2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

sen burda kayıp yaşayan birçok arakadaşada umut olucaksın
olmaz denilen bişey oldu desene bence öykünü tüp bebek topiğinde bir konuyla taçlandır
seni okuyup umut bulanlar olsun
hamile olman süper doğal yolla olması daha süper
miniğin donmuş kardeşleri olması çok güzel
işte şimdi cenetten gelen içinde
çok çok sevindim

bizlerde düşe kalka bu günlere geldik
şimdi aynı heycanları tekrar yaşayacaksın rabbim sana bu sefer hayırlı hamilelik nasip etsin
bizler kese,kalp atışı,ikili test,üçlü test,kimimiz amnio test,.sırası gelen ayrıntılı usg derken bi çok ayı devrettik çoğumuz hamileliği yarıladı bile
aramızdan yine ayrılanlar oldu ama yıkıldık yıkıldık yılmadık

uzun süre adını listede tuttum sabırsızlıkla bekliyoruz diye sonra bazı arkadaşlar özelden msj attı biz adımızı listede görünce üzülüyoruz diye bölelikle onlarla birlikte senide sildim

e artık bizleri bırakma
nede olsa deneyimliyiz
her türlü soru itina ile cevaplanır
bu arada topiğimizde sabitlendi
sen sanırım mart ayında yada nisan ayında anne olucan
bence hemen bir topik aç hatıra kalır

aramızda olmana çok mutlu olduğumu tekrar yazıyorum

allah tamamına erdirsin

kuzuuu neden bozuk moralinn cicim sen bu saatte burda olmazsın????

ya eşimin ortağı adinin teki çıktı
şirketi kazıkladı gidiyo
kaç gündür ağlamaktan ve stres olmaktan bi hal oldum
ne bileyim hazmedemiyorum
çocuğumun rızkından bir kuruş kaldıysa üstünde hakkımızı helal etmiyoruz zaten
ama başından beri sıkıtıyı çeken biz yine sıkıntı bize kaldı
hep aklıma çocuğum geliyo onun için üzülüyorum
şirketin zor zamanlarında biz tasarruf olsun diye evimizi kapadık
o kaçmayı tercih etti allahından bulsun
kaç gündür şeboo varya şebnem allah ondan razı olsun hem msn den hemde telden bana 40 yıllık bir dost gibi destek oldu oda olmasa kafayı sıyırıcaktım

ama ticarette böle şeyler oluyo işte allah herkesi iilerle karşılaştırsın eşim adına çok üzülüyorum hem ortağım dediği hemde yakın arkadaşı olan birinden kazık yedi
ben taşınırken benim yanımda olmayan eşi ve kendisi başkalarının düğünlerinde sadıçlık yaptılar bana gelince hamile olan kaç yıllık dostum olan ortağın eşi ağrım var dedi gelmedi
şimdi bana açmış doğumumda gece bende kalsana hastaneye burdan gideriz diyo ben hala napıcam diye düşünüyorum
aslında ne hastaneye nede bebeğini görmeye gitmemek lazım
e durmadan bunları düşününce ağlamak geldi bende eşim uyanmasın diye aşağıya indim neti açiiim dedim
siz şimdi bebeğini düşün canını sıkmaman lazım olan olmuş diyeceksiniz ama ben zaten en çok onu düşündüğüm için üzülüyorum

canım benim üzülmemek gibi bişii olmaz olamaz zatenn...
ama aynen dediğin gibi ticaette özellikle ortaklı ticarette nedense bu tiplere çok rastlanıor hatta öyle kardeşler biliorum ben..
Allah çok büyük kimsenin hakkı kimsede kalmaz sen içini ferah tut
çekilen sıkıntıda mutlulukla geri döner die düşünüorum ben...
burda insanı en çok üzen parada ziyade güven arkadaşlık vs.. olguları ama malesef çok sık rastlanan bişiii malesef herkesin ahlak anlayışı bir değil..
burda sana düşen üzüldğünü eşine pek belli etmemek ben eminim o kendini suçluyordur zaten nasıl güvendim nasıl böle bi hata yaparım die ama onun ne suçu var halbuki...
sen ona çaktırma mümkün olduğunca ama sakın sıkıntını içine atma paylaş bizimlee emi aşkım..
şebonunn yaptığı çok büyük dostluk örneği bak kötü bi olay güzel şeylerde kazandırrıor..
ben daha önce bahsettinmi durumdan bilmiorum ama ilk kez şimdi duyuyorum gerçekteen çokk üzüldümm ama sen içini ferah tut bunun geri dönüşü çok güzel olur tatlımmmmmm...

