Ben hala aynı çamaşırları giyiyorum ama beli lastikli olanlar biraz sıkmaya başladı. 38 beden alacağım birkaç tane. karnı saranlardan son 2 ay almayı düşünüyorum. Bu sıcakta giyemem öyle :)
Bikinilerim çok komik, alt 38 beden üst 40-42 değişiyor. Eski bikinimin altı oluyor, üstü bayağı bir seksi bayanssulusmile
canım ya bikini demişsin yarama tuz bastın. ben yarın tatile gidiceğimi doktoruma söyledim. bana aynen şunları söyledi
" 90la gidiceksiniz. 1saat araylada tuvalet molası, havuz deniz kesinlikle yasak dedi. nee dedim. havuz neysede denize sabahları temizken girerim yaa dedim. hayır kesinlikle riske atmıyoruz girmiyoruz dedi. delirdim yaa..."
siz giriyormusunuz. yani bir riskli durumumda yok diye biliyorum. sadece 5.haftada lekelenmem olmuştu birdahada olmadı. yani anlamıyorum. biz hala tüpbebekliler normal gebe sayılmıyormuyuz. bildiğim kadarıyla yüzmek hamilelikte iyi bir spordur bebeğede iyi gelir diyorum. "hayır riskli soğuk su kasılmalara yol açar iyi değil" dedi ve noktayı koydu. offfff siz ne diyorsunuz bu duruma.