Yalnızım bu sabaaaahh, yalnızım dostlaarrr :2:
Oğlumla canımız sıkıldı bizim... İşimiz de var, yapıyoruz ama sohbet lazım bize...
Kimse yok muuuuu?
cnm geçmiş olsun bi sıcaklıyoruz bi soğuk su içiyoruz olacağı bu kimi zamanda terimiz üzerimizde soğuyor dikkat et kendine bu sıcaklarda gerçekten hastalık çekilmezKızlar Selam:))
Ben bugün hiç giremedim, misafirim vardı.. epey kaynatmışsınız:)))))
Biz sıcak haricinde iyiyiz... Ama boğazımda çok fena bir yanma var... Sabah sağlık ocağı hemen evin yanı diye bi gideyim dedim, doktor baktı, ilaç vermedi, atlatırsın sen bunu dedi... ya grip olucam,ki hapşuruyorum,,, Ya da soğuk içmekten oldu... Ateş yok ama... İnşallah gribe çevirmez, bu sıcaklarda çok zorlar beni...
Öpüyorum hepiniziii:))
slm cnm ii olur sevinirim sana ulaşamamak kötü çünküHerkese merhaba...
Biz iyiyiz. Kahvaltimizi yapariz birazdan..
Funda cim gecmis olsun.. Dikkat et kendine sicaklarda soguk icmekten daha cok hasta oluyor.. Opuyorum zencimi de..
Ezgicim sen de mi hastaydin:-(( gecmis olsun cnm. Dikkat et kendine. Sizin orasi kayniyor resmen Allah kolaylik versin.
Mervecim yollarim sana iletisim bilgierimi dogum zamaninda merak ediyor insan haklisin..
Benim etrafimda iyi ki karisan gorusen yok oyle. Yok kilo aldin yok ne gerek var laflarini duymuyorum) diyorum bazen uzakta olmak ise yariyor.
Demek cigdemin bebisleride kiz) kizlar topigi olduk saka maka. Anneme birisi demiski dunyanin en sansli insanisin cunku bir kizin var
Bu arada esimin dr u grip zamani he men grip asisi Olun bebegi korumak icin demis. Yilbasinda da domuz gribi asisi olmustuk. Bende sorucam dr uma olmam gereken asi vs varmi bebegi korumak icin.
ay gerçekten alemlerTv de bebek hikayesi diye bir program var dogum oykulerini gosteriyorlar. Kadin evde ebeyle salonun ortasinda dogum yapmaya calisiyo anneside karsi kanapede kanavice isliyoalem bu amerikalilar yaw..
Birde kordon kani saklama hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ben bayagi pozitifim bu konuda AMA iyi bir sirket ve uygun fiat bulmam lazim..
amanınnnnn sende mi hastasın pany cim dikkat ama kendineslm kızlar uyku tutmadı bi bakım dedım grıp salgın ve evet ben grıbım cok kotu bogaz agrısı var halsızlık drum banada bişi vermedı sadece parol iç dedi ateslenırsen okadar ayyyyy basım agrıyo burnum akıyo bebişlerim allaha emanet
esracım sen nasılsın iyimisin topiğimizin hemşiresicnm çok geçmiş olsun gribin ilacı istihrahat.burun akıntısı için deniz suyu damlası yada serum fizyolojik kullanabilirsin. boğaz ağrısına da pastil alabilirsin.pastiller kana karışmadığı için bebişlerine zararı olmaz.bephantene pastil hmen yumşatıyor.dr.una sorup alabilirsin.eğer ılık bişiler içince geçmezse.
günaydınnnn topiğin sarı güzeli ve minik yakışıklısı kaanGünaydın güzel anneler bayanssulusmile ve günaydın topiğimizin bebekleri
opuyorumnanaktan
İşte geldim burdayımmmm, ben bu işte ustayımmmm:))))
Peliiin, nihayet hareketlerini anlar oldum oğlumun:)))
Heyoooo alkisalkisalkis
Ne harika bir duygu değil mi :)
Eveeett:)) Komik bir de, dolaşıyor karnımın bir tarafında. Daha transfer zamanı sağda duruyor gibi geliyordu. Şimdi de sağdan geliyor bütün hisler. Herhalde ayakları o tarafta:))
işte geldik ben ve cilveloşşşş burdayızYalnızım bu sabaaaahh, yalnızım dostlaarrr :2:
Oğlumla canımız sıkıldı bizim... İşimiz de var, yapıyoruz ama sohbet lazım bize...
