• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

hayırlı cumalar kızlar...
nasılsınız aynen dedıgınız gıbı topik dokuluyor aman nazarmı aldık ya tam hersey yolunda derkenohaoldumsmile
bizde bebişlerle griple hala ugrasıyoruz gece uykusu yok kesınlıkle sabahta açlık uyutmadı:kedi:
prof.recep beyın randevusunu beklıyoruz pazartesi gidicez inşallah bakalım hayırlı sonuclar alırız....
bebişlerime bu mubarek gunde dua edın teyzeleri hep aklım onlarda bugun dısarı cıktım tansıyonumu olcturmrye 3 kere ıkız gordum çekio galiba nasıl özendim banada nasıp et rabbim dedim canlarım ben ıstırahat etcem bıras opmimde grip gecmesin:2: byyyyy

nasılsınız aynen dedıgınız gıbı topik dokuluyor aman nazarmı aldık ya tam hersey yolunda derkenohaoldumsmile
bizde bebişlerle griple hala ugrasıyoruz gece uykusu yok kesınlıkle sabahta açlık uyutmadı:kedi:
prof.recep beyın randevusunu beklıyoruz pazartesi gidicez inşallah bakalım hayırlı sonuclar alırız....
bebişlerime bu mubarek gunde dua edın teyzeleri hep aklım onlarda bugun dısarı cıktım tansıyonumu olcturmrye 3 kere ıkız gordum çekio galiba nasıl özendim banada nasıp et rabbim dedim canlarım ben ıstırahat etcem bıras opmimde grip gecmesin:2: byyyyy

canım geçmiş olsun. :nazar:
yaz gribide ne fena olur senağlama
sen dinlenmene bak. bebişlere dikkat et. zemuszemus

aynen canım bencede ilk dr %80 kız dedi. kız bu kız:)))

seninde artık kesin kız değilmi?
evet cnm kız kesin artık sormuyorum bile doktoruma zaten o başından beri kız demişti
diğer doktorada gitmiyorum kendi kendime karar aldım gitmicem artık ara doktora bişey olmadıkça
sıcaklarla aran kötüdür şimdi ne kadar giremesende deniz kenarında oturmak bile iidir

ay cnm benim ya insanın bişeyden sıkıntısı olunca hep karşısına çıkar zaten
aslında hep vardırda
daha fazla dikkat çeker
allah yardımcın olsun dualarım seninle

ANGELIM gözün aydın tatlım.. ayrıntılı ultrasona girdikmi tamamdır.. sonra zaman hızla geçicek inşallah..
PANY canım inşallah hayırlı haberler alcaz pazartesi senden.. sen morelini yüksek tut bebeğim.. Allah bebişlerin için en güzelini nasip etsin inşallah.
OFFF çok sıcak çok.. vantilatörün üstüne oturacam valla.. otur otur popoş bile terliyo ya...

slm kızlar.şimdi doktorum aradı kan sonuçlarım güzelmiş bir sorun yok dedi.17 sinde ayrıntılım var orda da bişe çıkmazsa hamileliğimin ve anneliğimin tadını çıkaracam valla.2li temiz 3 lüde temiz çıktı.ayrıntılımızda temiz çıkarsa 4 lüden korkum kalmıyo artık.yaş 33 olunca insan ister istemez herşeyi düşünüyo.yalnız nede rahatım biliyomusunuz çok enteresan sıcak gelmiyo havalar bana.sabah yorgan alıyorum üstüme üşüyorum.ama ben oldum olası sıcak hastasıyımdır.ya bende hissetmek istiyom artık hareketleri.çabuk geçse şu haftalar.

