Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız size bir şey sorcam yardımcı olursanız çok sevinirim ben 1 ay önce gititgimde benim bebegim 100 grdı dün d.r gittik ama bebegim sadece 106 grm nerdeyse hiç kilo almamış ve ben 15+3 günlügüm nolmade bebegin bu haftada 168 gram olması gerekmiş bana hastaneden hamilelik günlügü die bir kitap verdiler baktım orda 16. haftaya girerken bebegin agırlıgının 168 olması gerektigini yazıyor bebegimin boyu 9.44 cnm of kafam karıştı .dr moralin bozulmasın die söylemiyim dedi kilosunu ama ben bilmek istedim 106 diyince şok oldum çok üzüldüm d.r normal dedi baktı ben aglıycak gibi oldum daha ilerlyen haftalarsda alıcak kiloyu dedi sizce nasıl kızlar ya normalmi sizin 16. haftaya grerken nasıldı bebeginiz kaç grmdı![]()
Angel bizim 14. haftada %80 kız demişti doktor, aynen biz de görememiştik. Kordon vardı. 4Amniyosentez yapıldığı gün yani 16. haftada alttan bacak arasında bir çıkıntı görebildik. O zaman da % 90 erkek demişti.
Artık komple 3. bacak görülüyor :))) Sen yine de çok kesin kız veya erkek deme şimdilik.
Angel bizim 14. haftada %80 kız demişti doktor, aynen biz de görememiştik. Kordon vardı. 4Amniyosentez yapıldığı gün yani 16. haftada alttan bacak arasında bir çıkıntı görebildik. O zaman da % 90 erkek demişti.
Artık komple 3. bacak görülüyor :))) Sen yine de çok kesin kız veya erkek deme şimdilik.
günaydın kızlar... umarım herşey yolundadır. ben kendimi toparlamaya çalışıyorum yarın doktor kontrolüm var. hayırlı cumalar olsun rabbim bebeklerinizi korusun bana da en kısa zamanda oğluma kardeş versin inşallah.öpüyorum...
eheheh:)) Bi benimkine 13. haftada kız dediler, öyle de kaldı valla:)))))Benim biTANEM tam zilli desenize:))))
günaydın canım. canım bir oğlun olduğunu bilmiyordum. çok sevindim. Allah bağışlasın ve enkısa zamanda ona bir kız kardeş nasip etsin İnşallah. zemuszemus
Nalancım, zeynepin karnındaki bebeği erkek idi(((((( onu kaybedince yeniden bir bebek istediğin, anlatmak istemişti bu mesajında.... Dilerim en kısa sürede yeniden bir bebeği olur...
Kaan: Tamam oynayalım Tanem :)) ne güzel isim bu böyle. Bak sana çiçek getirdim a.s.
Sen şimdi yemek yap, ben işten eve aç gelirim cokacimcoook