Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bende senin gibi düşünüyorumKaan iyi maşallah :) Gündüz hareketli, geceleri uyuyor. 16 Ağustos'ta görüşeceğiz kendisiyle. Özledim bayağı ama sabredeceğim. O arada ufak ufak tekmeler attıkça bu süreler çekilebilri oluyor :)
kızlar birileri durumu çok güzel özetlemiş, ben de bu konudan rahatsızdım, ve başkalarına yapmamaya dikkat etmeye söz vermiştim kendi kendime. Bakın bir doktor amca ne diyor:
"Erkekler bir araya geldiklerinde askerlik dönemlerinden, kadınlar biraraya geldiklerinde ise gebelik dönemleri ve doğumlarından bahsetmekten çok zevk alırlar. Erkekler çoğu durumda zorlu bir askerlik dönemi geçirmelerine rağmen bu dönem onlar için güzel anılar bırakmıştır ve şanslı çoğunluk o dönemlerini yüzlerinde gülümsemeyle anar. Kadınların bazıları ise iyi bir gebelik dönemi geçirmiş olmalarına ve sorunsuz bir şekilde doğum yapmış olmalarına rağmen, ilginç bir şekilde, ortamda bir anne adayı varsa korkutucu şeyler söyleyebilirler: "ben böyle yaptım, sen yapma...", "bana şu tahlil yapılmıştı, şu ilaç verilmişti, ya sana?...", "ben normal doğum yaptım ama sen sakın yapma...", "şu hastanede sakın doğum yapma..." şeklinde başlayan cümlelerin arkasından gelecek sözler anne adaylarının pek hoşuna gitmez. Sizde olumsuz duygular uyandıran kişilerle konuşmaktan kaçının ve konuyu doktorunuza danışın. Niyetleri iyi de olsa (!?) konuyu değiştirin.
Her gebelik kendine özgüdür ve bugüne kadar yaşanmış tüm gebeliklerin senaryosu farklıdır."
bilgecim doğru söylemişler valla.. bende pek olumsuz şeyleri okumamaya ve dinlememeye çalışıyorum..
Hı bide emek bey var.. Doğru unuttum onu...
evet cnm kız bebekleri ama zaten erkekte olsaOo bayadır hiç bu kadar kalabalık olmamıştık..
Bakyıldız nasılsın.. Bebiş nasıl..
Pelly ben o kaanı yirim.. Amanda abiymiş..
Ya şimdi facete gördüm.. çiğdemin bebekleri de kızmış.. Maşallah..topikte erkek bi tek kaanla atamı kaldı şimdik..
Erkekler kıymete binecek bu gidişle :))
Bilge'cim yazdıklarında çok haklısın. Ayrıca konu sadece doğum ve hamilelik süreci değil. bebek bakımı konusunda da her kafadan başka şey duyuyorum. Geçenlerde biraz kendimi dinledim, biraz düşündüm ve baktım ben bayağı panik ve endişeli olmaya başlamışım. "Dur" dedim kendi kendime. Kaan bir doğsun hele. Her problemle tek tek başa çıkarsın. "Ya şöyle olursa, ya böyle " diye diye kendimi bayağı korkutmuşum.
Her hamilelik gibi her bebek te farklı. Hastalıklar, sıkıntılar genelde ortak belki ama her anne bir şekilde kendi yolunu buluyor.
Alışveriş aşamasında da çok karışan oluyor. "Onu alma, şunu al, buna gerek olmayacak" vs . Diyorum ki "bir durun yaaa, ben ilk ve muhtemelen tek hamileliğimi yaşıyorum, hevesimi almak istiyorum. Belki sonra pişman olacağım ama şu an bunları yapmak istiyorum" Yaşayınca anlayacağım herşeyi.
Çok yakın arkadaşlarım yakın zamanda arka arkaya doğum yaptı ve inanın birinin dediği diğerini tutmuyor :))) İçlerinden bana en mantıklı gelenleri aklıma yazıyor,kalanı unutmayı tercih ediyorum...
sağol gizemcim tatil yaptıkk geldik.alışamadık daha işe.13 haftamda taile gitmeden erkek görünümlü demişti 3 ğaustos salı kontrole gittimde 158 gr olmuş ben 1 kilo vermişim tombiş yanaklı bir kız geliyo sanki dedi.17 ağustosda ayrıntılımız var o zaman netleşecek.kızmı erkek mi bakalım.işin komik tarafı yazlıktaki herkeze erkek dedim ve ismini bile söyledim poyraz diye ama şimdi kız olursa seneye yazın tatile gittiğimde herkez şaşıracak.erkek dedik kız bebekle geldik.ama ben başta sağlıklı ve hayırlı olması ile kız istiyorum baklaım 17 ağustosta ne çıkacak.bundada görecekti ama bağdaş kurmuş oturmuş sıpa göstermedi.
hiç düşünmemiştik.bana erkek olacak gibi geliyo.ama kız olursa su -elvin- elif naz olabilir bakalım.
ya kızlar iş yerinde öğlenleri ne yiyorsunuz.ben her gün deli oluyorum.dışardan yemek istemiyoru.ev yemekleri yapan yer yok.tost yemekten zayıflıyom.akşamda sıcaktan yiyemiyom.nolcak bu halim bilmiyom.
merhaba kızlar ablamlar gitti yalnız kalan ben yine netteyimumarım herşey yolundadır ben doktora kontrole gittim doktor rahim toparlamış parça kalmamış dedi çok şükür. 3 ay ara ver dedi. biraz zaman geçsin tedavi yapan doktorumuza da gideceğiz. rabbim hepinizi ve bebekleirnizi sıkıntılardan korusun inşallah öpüyorum sizleri