ANGELIM gözün aydın tatlım.. ayrıntılı ultrasona girdikmi tamamdır.. sonra zaman hızla geçicek inşallah..
PANY canım inşallah hayırlı haberler alcaz pazartesi senden.. sen morelini yüksek tut bebeğim.. Allah bebişlerin için en güzelini nasip etsin inşallah.
OFFF çok sıcak çok.. vantilatörün üstüne oturacam valla.. otur otur popoş bile terliyo ya...
al bende de o kadar benimde kendisini içime sokasım var haaaa haaaaa......
ne terliği merve hamile terliğimi.şu eyaz olanlardan mı.
evet cnm beyaz lacivert pembe var çok rahat
bugün aldım değişen ağırlık merkezini dengeliyormuş
çok ii bir terlik diyolar bakalım görücez
slm kızlar.şimdi doktorum aradı kan sonuçlarım güzelmiş bir sorun yok dedi.17 sinde ayrıntılım var orda da bişe çıkmazsa hamileliğimin ve anneliğimin tadını çıkaracam valla.2li temiz 3 lüde temiz çıktı.ayrıntılımızda temiz çıkarsa 4 lüden korkum kalmıyo artık.yaş 33 olunca insan ister istemez herşeyi düşünüyo.yalnız nede rahatım biliyomusunuz çok enteresan sıcak gelmiyo havalar bana.sabah yorgan alıyorum üstüme üşüyorum.ama ben oldum olası sıcak hastasıyımdır.ya bende hissetmek istiyom artık hareketleri.çabuk geçse şu haftalar.

ay çok sevindim dediğin gibi şu ayrıntılıyıda bi atlatsak rahat edicez diyoruz ama o zamandan rahat edilmiyormuş e şeker yüklemesi var bebeğin kalp taraması var sonra doğum stresi var
artık anne olduğumuz için bu tatlı huzursuzluk bizi hep takip edicek

kizlar merhaba sizlere bir sorum var donmus ikincu gun embro sonucum 15di 9.gun bugun 11.gun ve 88 cikti. donmus embroyoyla hamile olanlariniz varsa bir degerlendirme yapabilir mi? sizlerde nasildi en erken testler? donmuslarda beta daha yuksek cikar dedikleri dogru mudur?
gizemlicim bu arada ne yaptin is yerinde durumlar ne oldu?

sağol fundacım. atlattık. şimdi sıra detaylı ultrasonda...
sen nasılsın. bebişimiz nasıl.

O da iyi çıkacak... Hepimiz endişe ile bekliyoruz ama hep yersiz... Ama ne yaparsın bu iş böyle imiş.. Yaşadıkça öğreniyoruz... Hiç bir sorun çıkmadan atlatacaksın sende:))

Kızım iyi teyzesi... Bir iki gündür hareketlerini az da olsa hissetmeye başladım. Ama ben iyi değilim... Sıcak beni çok etkiledi.. Çok feci grip, soğuk ter,uykusuzluk, şişkinlik... Bacaklarım balon gibi oldu.... daha bu haftalarda ben bu kadar ağırlaştım... İleriyi düşünemiyorum:(( 40 yaşında anne olmak böyle bişeymiş:(((( Halsizliğim hep vardı.. Bu hafta da üzerine resmen tüy dikildi anlayacağın... Hayırlısı ile şu 4 ay bi geçse...

Tebrikler Özlem.. ben donmuşlarla denemedim hiç ama 2 günde 15'ten 88' çıkması çok iyi bir haber. kaydirigubbakcemile2 İnşallah böyle devam eder ve kucağına da alırsın sağlıkla :)

kizlar merhaba sizlere bir sorum var donmus ikincu gun embro sonucum 15di 9.gun bugun 11.gun ve 88 cikti. donmus embroyoyla hamile olanlariniz varsa bir degerlendirme yapabilir mi? sizlerde nasildi en erken testler? donmuslarda beta daha yuksek cikar dedikleri dogru mudur?

Özlemciğim sanıyorum bHCG değerinin az olduğundan endişelisin ama bHCG oranı biraz da kaçıncı gün embriyosu olduğuna bağlı. Yani şöyle söyleyeyim:

3. gün embriyosu transferinde bHCG testi 12. gündür
4. gün embriyosu transferinde bHCG testi 11. gündür
5. gün embriyosu transferinde bHCG testi 10. gündür.

