2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Ben daha bakmadım pijama, gecelikfalan ama tercihim pijama olur. Mothercar'de gördüğüm takımlar hoşuma gitmişti. hastane odaları sıcak nasılsa.

kızlar bide bişey sorucam size

siz kendiniz için nasıl bir gecelik falan düşünüyosunuz ben baktım sanki hep orta yaş şeyleri var

ben daha hiç oralara gelmedim. ama herhalde sezaryan açısından ilk gün gecelik sonra pijama giyilir diye düşünüyorum. ama cici bişey olması lazım. bayanssulusmile

kızlar bide bişey sorucam size

siz kendiniz için nasıl bir gecelik falan düşünüyosunuz ben baktım sanki hep orta yaş şeyleri var

Ben baktım birkaç yere ama bana genelde fazla süslü geldi hepsi. Pijamayı önermediklerini ben de duydum, geceliği hiç sevmediğim için ben de pijama istiyordum, biraz daha etüd edip öğreneyim diyorum.

Bir de kızlar böyle şeyler çok pahalı yaaaa, ben evlenirken de evlilikle ilgili herşeyin para tuzağı olmasına kıl olmuştum. "aaaa bir kere olur, bir kere olur" mantığıyla sömürüyorlar insanı. Bu işler için dizayn edilen ürünler çoğunlukla başka zaman kullanmaya uygun olmuyor. Başka zaman kullanılabilecek olanı kullanmak adet olmamış, göz doldurmuyor. Almasan yapmasan da herkes alıp ederken sen eksikli gibi kalıyorsun. Evlenirken bu gazlara gelmeyeceğim diye çok direndim, sonra da milletin kuşanmasını gördükçe ne enayiymişim dedim. Şimdi o gazlara gelip gelmemek konusunda kararsızım....

ben şöle yaptırmayı düşünüyorum kızımla ikimizinki takım olsun istiyorum sevimli bişey öle satılan krem rengi yakasında fisto olanlardan falan hayatta giymem

ben pembe üzeri mor kalpli bir kumaş beğenmiştim yada onun gibi bişey
bana onun sevimli bir geceliği dikilecek
kızımada sevimli bir pijaması ana kız takım olucaz bakalım nasıl olucak
alınada giymek için la senzadan tüylü orta parmaklar aldım
ay gecelik ortada yok terlik var
çocuğa bişey almadım kendime terlik aldım hahah
beni hayalim bu takım olmak
klasik hastane çıkışı istemiyorum üstlü ve altlı bi pijama giydiricem kızıma paçaları ve kol ağızları fırfırlı
pamuklu penye gibi bişey kışlık tabi

ay sende benim gibisin demek bende 7. gün başlamıştım
bunu 9. ve 12. günler takip etti
inşallah yükselmiştir değerin canım
bari bu kadar yazdın onuda haber ve olur mu merak ederim ben

13.degerim 117 15.gün yani bugün 1000 çıktı doktorum anormal bi yükseliş dedi şimdi ben ne düşüneyim

EZGİM hoşgeldin.. çok özledik seni.. anlat bakalım derincim napıyo...
BİLGE sen çok yaşa emi.. çok tatlısın ya.. güldürdün beni... sen varya çok cici bi anne olucaksın.. emek yaşadı..
şu çeyize alnına 3 takımlar varya.. almamak için o kadar direndim ki bende... ama yok yenildim.. neymiş olmazmış, çeyizde gözükcekmiş.. yaa S bedeninin içinde bile kaybolduğum bir gecelik takımına o zaman 210 milyon para vemiştik.. hala içim acıyo..
MERVEM ben daha hiç gecelik falan bakamadım.. pijama takımı alırım diyodum.. olmazmış pijama.. gecelik olması gerekiyormuş.. ama o robadan geceliklerde çok sinir bozucu geliyürr bana ya...
ANGEL doktor amca ne dediyse o.. denize giremesen bile ayaklarını falan sokarsın, güneşlenirsin.. en azından dinlenirsin..
PELİN kız sen ne kadan çok geziyon öyle.. biz daha ayaklarımızı ıslamadık.. sen denizden çıkmıyon.. aaaa kızıyorum...
NONAY güzelim.. hayırlısı neyse o olsun.. doktorun en iyisini bilir tabiki.. sana ultrasonla bakıldımı hiç..

MERVEMMM.. kız benim kilo 54 oldu haberin olsun.. hala zayıf gözüküyom listede.. bide 3 ağustos randevum var... bilgilerine....

merhaba arkadaşlar ben 4 lü tarama testini yaptırdım sonuçlar çok iyi çıktı ama doktorumuz biraz kızdı fazla kilo almışım 82 kilo çıktım biraz sınırı aşmışım ama biraz kıstım kendimi yarım kilo vermişim şimdi önemli olan fazla kilo almamak.
16 ağustostada ayrıntılı ultrasona gireceğiz
kızıma isim konusunda hala karar veremedik ama babamız damla ismini öneriyor.bakalım bende babaya bırakıyorum o onun için en iyi ismi seçeceğine inanıyorum.
kendime bir pijama takımı aldım . şu krem rengi olanlardan kolları tül önü boncuk işli çok şık ilk defa doğum için birşey aldım kendime . Kızımada beğeniyorum ama eşim aldırtmıyor çok kati bu konuda 7 aydan sonra alacakmışız.ama evde tadilat başladı boyacı girecek bu ay kızımın odasını kağıt kaplatıcam halılarımı ve tüllerimide sipariş verdim 8 sene sonra gelince kızımız evde bayağı değişik olucak yani eskiyen şeyler değişecek
hastaneye gelenlere vermek için kurabiye şekillerini bayendim.Burda bir teyzemiz var... sanat seri kurabiyeler yapıyor. Bilmiyorum bunu duydunuzmu ama loğusa şerbeti ondanda yaptırıcağım.

Şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii anlıyacağınız tatlı bir hazırlık başladı bizde ama heyecanla yapıyorum içim kıprı kıpr................

sabırla bekliyorum kızımı bir an önce geçse bu haftalarda kavuşsak ona

Son düzenleme:
canım test sonuçlarının iyi olmasına sevindim.. kilo olayına gelince biraz daha dikkat et ama sakın almayayım diye kasma kendini.. ben normal yemeğim dışında pek bişiy yemiyorum.. herkes kızıyo bana.. ama niye ben doyuyorum ve acıkınca da yiyorum..
damla ismi çok tatlı.. ben de çok severim.. damla yağmur eylül favorilerim.. ama niyeyse dila daha bir ağır bastı.. daha önce sorsalar aklıma bile gelmezdi belkide.. hayırlı uğurlu olur inşallah..
oo sen kızlı çıktı odalar falan yenileniyor.. biz kocişle daha internetten bile bakamıyoruz. erkenmiş..gıcık işte..

cnm gözün aydın
demek sen 3'lü yaptırmayacakmıydın
neyse sonuçlar ii çıksında sorun yok
loğusa şerbeti ve kurabiyeyi bende duydum
bende kurabiye yaptırmayı düşünüyordum
mevlüttede süslü şeker dağıtıcam
bakalım kısmet nasıl olucak
ne tatlı telaşlar dimi
herşey onlar için onlarda sağlıkla gelsinlerde başka bir derdimiz yok zaten gözün aydın tekrar
aman bende öleyim eşine gıcık demek bi kere
aslında en doğru olanı yapıor sen sıkma canını
sende benim gibi yap karar ver yeter almak bi günlük iş

Ezgiiiiiii, ben de seni özlediiiiimmm. Dün akşam aklıma geldin, nerede bu kız diye bir panik yaptım sonra olmayacağını söylediğin aklıma geldi.

Ne haber nasılsın?
canımsın...
ben kötüydüm bilgecim 1 hafta tatil burnumdan geldi her gün hastanede aldık soluğu..
tansiyonum 8-3 8-4 sürekli
inanılmaz bi baş dönmesi bilinç kaybı olacak şekilde
sürekli kusma..
baktık olmayacak dün döndüm aydına ne hikmetse gayett iyiyim şimdii sürekli evin içinde klimayla olduğum için sanırım tek bi sıcaklıkta kalmam gerek..
internetten araştırdım gebeliğin 20 ile 30. haftası tansiyon düşüklüğü normalmiş hatta b insanın hayatı boyunca yaşadığı en düşük tansiyon o dönemde oluormuş bazılarına ise yükseliormuş...benim normaldede çok düşüktğ zaten iice dibe vurdu umarım bi daha olmaz
işte böyle tatlımm nasılsın die sordun ne kadar uzatttım değil mi
ben yazmıştım canım gitmeden önce sen atladın sanırım hatta msn de de söyemiştim ya sana unuttunmuuu ciciimm...
bak dikkat et tansiyondan bulanıor olmasın miden kuzucum..

harikasın sen yaa....
nolduuuuu sonra pişman oldun değil mi:):):)
Ezgiiiiiii, nerden girdin ayol:))))) Bodrum güzeliiiiii:))))))
geldim bebeğim ben geldimmm aydındayım...
yukarıda anlattığım gibi fenalaşınca ben kalamadık daha fazla denize falan giremedim hiç
hatta yattığım yatakta sağımdan soluma dönemedim çok kötüydü yaaaaa
sen gelmedin die oldu işte

hoşbulduk canımmmm
bende sizleri çokkkkkkk özledimm
fena alışmışızz kızlar biz birbirimize insan uzaklaşınca daha ii anlıor..
derin çok ii sevgi teyzesii turp gibi maşallahhh:):)
siz nasılsınız tatlımm yeğenimm napıor??

kızlar bana bir akıl verin cok kotuyum bunu yazıp moralınızı bozmak istemezdım ama belk bılgısı olan vardır bende arastıracak hal bıle kalmadı ....
kucuk takıp eden bebekte hıdrosefali (beyınde su toplaması)teshısı kondu ve bu bebegın kalbının durdurulması gerektıgı yoksa dıger bebegın ve benım de saglıgımızın olumsuz etkılenecegı soylendı dr kalben dııl mantıken dusunun dedı ne yapacagımı bılmıorum 1 hafta sure verdı dr bıze nooolur dua edın ınsallah bı duzelme o dini yonden nasıl bı durum sızce hakkımızda hayırlısı yorumlarınızı okuyacagım ama cvp verecek hal olurmu bılmıorum:gitme:lursenağlama:Saruboceq:

Merhaba,Öncelikle tüm kalbimle diliyorum Allahım en kısa zamanda bir evlat nasip eder inşallah.
Paylaşımınızı daha iyi yapabilmeniz için konunuzu sabite alıyorum.Bilgilerinize.:a.s.:
Güzel paylaşımlar ve hayırlı haberler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…