çok saol cnm çok teşekkürler
bende öle düşünüp avunuyorum
diyorum kimsenin hakkı kimsede kalmaz ve meleğim rızkıyla gelicek babasına ve bize hem mutluluk hem huzur vericek.....
zararın neresinde dönersek kardır ama manevi zarar dediğin gibi insanı en çok yıkan bu hala beni arayıp doğumuna çağırıyor eşi ve hala gitsem mi ayıp olur mu diye düşünüyorum aslında yüzlerine bakmamam lazım..
eşime kızdım bayağı zor günler yaşadık ama o benim herşeyim ve destek olmaktan başka çarem yok dediğin gibi oda kendini suçluyor..
daha önce bahsetmedim bu durumdan cnm
şebnemle msnde hergün her dakka konuşuyoruz birbirimizin herşeyini bilir olduk bi tek onunla paylaştım hatta onunda canını sıktım diye üzüldüm....
desteğin için saol tatlım
dediğin gibi herşey düzelicek ve biz bu kazıkları sayesinde öreneceğiz hayatı.....boşuna dememişler tecrübe yediğin kazıkların bileşkesidir diye
eşim daha 29 yaşında kendi kurdu bu şirketi tek başına mücadele etti....allah onada banada hakkıyla çalışan insanlarada yardım etsin

SEN NASIL OLDUN BU ARADA SEN NEDEN BU SAATTE AYAKTASIN BAKİİİM

Son düzenleme:
ayyy nasıl sevindim gözlerim dolu dolu oldu okurken angel için çok mutlu oldum.aşşah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. mucizelere inanmak gerekiyormuş demekki.

bu arada bilgeyede üzüldüm.inşallah karpal tünel değildir.bende öle başlıyodu sonra koluma vuruyodu.magnesyum ve calsiyum bir arada olan tablet içiyorum geçti.bu aralar ara vermiştim sağ kasığımda kramplar olunca gene başladım.birde bende siyatik ağrısı oluyor.annemde de olmuş hamileliğinde. baskı yapıyormuş büyüyen rahim.maşalah bendede herşey oluyo bu gebelikten:)

saol cnm darısı başına:) bebişin hareketlerini daha yeni hissediyorum desem yeridir. epey hissettiriyor kendini. benimde 14 ağustosta şeker yükleme testim var.birde idrar kültürü ve kan sayımı yapılcak.umarım bu şeker olayında bir sorun çıkmaz. teyzelerimde gebelikte şeker çıkmış.annanem diyabet hastası.ailede var yani.inşallah bende çıkmaz.açlık kan şekerim 70 çıkıyor. birde beni şu glikozu içmek korkutuyor.sabah sabah şerbet gibi.

ya birde geçen gün bana bizim eve yakın sağlık ocağından geldiler ben burda bi hasateneye kaçamak usg ye girmiştim.kayıtlara geçmişim.hamileleri gezip bilgi topluyolarmış.gel dediler tetanoz aşını yapalım.tahlillier yapalım dediler. bende deim başka yere gidiyom ben. ama bakarım dedim. bu aşıyı yaptıracanızmı? birde balık yağı hapına ne zaman başlıcaz biz?