Ben doktoruma dondurulmuşta bHCG fazla çıkıyormuş dediğimde o embriyonun daha gelişmiş olmasından kaynaklanıyor, donup çözülmesinden değil dedi. Bence transferden sonraki 11. günde kaçıncı gün embriyosu olursa olsun 88 bHCG gayet iyi. Dolayısıyla tadını çıkarmanın vakti gelmiş demektir:)))) 2 gün sonra tekrarlama şansın varsa benim kadar abartmamak kaydıyla tekrarlayarak içini rahatlatabilirsin. Ben test işini oyun haline getirmiştim. Keseyi görene kadar fazladan 3 kez yaptırdım:))))

Çok tebrikler; demek ki artık senden daha sık haber alacağız, topiğimizi daha sık ziyaret edeceksin demektir:))))

Özlemciğim sanıyorum bHCG değerinin az olduğundan endişelisin ama bHCG oranı biraz da kaçıncı gün embriyosu olduğuna bağlı. Yani şöyle söyleyeyim:

3. gün embriyosu transferinde bHCG testi 12. gündür
4. gün embriyosu transferinde bHCG testi 11. gündür
5. gün embriyosu transferinde bHCG testi 10. gündür.

Ben doktoruma dondurulmuşta bHCG fazla çıkıyormuş dediğimde o embriyonun daha gelişmiş olmasından kaynaklanıyor, donup çözülmesinden değil dedi. Bence transferden sonraki 11. günde kaçıncı gün embriyosu olursa olsun 88 bHCG gayet iyi. Dolayısıyla tadını çıkarmanın vakti gelmiş demektir:)))) 2 gün sonra tekrarlama şansın varsa benim kadar abartmamak kaydıyla tekrarlayarak içini rahatlatabilirsin. Ben test işini oyun haline getirmiştim. Keseyi görene kadar fazladan 3 kez yaptırdım:))))

Çok tebrikler; demek ki artık senden daha sık haber alacağız, topiğimizi daha sık ziyaret edeceksin demektir:))))
canim cok sagolasin icim iyice rahatladi herkes donmus da deger yuksek cikar deyince acaba ben 88i de mi bosuna seviniyorum demeye baslamistim. canim benim embroyom hucre kaybetmisti 3 hucreye dusmustu dusun nerdeyse ancak ikinci gun embroyosu. boyle dusununce zaten rahatliyordum senden de ayni seyleri duyunca sevindim. zaten doktorum bana dayanamazsan 12.gun yaptir ama 15.gunku sonucu baz al demisti. bu 11.gun:) Insallah canim yuzum guler Insallah devami gelir. hayirlisi. ben 15.gunden sonra bile tekrarlarim cunku mayista kimyasal gebelik gecirdim korkuyorum yine oole olur die:((senin rekoru gecerim yani ben test yapmada sositososito cok tesekkur ederim cevaplariniz icin.

slm anne adayları nasılsınız:)
slm cnm nasılsın biz iyiiz

ay bnm iş yerimde değil cnm eşimin iş yerinde sıkıntı vardı çözlücek inşallah

ya ben dondurulmuş konusunda bişey bilmiyorum ama
dğerin bencede çok ii maaşallah

EFSANE GERİ DÖNDÜ MUCİZESİYLE BERABER

Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle bütün arkadşlarım bebişlerini kocaman yapmışlar çoook sevindim aranızdan ayrılalı 2 ay kadar oldu.. Çok yeni arkadaşlarda katılmış kısaca özet geçeyim.

Bende sizler gibi tüp bbek yöntemiyle hamile kaldım ancak 1 mayısta boş gebelik diye kürtajla sonlandırıldı. Dünyam karardı. buradaki arkadaşlar bana çok moral verdiler ve benim buraya tekrar geleceğime inandılar.

Normalde BAHÇECİ klınıgıne gidiyordum ve doktorum bana agustota dondurulmuş tedavisine başlarız agustos adetinle gel dediler..Ancak regl olmadım temmuzda ve eczaneden adet olabilmek için (çünkü daha fazla gecikmek istemiyordum) ilaç almaya gittim geçen hafta eczacıda gebe olabilirsiniz önce test alın negatifse hap alın dedi bende benim normal yollardan olmuyor demem rağmen size yinede ucuzlarından vereyim deneyin dedi...

