2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Hele bir doğsunlar da çok çabuk büyüyecekler.
Bazen bu günleri de özleyeceğimizi düşünüyorum. Kocaman bir süpriz bekliyor bizi.

merhaba kızlar benim ikinci tüpbebek denemem çok şükür degerim 117 çıktı ama ikigündür lekelenmem oluyor aranızda benimgibi lekelenmesi olup sorun yasayan veya yasamayan varmı ne düşünecegimi bilemiyorum

canım öncelikle tebrik ederim.
bende aynen senin gibi oldum. hemen dr.başvur. ama kesinlikle hastanede dahi olsa ayakta durma hemen yat istirahat tek çaresi onun. çünkü lekelenme kahverengi şeklindeyse istirahatla hemen geçiyor. ama benim gibi istirahat etmezsen kırmızıya döner ki oda tehlikeli. benim kırmızıya dönünce hast.yatırdılar 10gün yattım. çok şükür birdaha hiç olmadı progynex ve proluton iğne vuruldum sürekli. ve hala proluton iğneme devam ediyorum. doktorum sadece önlem amaçlı vurulmam gerektiğini söyledi.
yani dr.başvur ve devamlı istirahat et.

sagol cnm inş sorun yaşamam progynex igneyi yumurta toplama gününden ihtibaren kullanıyorum başka ignem yok doktoru aradım bende kan pıhtılaşması oldugu için kansulandırıcı ilaçlardan olmuştur dedi ama içim hiç rahat degil dua edin banada :uhm:

nonaycım burda bir çok arkadaşım en başlarda aynı dertten muzradipti.. ama şimdi hiçbirşeyleri yok çok şükür.. umarım seninkide geçici birşeydir..

kızlar bugün kocişimle evlilik yıldönümümüz çok şükür 5 seneyi bitirdik.. ama en mutlu bu sene olucak inşallah allahın izniyle..

Hele bir doğsunlar da çok çabuk büyüyecekler.
Bazen bu günleri de özleyeceğimizi düşünüyorum. Kocaman bir süpriz bekliyor bizi.
evet haklısın nasıl bir sürpriz acaba çok merak ediyorum tipleri nasıl olucak
cnm değerin gayet ii lekelenme yaşayan çok arkadaş oldu sıkma sen canını ama bi muayene etse doktorun daha ii olmazmıydı

kızlar bugün kocişimle evlilik yıldönümümüz çok şükür 5 seneyi bitirdik.. ama en mutlu bu sene olucak inşallah allahın izniyle..

ayy ne güzel gerçektende en anlamlı yıldönümü olucak
nice senelere tatlım
hemde nice senelere çoğalarak girersiniz inşallah

var mı bi plan

teşekkür ederim canlarım.. orduevinden yer ayıttırmış.. orda yemek yer bi sahil turu atarız herhalde.. hava da gayet serin.. inşallah böyle devam eder..

Bizim de 19 Ağustos'ta 4 bitiyor :):hooray:
ay ne güzel yaa maaşallah nice senelere kaanla inşallah
teşekkür ederim canlarım.. orduevinden yer ayıttırmış.. orda yemek yer bi sahil turu atarız herhalde.. hava da gayet serin.. inşallah böyle devam eder..

ohh daha ne olsun benim mayısta 2 yıl oldu bizlerde o günleri görürüz inşallah

kızlar bu arada siz hala aynı iç çamaşırlarınızı giyebiliyormusunuz bilmiyorum ama ben hamile kilodu aldım çok rahat tavsiye ederim insanın göbeğini koruyor çok rahat hem kasık bölgesinide sıkmıyor

Ben hala aynı çamaşırları giyiyorum ama beli lastikli olanlar biraz sıkmaya başladı. 38 beden alacağım birkaç tane. karnı saranlardan son 2 ay almayı düşünüyorum. Bu sıcakta giyemem öyle :)

Bikinilerim çok komik, alt 38 beden üst 40-42 değişiyor. Eski bikinimin altı oluyor, üstü bayağı bir seksi bayanssulusmile

bende hala eski çamaşırlarımı kullanıyorum.. ama sütyenlerim sıkmaya başladı 80 beden aldım mecburen..

ben de kullanamıyorum eski çamaşırlarımı. Gittim Marks and Spencer'dan kocaman şeyler aldım. Yani az kassam kendime yelek olacak, oğlan doğduktan sonra da beşik olarak kullanmayı düşünüyorum:))))

ben de kullanamıyorum eski çamaşırlarımı. Gittim Marks and Spencer'dan kocaman şeyler aldım. Yani az kassam kendime yelek olacak, oğlan doğduktan sonra da beşik olarak kullanmayı düşünüyorum:))))

ilahi bilge ekrana bakıp kendi kendime salak salak güldürdün ya beni......

haklısın merve sevgi pelly 38 bedenlerden vs. bahsedince ben hiç kendimden bahsetmeyim diyordum. sen espri ile cuk diye oturttun. bende öyle dikişsiz lycralı çamaşırdan aldım göbeğimin üstüne kadar çıkartıyorum çok komik oluyor:)))

ay en güzel ben 40 beden aldım walla
benim dikişim sızlamaya başladı iççamaşırlarımın lastik kısmıda tam dikişime denk geliyor sezaryen ya acıyor o yzüden ben yüksek olanlarla rahat ediyorum babaanne kilodu gibi ama olsunn

demek sende olay üstte bitiyo
maaşallah şekerim
bende hala eski çamaşırlarımı kullanıyorum.. ama sütyenlerim sıkmaya başladı 80 beden aldım mecburen..
ben 85 i gördüm walla bu gidişle ne olur bilmem bu ara biraz söndü ama hayırlısı

delikafaduldendelikafadulden hahahaha harikasın bilge çok yaratıcı bir fikir

aynen nalan ya bi görsen annem asmış geçende annemin ki mi benim kimi ayırt edemedim ki kadıncağız benimkileri ayrı yıkıyor annemin bunlar dedim
sonra anne benimkileri yıkamadın mı dedim kızım asılı ya dedi
içimden way be dedim bunuda gördük ya kıyamet kopar artık
benim kilotları gören beni 3 oda bi salon sanır ama napiim dikişim acıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…