2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ya aynı dert bende de var
bulamıyorum artık yicek bişey hep dışardan hep dışardan
bıktım artık
yani tabiki halimize şükür ama artık
whopper falan midem almıo

Kızlar benim de ilk başlarda böyle bir derdim vardı, fakat işyerimin yeni yerinde her taraf sadece öğlenleri servis veren ev yemekleri yapılan restoranlarla dolu. Ben köfte yapıp buzluğa atmayı, akşamdan çıkarıp sabah çıkmadan önce kızartıp yoğurt domates ekmek filan ile birlikte yanıma almayı düşünmüştüm. Ablam kabağı baklayı, pırasayı, patlıcanı, ıspanağı pişirir, yakışırsa yoğurtlar, sütaşın cam kaplarına koyar öyle götürürdü, işyerinde çayocağının buzdolabına koyar öğlen onu yerdi. Böyle bir imkanınız varsa yapabilirsiniz.

Benim şimdiki derdim ise ara öğün. Doktor ara öğün yapmamı istiyor ama ben beceremiyorum. Hiç adetim değildir eskiden beri. Şimdi kendimi zorluyorum ama işe güce dalınca unutuyorum genelde. Sabahları kocam resmen beslenme hazırlıyor, sütler peynirler meyveler filan. Ama ben onları buradaki dolapta çürütüp çürütüp atıyorum hep((

ya ben evden getiririmde bizim home ofis gibi ısıtsan kokuyor milletin içinde rahat yiyemiyorum bide hergün uğraşılmıyor açıkçası sabah o kadar güçsüz uyanıyorum ki 5 dk daha uyumak için elimden geleni yapıyorum giyeceklerimi geceden hazırlamayı bile alışkanlık edinememiş biri olarak kendime yemek hazırlama çok spesifik bir durum olurdu herhalde
ama yapmak lazım ya içim kuricak ev yemekleri yapan yerde var ama hafa içi hep aynı menü

ZEYNEBİM rahminin temiz çıkmasın çok sevindim tatlım.. 3 ay çok uzun bir süre değil.. biraz daha sabır.. Allah bebeğinle seni buluşturacak inşallah yine.. kendine çok iyi bak tatlım..

BAKYILDIZ ben işyerimde tabldot yiyorum.. burda lokantalar var.. onlara söylüyorum getiriyorlar.. ama tek bitirdiğim şey cacık oluyor..gerisini iki çatal alıp geri gönderiyorum.. zeytinyağlı pişirirsem evden getiriyorum..

Son düzenleme:

ey bu sıcakta en mantıklısı o galiba
yap zeytinyağlıyı getir evden

merhaba ben de maalesef çok fazla giremiyorum ama akşalmrı takip etmeye çalışıyorum...hepiniz iyidir umarım baktım alışverişler filan başlamış ..ben daha hiçbirşey almadım henüz bakalım ne zaman başlıycam...20+3 gün oldu benim de ..geçen hafta prof.recep hasta erken bir ayrıntılı yaptırdım bir de gitmişken sırf kendimi rahatlatmak için amniyosentez ..sonuçlar 3 hafta sonra çıkıcak bekliyorum.gerçi Recep has hiç gerek yok çok iyi dedi ikili de iyi çıkmıştı ama ben yine de rahat etmek istedim benim çevremde herkes yaptırmıştı çünkü bu arada yaş faktörü de var tabii 35 im ben o nedenle..biraz uzun oldu kusura bakmayın....

bu arada diğer topikte gördüm pelin fotoğrafınız çok güzel...maşallah her ikinize de...denize girdiğiniz yer de çok güzel bu arada istanbul mu orası?

nurcun senin gibisinide ilk defa görüyorum
herşey yolundayken amino yaptıran
büyük cesaret walla
eğer bişey çıksa aldırıcaksan kesin bencede amnio yapılmalı
senin ne niyetle yaptırdığını bilmem ama ii cesaret etmişsin

çok haklısın merve ...zaten bu nedenle de kimseyle paylaşmadım gittiğimde yaptırdım...dediğim gibi yaş faktörü var gökmen bey de zaten ben hiç tavsiye etmem gerek yok demişti..ama dediğim gibi ben biraz bu konuda fazla aklımı takmıştım o ndenle inşallah sonuçlarım da iyi çıkar

benimki de kız ...isim konusu aklımda henüz hiçbirşey yok ...

ay o sonucuda beklemek çok zor
ben her halükarda aldırma taraftadı olmayanlardanım
ama aldırma düşüncesi olanlarada saygım var
ve ben eğer b durum olsa kesinlikle aldırmayı düşünseydim amnio kesin yaptırıdım

inşallah sonuçların ii çıkıcak cnm
zaten daha nceki testlerde de bişey çıkmamış
seni gökmen bey mi yönlendirdi recep beye

hayır canım gökmen bey kendisi ayrıntılıyı falan yapıyormuş zaten 22 ya da 23 de..ben tamamen kendim karar verdim recep has 'a hakkında iyi şeyler okudum bir de bir doktor arkadaşım da tavsiye etmişti..dediğm gibi amniyo yaptırmak gibi bir niyetim olduğu için biraz erken 19 hafta da gittim recep has'a ayrıntılı için ..

anladım cnm bişey varsa erkenden öğrenmek istedin ay hadi hayırlısı ya
bari gir amnio sonucunuda yaz ilerde

Kızlar Selam:))
Ben bugün hiç giremedim, misafirim vardı.. epey kaynatmışsınız:)))))

Biz sıcak haricinde iyiyiz... Ama boğazımda çok fena bir yanma var... Sabah sağlık ocağı hemen evin yanı diye bi gideyim dedim, doktor baktı, ilaç vermedi, atlatırsın sen bunu dedi... ya grip olucam,ki hapşuruyorum,,, Ya da soğuk içmekten oldu... Ateş yok ama... İnşallah gribe çevirmez, bu sıcaklarda çok zorlar beni...

Öpüyorum hepiniziii:))

Herkese merhaba...

Biz iyiyiz. Kahvaltimizi yapariz birazdan..

Funda cim gecmis olsun.. Dikkat et kendine sicaklarda soguk icmekten daha cok hasta oluyor.. Opuyorum zencimi de..

Ezgicim sen de mi hastaydin:-(( gecmis olsun cnm. Dikkat et kendine. Sizin orasi kayniyor resmen Allah kolaylik versin.

Mervecim yollarim sana iletisim bilgierimi dogum zamaninda merak ediyor insan haklisin..
Benim etrafimda iyi ki karisan gorusen yok oyle. Yok kilo aldin yok ne gerek var laflarini duymuyorum) diyorum bazen uzakta olmak ise yariyor.

Demek cigdemin bebisleride kiz) kizlar topigi olduk saka maka. Anneme birisi demiski dunyanin en sansli insanisin cunku bir kizin var

Bu arada esimin dr u grip zamani he men grip asisi Olun bebegi korumak icin demis. Yilbasinda da domuz gribi asisi olmustuk. Bende sorucam dr uma olmam gereken asi vs varmi bebegi korumak icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…