Evde akşamüstü testi yaptım bütün gün unuttum çünkü...VEEE POZİTİF çıktı inanamadım gözlerime ...apartopar yakındaki hastaneye kan testi vermeye gittim akşamın 7 sinde...bir saat geçmek bilmedi veeeeeee sonucumla hamile olduğum garantilendi....akşam akşam kadın doğum doktoru bulduk ve ultrasona girdim... Mucizem meğersem 6 haftalıkmış.....

Benim bir tüpüm yok diğer tüpüm tıkalı yıllarca normal olmadı tüp denedim martta onuda mayısta kürtajla sonlandırdım....NORMAL YOLLA OLMAZ DEDİLER AMA BEN MUCİZEME HAMİLEYİM.. HALA İNANAMIYORUM.......ve 15 gün yaz iznimde tatilde ne havuzlardanmı atlamadım paraşütemi binmedim ama Allah verecekse O İsterse Herşey Oluyor.........

BEN GELDİM İŞTE BURADAYIM BURAYI EN SON GÖZYAŞLARIYLA BIRAKMIŞTIM ŞİMDİ SEVİNÇ GÖZYAŞLARIYLA DÖNDÜM.......ÇOK ÖZLEMİŞİM. HEPİNİZİ AMA SİZ ÇOK DEĞİŞMİŞSİNİZ KİLOLAR ALMIŞSINIZ BEBİŞLER BELLİ OLMUŞ.........

Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle bütün arkadşlarım bebişlerini kocaman yapmışlar çoook sevindim aranızdan ayrılalı 2 ay kadar oldu.. Çok yeni arkadaşlarda katılmış kısaca özet geçeyim.

Bende sizler gibi tüp bbek yöntemiyle hamile kaldım ancak 1 mayısta boş gebelik diye kürtajla sonlandırıldı. Dünyam karardı. buradaki arkadaşlar bana çok moral verdiler ve benim buraya tekrar geleceğime inandılar.

Normalde BAHÇECİ klınıgıne gidiyordum ve doktorum bana agustota dondurulmuş tedavisine başlarız agustos adetinle gel dediler..Ancak regl olmadım temmuzda ve eczaneden adet olabilmek için (çünkü daha fazla gecikmek istemiyordum) ilaç almaya gittim geçen hafta eczacıda gebe olabilirsiniz önce test alın negatifse hap alın dedi bende benim normal yollardan olmuyor demem rağmen size yinede ucuzlarından vereyim deneyin dedi...

Evde akşamüstü testi yaptım bütün gün unuttum çünkü...VEEE POZİTİF çıktı inanamadım gözlerime ...apartopar yakındaki hastaneye kan testi vermeye gittim akşamın 7 sinde...bir saat geçmek bilmedi veeeeeee sonucumla hamile olduğum garantilendi....akşam akşam kadın doğum doktoru bulduk ve ultrasona girdim... Mucizem meğersem 6 haftalıkmış.....

Benim bir tüpüm yok diğer tüpüm tıkalı yıllarca normal olmadı tüp denedim martta onuda mayısta kürtajla sonlandırdım....NORMAL YOLLA OLMAZ DEDİLER AMA BEN MUCİZEME HAMİLEYİM.. HALA İNANAMIYORUM.......ve 15 gün yaz iznimde tatilde ne havuzlardanmı atlamadım paraşütemi binmedim ama Allah verecekse O İsterse Herşey Oluyor.........

BEN GELDİM İŞTE BURADAYIM BURAYI EN SON GÖZYAŞLARIYLA BIRAKMIŞTIM ŞİMDİ SEVİNÇ GÖZYAŞLARIYLA DÖNDÜM.......ÇOK ÖZLEMİŞİM. HEPİNİZİ AMA SİZ ÇOK DEĞİŞMİŞSİNİZ KİLOLAR ALMIŞSINIZ BEBİŞLER BELLİ OLMUŞ.........

ANGELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

şu an resmen gözyeşları içinde yazıyorum bunları inanamıyorum ya
moralim bozuktu biraz uyku tutmadı
ama bu nası güzel bir haber inanamıyorum
yani o kadar mutlu oldum ki anlatamam
kelimeler yetmez anlatmaya
beni çok yıkmıştı bebeğini kaybettiğin an
çünkü hastanedeydim size ilk güzel haberleri vermek için yanımda laptop bile götürmüştüm ama açıp senin kötü haberini okuyunca yapamadım yazamadım
ŞİMDİ BU NE KADAR GÜZEL BİR HABER :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

[table="head"]:nazar:|*KK Nick*|*SAT*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo Gelişimi*|Güncel notları*|*İsim-İsimler*|*Cinsiyet*|*Çizelge*|
1|Angelofsky|:lepi:|:lepi:|:lepi:|:lepi: |:lepi:|:lepi:|http://imageshack.us| mucizeyle geri döndü :CüvCüv::emir_bebek:
[/table]

Herkese merhaba...

Biz iyiyiz. Kahvaltimizi yapariz birazdan..

Funda cim gecmis olsun.. Dikkat et kendine sicaklarda soguk icmekten daha cok hasta oluyor.. Opuyorum zencimi de..

Ezgicim sen de mi hastaydin:-(( gecmis olsun cnm. Dikkat et kendine. Sizin orasi kayniyor resmen Allah kolaylik versin.

Mervecim yollarim sana iletisim bilgierimi dogum zamaninda merak ediyor insan haklisin..
Benim etrafimda iyi ki karisan gorusen yok oyle. Yok kilo aldin yok ne gerek var laflarini duymuyorum:-)) diyorum bazen uzakta olmak ise yariyor.

Demek cigdemin bebisleride kiz:-)) kizlar topigi olduk saka maka. Anneme birisi demiski dunyanin en sansli insanisin cunku bir kizin var:-)

Bu arada esimin dr u grip zamani he men grip asisi Olun bebegi korumak icin demis. Yilbasinda da domuz gribi asisi olmustuk. Bende sorucam dr uma olmam gereken asi vs varmi bebegi korumak icin.

çok teşekkür ederim patly cim

aynen dediğin gibi kaynıor buralar gerçi tüm türkiye böyle sanıorum..
sende dikkat et kendine kızımıza öpücükler:=)

Günaydın Fıstıklar...

Ben de çok kötüyüüüm, grip olduuuum en sonunda:((((( gözlerimden yaş akıyo, başım çatlıyooo.. Gece kalktım 3 de duş aldım, sıcak süte karabiber ve bal karıştırdım içtim... Biraz iyi hissettirdi ama sabah kalktığımda yine berbat durumdaydım.. ühüüüüüüüüüüü.... uyumak istiyorum, uyuyamıyorum...

Bilgecim sana ne oldu birden kuzum:(( Bu bebeler bizi fena yaptı yafw...

Pany cim sana da geçmiş olsun... Topik dökülüyo vallahi

Pelin, bekle geliyorum sohbete:D
canımmmm geçmiş olsunn
bu sıcakta bide grip çok fena
gerçi çok sıcak bol bol terlersin daha rahat
terledikçede hemen atar vücut mikrobu pekmezle elma kabuğu kaynat biraz da limon süper ii gelior
öpüldün...

Arkadaşlar merhaba,

tatttlımmmmmmmmmmmm sana inanamıorummmmmmmmmmmmmmmmmm:))))
çooooooooooook çokkkkkkkkkk sevindimm muhteşem bi haber buuuuuuuuu:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
sonsuz kere tebriklerrr
yeniden burda olmana çoook sevndiimmmmmmmm ve ALLAHIN mucizelerinin harikalar yarattığına bi kez daha şahit oldumm
kocamaaaaaaaaaaaannn öpüldünnnnnnn:))))

Back
X