Ayşecim bebeklerde kilo alımı 20. haftadan sonra hızlanıyor. Bu haftalarda kilosuna pek bakılmıyor zaten. ben ilk defa 22. haftada öğrendim kilosunu. O zamana kadar doktorum baş-popo ölçüsüne bakıyordu sadece.
Her hamilelik, her bebek farklı. Birbirimizle kıyaslamak yanlış. 16. haftada 168 gr olur diye bir kural yok. Zaten ultrason ölçümleri de kesin değil. +/- %10 yanılma payı var.
Daha bu sabah internette bir videoda dinledim ben bunları. Sen boşu boşuna üzmen kendiniklava:
Ayşecim bebeklerde kilo alımı 20. haftadan sonra hızlanıyor. Bu haftalarda kilosuna pek bakılmıyor zaten. ben ilk defa 22. haftada öğrendim kilosunu. O zamana kadar doktorum baş-popo ölçüsüne bakıyordu sadece.
Her hamilelik, her bebek farklı. Birbirimizle kıyaslamak yanlış. 16. haftada 168 gr olur diye bir kural yok. Zaten ultrason ölçümleri de kesin değil. +/- %10 yanılma payı var.
Daha bu sabah internette bir videoda dinledim ben bunları. Sen boşu boşuna üzmen kendiniklava:
ama bak öğlen adam gibi yemek ye bol sebze ye olur mu tatlımtatlı yiyemiyorm merve benn ama ceviz yiyorm her gün iki tane cevizim varr öylen yemek yiyemiyorm bol bol su içtigim için mide sürekli dolu eger çok zorlarsamda efedersin kusuyorm cnm(((( d.r sordum kendini zorlama diyor önceden nasıl yiyorsan öyle ye diyor dedim hocam ben önceden kola ve sıgaradan başka hiç bir şey yemiyor içmiyordum gercekten öyleydi kızlar yaa bu d.r bize diyet recetesi aslında diyette degilde beslenme neler yememiz gerektigini yazan bir recete vermeleri gerekmiyor mu ben filiz hanımdan istiycem ümüt bey canın ne çektiyse onu ye diyorr ona bakarsan canım hiç bir şey cekmiyor iyiki meyva var yoksa harbiden ac kalırım çogu ömrüm meyveyle geciyor (((
ayşecim bu kadar takılma şu kilo mevzusuna.. gereksiz yere üzme kendini.. geçen tv de bi doktoru dinledim.. bebek ihtiyaç duyduğu herşeyi annenin vucudundan alırmış zaten.. ama anne eksik kalırmış yeterince beslenmesse.. kansızlık, diş ağrısı eklem ağrısı gibi hastalıklar bu nedenle hamilelikte ortaya çıkarmış.. o yüzden sıkma canını lütfen..
Kızlar selaaaam:)))
Patlycim sana da GÜNAYDIIIIN:)))))
Ben bugün mobilyacıları gezdim... Ankara Siteler de pazarlıkla fiyatlar 1700tl den başlıyor ve 5000 tl ye kadar gidiyorBoya konusunda çok şey öğrendim... Bu bize sertifikalı falan diye anlatılan su bazlı kurşun içermeyen boyalarda tam su bazlı değilmiş.. İllaki alt astarlarda tinerle inceltme yapılıyormuş (( Doğal Mobilya diye satılan Ladın Ağacından yapılan mobilyalarda da açılma, eğilme ve reçine kusma gibi defektler olabiliyormuş... Bu ladın ağaçları uzun süre ham halde bekletilip, sonra mobilya haline getirilmeliymiş... Ama genelde bunu yapmıyorlarmış... Sadece bir firma da isveç çamı denen bir ağaçtan geçmeli sistemle üretilen doğal mobilyalar var, klasik tarzda... Sadece vernik ile cilalanıyor...onda da fiyatlar fahiş (( en ucuzu 3700TL..
samimi bir satıcı boyanızı kendiniz alın ve boyatın dedi
... Hakiki su bazlı boya ile boyanan mobilyalar biraz ele pütürlü gelirmiş... o çok parlak boylara ne kadar tamamen su bazlı kurşunsuz deseler de inanmayın dedi.... Bir de genelde iki firmanın boyaları kullanılıyor.. Biri AkzoNobel, diğeri de Filli Boya... Benim dikkat ettiğim bir şey oldu... Filli boya kullanan showroomlarda çok kesif bir mobilya kokusu varken, Akzonobel kullanan firmaların showroomlarında o koku yok.... Sanki Akzo nun boyası nispeten daha iyi gibi.... Ama sonuçta ladinlerdeki vernikte bile eğer çok takacaksak, kimyasal var....
Kısaca analizlerim böyle:))))
Kaan: Günaydın tüp kardeşlerimgamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?