Kimse yok muuuuu?
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:sm_cool::sm_cool::sm_cool:İşte geldim burdayımmmm, ben bu işte ustayımmmm:))))
Peliiin, nihayet hareketlerini anlar oldum oğlumun:)))
günaydın cnmmmmGünaydın hamişlerrrrr:)))))))
oy yerim ben onu emek bey bi hareketlendi tam hareketlendi deseneEveeett:)) Komik bir de, dolaşıyor karnımın bir tarafında. Daha transfer zamanı sağda duruyor gibi geliyordu. Şimdi de sağdan geliyor bütün hisler. Herhalde ayakları o tarafta:))
Kaan genelde göbek deliğinin altından ve ortadan vuruyor. Bazen de 3-4 saniye arayla 4 ayrınoktadan :) herhalde hem elleri hem ayaklarıyla itiyor. Masamda otuturken öne doğru eğildiğimde daha çok hissediyorum. Sırt üstü yattığımda daha nadir tekmeliyor.
Dün gece de ben uyuyana kadar hareketliydi. Ben uyuyunca oğlum da uyumaya karar veriyor galiba :)
kızlar yaaa, karpal tünel sendromu hakkında bilginiz var mı?
Sanıyorum bende başlıyor. Sağ elimden başparmaktan aşağı doğru bir çizgi halinde bir uyuşma var. Gebelik nedeniyle kas gevşemesinden dolayı orada bir sinir sıkışıyormuş. Bu hastalığa sekreter hastalığı da diyorlar. Bilgisayar daktilo vs çok kullanan insanlarda olurmuş. Ablamda da hamilelikte çıktı, hatta şu aralar ameliyat olması lazım. Benim doğumdan sonra olacak. Bir sonraki muayenemde doktoruma söyleyip gerekirse ortopediste gitmeyi istiyorum.
Kızlar Selam:))
Ben bugün hiç giremedim, misafirim vardı.. epey kaynatmışsınız:)))))
Biz sıcak haricinde iyiyiz... Ama boğazımda çok fena bir yanma var... Sabah sağlık ocağı hemen evin yanı diye bi gideyim dedim, doktor baktı, ilaç vermedi, atlatırsın sen bunu dedi... ya grip olucam,ki hapşuruyorum,,, Ya da soğuk içmekten oldu... Ateş yok ama... İnşallah gribe çevirmez, bu sıcaklarda çok zorlar beni...
Öpüyorum hepiniziii:))
slm kızlar uyku tutmadı bi bakım dedım grıp salgın ve evet ben grıbım cok kotu bogaz agrısı var halsızlık drum banada bişi vermedı sadece parol iç dedi ateslenırsen okadar ayyyyy basım agrıyo burnum akıyo bebişlerim allaha emanet
Tv de bebek hikayesi diye bir program var dogum oykulerini gosteriyorlar. Kadin evde ebeyle salonun ortasinda dogum yapmaya calisiyo anneside karsi kanapede kanavice isliyoalem bu amerikalilar yaw..
Birde kordon kani saklama hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ben bayagi pozitifim bu konuda AMA iyi bir sirket ve uygun fiat bulmam lazim..
Yalnızım bu sabaaaahh, yalnızım dostlaarrr :2:
Kimse yok muuuuu?
kızlar yaaa, karpal tünel sendromu hakkında bilginiz var mı?
Sanıyorum bende başlıyor. Sağ elimden başparmaktan aşağı doğru bir çizgi halinde bir uyuşma var. Gebelik nedeniyle kas gevşemesinden dolayı orada bir sinir sıkışıyormuş. Bu hastalığa sekreter hastalığı da diyorlar. Bilgisayar daktilo vs çok kullanan insanlarda olurmuş. Ablamda da hamilelikte çıktı, hatta şu aralar ameliyat olması lazım. Benim doğumdan sonra olacak. Bir sonraki muayenemde doktoruma söyleyip gerekirse ortopediste gitmeyi istiyorum.
walla dikkat edilmesi gereken bierşey baksanıza
maouse hastalığına mı tutulduk ne
sen doktorunla muhakkak görüş
Günaydın fıstıklar.. Buralar çok sıcak.. Kahvaltı bile canım istemedi sıcakta.. Elma yidim bi tane geçtim.. çok uykum var.. Akşama kadar yatığ uyumak istiyyorum............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?