Bende sağ elde az uyuşma vardı 1-2 sene öncesine kadar. Klasik mouse hastalığı ki ben aslında mouse kullanmamaya çalışıyorum. klavyede kısayollarla hallediyorum çoğu şeyi.
neyse doktora gittim, sinir sıkışması vs var mı diye bakıldı. Bir ara boyun fıtığı başlangıcı dendi. 3 sene bende boyun fıtığı var sandım. Hamile kalınca tekrarr başka bir beyin cerrahına gittim. Adam MR'a baktı ve boyun fıtığı falan yok, boyunda kireçlenme var sadece dedi.
Bu arada mouse'u sağ el yerine sol elle kullanmaya başladım. Bayağı ilerlettim. El, bilek, boyun hareketleri yapıyorum. Uyuşma kalmadı artık.
Bu karpal-tünel sendromu hamilelikte özellikle orataya çıkabilirmiş. Bizim gibi bütün gün bilgisayar başında olanlar için kaçış yok gibi. Saat başı ara verip elleri dinlendirmek lazım. Şansımız varsa ciddileşmeden geçiririz kalan aylarımızı..
saol cnmGüle güle giy Merve'cim, ayakların rahat etsin :)
benim bileklerim ve bacağımın alt tarafları kalınlaştı. Ayaklarım hala aynı ama bu bileklere hiç alışamadım akannehir
İşin ilginci ben solağım ve bu sıkıntı sağ bileğimde:)) Gerçi mouse'u sağ elimle kullanıyorum ondan olabilir. Dur ben de bir sola geçirmeyi deneyeyim:)
günaydın kızlar
hayırlı cumalar.. nasılsınız..
ben tatilden dün akşam döndüm. bugün işe uğradım. sizi çok merak ediyorum. inanırmısınız orda bile aklım hep sizdeydi.
MERVEM o bebek filmi çok tatlı ya.. ben de izledim.. gül gül öldüm..
FUNDAM çok geçmiş olsun bi tanem.. ılık bişiyler içmeye çalış... gerçi bitki çaylarından da korkuyorum ben ama.. of fundacım ya.. dikkat et.. dinlen.. çabuk iyleş yawww..
BİLGEM kullanıbiliyorsan kullan tatlım sok elinle.. ben normal de sol elimle hiç bir şey yapamam. o yüzden baya zorlanmıştım.. umarım geçici birşeydir tatlım..
ANGEL hoşgeldin tatlım.. nasıl geçti tatilin.. anlat bakalım..
MERVEM beni normalde sivsinek ısırdığında kaşınmaz.. ama benim odada uçan şeylere gıcığım var. öldürmeden içim rarat etmez.. elektriklilerin bi zararı olduğunu sanmıyorum. neticede çocuk odasında bile kullanıyorlar..
seni çok merak ettim
nedir bakalım son durumlar
3 l test nası geçti bebek nasıl
cinsiyet kesinleştimi vs?
canım bende sizi çok merak ettim. orda babam annem eşim bilgisayarı yasakladılar enazından tatil boyunca uzak dur vs dediler... yani psikolojik baskı vardı. oyüzden aklım hep sizdeydi.
tatil öncesi doktor randevumda enteresan bişey oldu. doktoruma söylemedim başka yerde usg girdiğimi kız olduğunu vs.
baktı ve oğlana benziyor dedi. eşimle biz şok olduk. ama kordonada benziyor dedi. sağa sola yatırdı beni ama yinede emin olamadı çünkü bizim yaramaz çok hareketliydi teyzesi.
hatta doktorum tüp bebekler çok zeki ve hiperaktif olurlar dedi. yani bir hiperaktif geliyor herhalde dedi. hareketlerinden seçemedi ama kız demedi. birsonraki kontrolde söylerim dedi. sonra kanı verdim çıktım. anlıyacağın bizim cinsiyet hala belli değil.
tatildeyken doktorum aradı ve 3lü testimin güzel olduğunu bir risk olmadığını söyledi.
ohhhhhhhhhhhh maaşallah demek minik sağlıklı
o zaman sende soru işaretleri devam edicek desene
ay ne çok nazlandı zilli
aman kız yazıckatım hee
içime mi doğdu ne
e ne de olsa bu topik kız topiği gibi hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?