kuzuuu neden bozuk moralinn cicim sen bu saatte burda olmazsın????
canım benim üzülmemek gibi bişii olmaz olamaz zatenn...
ama aynen dediğin gibi ticaette özellikle ortaklı ticarette nedense bu tiplere çok rastlanıor hatta öyle kardeşler biliorum ben..
Allah çok büyük kimsenin hakkı kimsede kalmaz sen içini ferah tut
çekilen sıkıntıda mutlulukla geri döner die düşünüorum ben...
burda insanı en çok üzen parada ziyade güven arkadaşlık vs.. olguları ama malesef çok sık rastlanan bişiii malesef herkesin ahlak anlayışı bir değil..
burda sana düşen üzüldğünü eşine pek belli etmemek ben eminim o kendini suçluyordur zaten nasıl güvendim nasıl böle bi hata yaparım die ama onun ne suçu var halbuki...
sen ona çaktırma mümkün olduğunca ama sakın sıkıntını içine atma paylaş bizimlee emi aşkım..
şebonunn yaptığı çok büyük dostluk örneği bak kötü bi olay güzel şeylerde kazandırrıor..
ben daha önce bahsettinmi durumdan bilmiorum ama ilk kez şimdi duyuyorum gerçekteen çokk üzüldümm ama sen içini ferah tut bunun geri dönüşü çok güzel olur tatlımmmmmm...
mervem ben yatıoruum canım benimm
nolur üzme artık kendini biraz dinlenn uyumaya çalışş
iyi gecelerrr cicimmm..
ayy evet cnm yaa uyuyamıyorum bari diyorum geceleri girip kızların yazdıklarını okuyayım.
yok cnm allaha şükür bi sorun yok.sıcaklardan gece uyuamıyorum gündüz uyuyyorum gece de uykum gelmiyor
walla bende üzüldümbu arada bilgeyede üzüldüm.inşallah karpal tünel değildir.bende öle başlıyodu sonra koluma vuruyodu.magnesyum ve calsiyum bir arada olan tablet içiyorum geçti.bu aralar ara vermiştim sağ kasığımda kramplar olunca gene başladım.birde bende siyatik ağrısı oluyor.annemde de olmuş hamileliğinde. baskı yapıyormuş büyüyen rahim.maşalah bendede herşey oluyo bu gebelikten:)
bende hareketler 16 haftadan sonra başladı minik minikti ...şimdi içimde bi yerden bir yere gittiğini falan hissediyorum ara ara duruluyo endişe ediyorum hemen bu hareket etme durumun hissetme olayı kişiden kişiye değişiyorsaol cnm darısı başına:) bebişin hareketlerini daha yeni hissediyorum desem yeridir. epey hissettiriyor kendini. benimde 14 ağustosta şeker yükleme testim var.birde idrar kültürü ve kan sayımı yapılcak.umarım bu şeker olayında bir sorun çıkmaz. teyzelerimde gebelikte şeker çıkmış.annanem diyabet hastası.ailede var yani.inşallah bende çıkmaz.açlık kan şekerim 70 çıkıyor. birde beni şu glikozu içmek korkutuyor.sabah sabah şerbet gibi.
ya birde geçen gün bana bizim eve yakın sağlık ocağından geldiler ben burda bi hasateneye kaçamak usg ye girmiştim.kayıtlara geçmişim.hamileleri gezip bilgi topluyolarmış.gel dediler tetanoz aşını yapalım.tahlillier yapalım dediler. bende deim başka yere gidiyom ben. ama bakarım dedim. bu aşıyı yaptıracanızmı? birde balık yağı hapına ne zaman başlıcaz biz?
ay ne güzel demek bu magnezyumun hapıda varmzgnezyum diaspoarl bende aşırı ishal yapınca bıraktım. sonra osteocare diye bi ilaç aldım içinde magnezyum,calsiyum,çinko var. o henüz bişi yapmadı.karmhım olunca toz magnezyumda içiyorum ama şu bikaçgündür olmuyo allahtan.
ben ceviz yiyorum her gün en az 5-6 tane. üstünede süt içiyorum.öle yatıyorum oyüzden kilo aldım galiba:))
tetanoz aşını kendi dr.uma sorayım o zmn ona göre yaptıriim en son ne zman oldu hatırlamıyorum. lisedemiydim ortaokuldamı ne.10 seneyi geçmiştir yani.
anladım cnmben kalçadan iğne vurulmadım ben vaginal tablet olarak kullandım progesteronu. bence iğnelerin oluşturduğu kas içi sertlik siyatik sinire baskı yapıyodur.zamanla geçer ancak. birde rahim büyüdüğü için ve bebek hareket ettiği için siyatik sinire baskı yapıyormuş. o da ağrını arttırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?