Heyyoooooooooo:)))) koccaman olmuş benim DERİN kızımmm :)))) MAŞALLAHbiz bugüüünnnnn 20. haftamızı doldurdukkkkkkkkkkkkkk:):):)
yaşasııınnnnn yarısı bittiiii:)))
kızlar biz bugün meleğimle buluştuk
kocaman olmuş maaşallah suyu herşeyi yerindeydi pany nin olayından sonra beynindeki durumuda sordum hepimiz birbirimizden ne kadar alıştıysak bi kardeşimize bişey olmuş gibi etkileniyoruz
allah hepimize sağlıklı ömürlü bebekler nasip etsin inşallah
Heyyoooooooooo:)))) koccaman olmuş benim DERİN kızımmm :)))) MAŞALLAH
Oyyyy; DİLA kızıma da MAŞALLAHIsırmaya az kaldı:))) popişler nerdeeeeeee:)))))))))))
Ehehehehe:)) Topiğin en büyük teyzesi olarak canım istediği gibi ısırcam işte eheheheheh:))
cnm inan okuyunca sok oldum allahim yar ve yardimcin olsun dualarimizdasin unutma allaha emanet ol.kızlar desteğiniz için teşkkür ederim gece hiç uyumadım. dün doktorun yanındaki ebe telde doktor sana söyleyemedi suyun çok az sana zarar verir yakında kaybedeceksin ve verdiği fitil operasyon öncesi fitil. bebeğimin resimlkerine bakarak sabaha kadar ağladım nasıl oldu bu anlamıyorum. bir gecede 2-3 kilo zayıfladım.gelişimi çok güzeldi 2li test harikaydı annem beni niye bıraktı yavrum benimmmmmmmmmmmmm.. hiç anlam veremedim takdiri ilahi ama çok ağır geliyor kızlar şu anda içimde inanamıyorum. burda kime ne gelse oturdum ağladım bebeğini kaybedenlere öyle üzülüyordum ki bak başıma geldi. 15 haftalık olmuştuk.hakkınızı helal edin hepinizi çok seviyorum dualarım sizlerle.
fundacim cok gecmis olsun cnm.Kızlar Günaydın...
Zeynep, Merve çok doğru söylemiş, nolur hemen İstanbula git, başka yapılabilecek neler varsa yapsınlar... Oturup bekleme öyle canım ya...
Ben de iyi değilim kızlar... Akşam köfte yaparken soğanları blendırdan geçireyim dedim...Sonra arasında kalanları temizlerken, nasıl oldu anlamadım, blendırın düğmesine sol elimin yüzük parmağı ile bastım, ama blinçsiz bir hareket, yüzük parmağı o işi yapmaz zatenve sağ elimin baş parmağını parçaladım ((( Çok kanadı, baktım 4-5 yerden parçalanmış.. Kanı durdurmakta çok zorlandım.. Eşim gelene kadar bir hayli kan gitti... hastaneye gittik, dikiş attılar parmağıma.. Canım hala öyle çok yanıyor ki, sabaha kadar zonkladı... Birtek parol içebilirsin dedi doktor, o da ağrıyı kesmiyor, sadece biraz hafifletiyor.. iki üç saat sonra yine zonklamaya başlıyor... o kadar çok ilaç içmeyeyim diye akşam aldığım bir parolden sonra öyle çekiyorum ağrısını...
Bi de dün bizim evlilik yıldönümümüzdü(((((
mervecim cnm cok incesin gercekten cok sagol .cnm nasilsin ben cok iyiyim cok sukur sorun yok bayadir yazamadim haber veriyim dedim benim evde internet calismiyor ,haberin olsun giremiyorum simdide ablamin yanina geldim donunce gorusuruz ins kendine iyi bak herkeze selam sole
nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar biz bugün meleğimle buluştuk
kocaman olmuş maaşallah suyu herşeyi yerindeydi pany nin olayından sonra beynindeki durumuda sordum hepimiz birbirimizden ne kadar alıştıysak bi kardeşimize bişey olmuş gibi etkileniyoruz
allah hepimize sağlıklı ömürlü bebekler nasip etsin inşallah
ay ne güzel.. az kalmış bebeğine kavuşmaya... sağlıkla gelsin inşallah.. darısı bizim başımıza..bende varım arkadaşlar bebeğime kavuşmama üç gün kaldı 4 ağustos ta sezeryan olcam allahın izniyle rabbim bebeklerimizi kucamıza almayı nasip etsin amin
ya kızlar ben artık işe falan gelmeyi istemiyorum((( evde yatmak yatmak yatmak istiyorum offf kaç ayımız var daha yaaa rapaora (((((((((
maaşallahhhh minikkk kızaa22. Hafta baslasin bizim icin)
cnm böle güzel geçmesine yenilenmene rahatlamana çok sevindimmervecim cnm cok incesin gercekten cok sagol .
kizlar valla sayfalari atlaya atlayada olsa okumaya calistim atladiklarim varsda kusuruma bakmasinlar.. bizim tatilimiz cok guzel gecti ablamla bol bol sohbet ettik cay ictik cok guzel gecti kizim babasini cok ozledigi icin dondum valla yoksa hic donmeye niyetim yoktu bua arada kizlar bebegim cok net bisekilde oynuyor 3 haftadir cok guzel bi duygu ama cok hareketli bir bebek masaallah valla yataga uzanip onun hareketlerini izliyorum ve sasiriyorum resmen ne cabuk gecmis zaman ya bebegim buyumuste disaridan kendini gosteriyor simdilik cok iiyiz ama arasira kramplar giriyor buda normalmis yapacak bise yok o saglikli olsunda baska bise istemiyorum iste boyle kizlar hepinizi cok optum allaha emanet olun hepiniz opuyorumnanaktan
günaydın bilgecim bu hafta alışveriş maceraları yokmu yahuuuGünaydııııınnnnn:))))
günaydın kızımın kankisinin annesi :))günaydınnnn:))))))
Gunaydiinnn
Erkenci kuslarim bilge ve sebnem bu sabah papatyalar ikinize birden geliyor-)))a.s.a.s.
merve teyzeside onu yesinnn ohhhhhhhhhhhmaşallah benim kızıma.. yesin onu teyzesi..
ay ne güzel.. az kalmış bebeğine kavuşmaya... sağlıkla gelsin inşallah.. darısı bizim başımıza..
[
walla sevgi sorma aynen öle çekilmiyor rabbimin gücüne gitmesin amaherkese günaydın.... güzel ve serin haftalar dilerim.. henüz sabahın 10nu sanki güneş en tepede gibi yanıyor hava.. allah herkesin yardımcısı olsun valla bu sıcaklarda çok fena çok..
bende şebnem bendeeeeeeeeeeeeeee canımı içiya kızlar ben artık işe falan gelmeyi istemiyorum((( evde yatmak yatmak yatmak istiyorum offf kaç ayımız var daha yaaa rapaora (((((((((
günaydın bilgecim bu hafta alışveriş maceraları yokmu yahuuu
Olmaz mııııı:))) İnternetten aldım bir beşik takımı mıdır nedir işte ondan:)) bir de havlu takımı, bambu lifinden, Tanem Hanım'ın takımının delikanlılar için olanından:)))) Postayla gelmesini bekliyorum.
Aaa unutmuştum bak; bir de cumartesi mobilya seferine çıktım, gerçi bitmedi daha ama ayrı bir girdiyle onu da özetleyeyim hemen:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?