walla bende üzüldüm
onun hem yoğun ve stresli çalışması hemde hamilelik bir olunca etkilendi bileği falan
doktora danışıcaktı bilge inşallah magnezyumla falan geçer
bende ayağıma ve bacağıma kramplar girince başladım içmeye magnesium diasporal içiyorum ayrıca sizde varmı bilmem ama benim sağ kalçamda iğnelerimden beri bi uyuşukluk var yani uyuşukluk demiim de sezaryen dikişimin orasını nasıl tam hissetmiyorsam kalçamda öle proluton denen iğneden sonra oldu sanıtorum acaba yanlış yere yapmış olabilirler mi hala sızlıyor
sende ilaca devam et bari tekrar bende krapmlar bitince bırakıpkramplar başlayınca tekrar başlıyorum ama yüzmek korkutuyo beni bi an kramp girer diye boyumun geçtiği yerelere gitmiyorum

bende hareketler 16 haftadan sonra başladı minik minikti ...şimdi içimde bi yerden bir yere gittiğini falan hissediyorum ara ara duruluyo endişe ediyorum hemen bu hareket etme durumun hissetme olayı kişiden kişiye değişiyor
şekerdede birşey çıkmaz diye umut ediyorum bende senin gibi bizim ailede potansiyel diabet teyzemde kuzenimde büyüklerde annemde falan var hep ama annemin benim hastalığımda yükseldi ve çıkmadı bi daha
glikoz o kadar kötü değil en kötü ihtimalle içicez hahahhaha

ya benim doktorumla ilgili yazan bir çok forumu okudum yapılmasını tercih etmiyo kendi eşinede yapmamış eskiden bu aşı ameliyathane enfeksiyonlarını önlemek amacıyla yapılırmış şimdi hastaneler steril diye tercih etmiyormuş doktorlar e tamam ölede ben belki yolda yakalanıcam doğuma önüme gelen hastaneye girip doğurucam allah korusun...yani yapılmasının bi sakıncasıda yokmuş yaptırıp kurutulmak en iyisi zaman geçmediyse

bu arada ben balık hamileliğimde tiksindim diye 2 aydır içiyorum balık yağını
solgarın fish oil ini
sende sölede başla ama haftada iki gün balık yiyorsan yada yeteri kadar ceviz alıyorsan gerek yok diye biliyorum ben cevizde yiyemedim bıktım 3 ay boyunca balık yerine ceviz iyince doktorumda yazdı

Son düzenleme:
mzgnezyum diaspoarl bende aşırı ishal yapınca bıraktım. sonra osteocare diye bi ilaç aldım içinde magnezyum,calsiyum,çinko var. o henüz bişi yapmadı.karmhım olunca toz magnezyumda içiyorum ama şu bikaçgündür olmuyo allahtan.
ben ceviz yiyorum her gün en az 5-6 tane. üstünede süt içiyorum.öle yatıyorum oyüzden kilo aldım galiba:))
tetanoz aşını kendi dr.uma sorayım o zmn ona göre yaptıriim en son ne zman oldu hatırlamıyorum. lisedemiydim ortaokuldamı ne.10 seneyi geçmiştir yani.

ben kalçadan iğne vurulmadım ben vaginal tablet olarak kullandım progesteronu. bence iğnelerin oluşturduğu kas içi sertlik siyatik sinire baskı yapıyodur.zamanla geçer ancak. birde rahim büyüdüğü için ve bebek hareket ettiği için siyatik sinire baskı yapıyormuş. o da ağrını arttırır.

ay ne güzel demek bu magnezyumun hapıda var
tos olanın tadı iğrenç bu arada arada bende ishal oluyorum günde 3 tane içtiğim zamanlara mı denk geliyor acaba bazen ağrı olunca 3 tane içiyorum çünkü takip ediim biii
ceviz yiyorsan sorun yok bence doğal olanı alıyorsun zaten ama doktoruna belirt ben bu kadar ceviz yiyorum ama takviye almam lazım mı diye en doğrusunu onlar bilir
bu aşı olayını 13 ağustosta ayrıntılıya gittiğimde soriim bari
anladım cnm
belki bilirsin hemşiresin diye proluton fazlasıyla yağ içeren bir iğne şırıngaya bile zor çekiliyor yaparken yavaş yapılması lazım 4 kere oldum iki tanesinden felç durumda ağlayarak çıktım belki yanlış yere yapıldı siyatiğe geldi dediğin gibi onun yanından hamileliğin verdiği baskıyla da arttı demek
bilgi için saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…