ama hamile değildim tabi o zaman
günaydın bilgem.. boşver salla gitsin ya.. senin şafak kaç...
Günaydııııınnn:)))
57 kaldı ama bayram seyran çıkmamış hali bu:))) Bir de çekebileceğim bilimum numaraları çekip rapordu filandı daha da kısaltmayı düşünüyorum:))))
evet kızımla biz geldik teyzeleri.kızlar topiğine bi kızda benden.canım kızım 250 gr olmuş herşeyi normal gayet sağlıklıymış.ayrıntılıyıda atlattık geriye şeker yüklememiz kaldı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?