• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

slm kızlar nasılsınız size bir şey sorcam yardımcı olursanız çok sevinirim ben 1 ay önce gititgimde benim bebegim 100 grdı dün d.r gittik ama bebegim sadece 106 grm nerdeyse hiç kilo almamış ve ben 15+3 günlügüm nolmade bebegin bu haftada 168 gram olması gerekmiş bana hastaneden hamilelik günlügü die bir kitap verdiler baktım orda 16. haftaya girerken bebegin agırlıgının 168 olması gerektigini yazıyor bebegimin boyu 9.44 cnm of kafam karıştı .dr moralin bozulmasın die söylemiyim dedi kilosunu ama ben bilmek istedim 106 diyince şok oldum çok üzüldüm d.r normal dedi baktı ben aglıycak gibi oldum daha ilerlyen haftalarsda alıcak kiloyu dedi sizce nasıl kızlar ya normalmi sizin 16. haftaya grerken nasıldı bebeginiz kaç grmdı:(

ayşecim kilo konusuna çok takılmışsın ama çokda zayıf değil. hem 168gr olması gerektiği ile ilgili görmedim. okuduğum değerler hep yaklaşık değerler. bak benim takip ettiğim hafta hafta gelişimde;

"16.Hafta: Kaş ve kirpikleri oluşur. Ultrason ile cinsiyet tayini yapılabilir. Bebeğin bacakları artık kollarından daha uzundur.Boy:16 cm, Ağırlık: 125 gr.

17.Hafta: Emme,yutma ve göz kırpma refleksleri ortaya çıkar.Parmağını emebilir.Bu haftada bebeğin minicik kalbi günde 30 lt (1.5 kova dolusu kadar) kan pompalar. Boy: 18 cm. Ağırlık: 150 gr. " zemuszemus

"

günaydın kızlar... umarım herşey yolundadır. ben kendimi toparlamaya çalışıyorum yarın doktor kontrolüm var. hayırlı cumalar olsun rabbim bebeklerinizi korusun bana da en kısa zamanda oğluma kardeş versin inşallah.öpüyorum...

Angel bizim 14. haftada %80 kız demişti doktor, aynen biz de görememiştik. Kordon vardı. 4Amniyosentez yapıldığı gün yani 16. haftada alttan bacak arasında bir çıkıntı görebildik. O zaman da % 90 erkek demişti.
Artık komple 3. bacak görülüyor :))) Sen yine de çok kesin kız veya erkek deme şimdilik.

canım inanamıyorum 16.haftayı doldurdum. dünki doktorum kendi doktorumdu onada çok güveniyorum ama kesin hiçbirşey demedi. kız diyen fason dr.du. aa insan ikilemde kalııncada fena oluyormuş. ben 3 boyutlu bir usgmi girsem neyapsam :1:

Günaydıııııın:))))

Tanem: Günaydın .... (ay buyada çok az eykek vay, abi demiyim bayi hiç biyine ehehehehehe.. Belli mi oluy:))

Angel bizim 14. haftada %80 kız demişti doktor, aynen biz de görememiştik. Kordon vardı. 4Amniyosentez yapıldığı gün yani 16. haftada alttan bacak arasında bir çıkıntı görebildik. O zaman da % 90 erkek demişti.
Artık komple 3. bacak görülüyor :))) Sen yine de çok kesin kız veya erkek deme şimdilik.

eheheh:)) Bi benimkine 13. haftada kız dediler, öyle de kaldı valla:)))))Benim biTANEM tam zilli desenize:))))

günaydın kızlar... umarım herşey yolundadır. ben kendimi toparlamaya çalışıyorum yarın doktor kontrolüm var. hayırlı cumalar olsun rabbim bebeklerinizi korusun bana da en kısa zamanda oğluma kardeş versin inşallah.öpüyorum...

günaydın canım. canım bir oğlun olduğunu bilmiyordum. çok sevindim. Allah bağışlasın ve enkısa zamanda ona bir kız kardeş nasip etsin İnşallah. zemuszemus

eheheh:)) Bi benimkine 13. haftada kız dediler, öyle de kaldı valla:)))))Benim biTANEM tam zilli desenize:))))

fundacım senin kız tam zilli erkenden göstermiş kendini. benimkide yaramaz olcak herhalde. dr. aa bune çok hareketli yandınız bir hiperaktif geliyor dedi. kaydirigubbakcemile3 şimdilik eşimle gülerek sevinerek anlatıyoruz bunlarıuda ilerde saçımızı yoldurmaz bize inşallah bu cimcime veya kereta :)))

dila: günaydın abilerim, ablalarım, kardeşlerim ve cicoş teyzelerim.. kaan bey öyle herkese asılmayalım... aramızda kertilmiş olanlar var... :) ah ah nerdesin poyrazım...

canlarım günaydın.. cumanın huzru bereketi gönlünüze evlerinize dolsun inşallah..
biz iyiyiz bu sabah.. biraz gaz sancım var.. ama sanırım oda birazcık kabız oluşumdan kaynaklanıyor.. gittiğim fason doktor bir şurup verdi ama kendi doktoruma sormadan kullanmak istemiyorum... salıya kadar beklicez artık.. napalım..

günaydın canım. canım bir oğlun olduğunu bilmiyordum. çok sevindim. Allah bağışlasın ve enkısa zamanda ona bir kız kardeş nasip etsin İnşallah. zemuszemus

Nalancım, zeynepin karnındaki bebeği erkek idi:((((((( onu kaybedince yeniden bir bebek istediğin, anlatmak istemişti bu mesajında.... Dilerim en kısa sürede yeniden bir bebeği olur...

PATLY canım valla günler geçmiyor.. bir an önce aralık gelse de kucağımızda olsalar..
FUNDAM süpersin sen ya.. ne güzel bir araştırma olmuş..tşk ederiz..
BİLGEM günaydın...
PELLY aman aman oğlu varmışta havasını atarmış.. ısırırım valla onu görürsün..
ANGEL canım kız o kız.. hiç merak etme sen.. kocaman da olmuş zaten.. tam ısırmalık.. maşallah...
ŞEBNEM günaydın tatlım.. naber.. napıyonus bakiim...
ZEYNEP canım benim seni böyle görmek çok güzel.. umutlu olmak kadar güzel bişey yok.. meleğin zamanını bekliyor.. saati dolunca sana ta tammmm yapıcak...

Nalancım, zeynepin karnındaki bebeği erkek idi:((((((( onu kaybedince yeniden bir bebek istediğin, anlatmak istemişti bu mesajında.... Dilerim en kısa sürede yeniden bir bebeği olur...

mafoldumben mafoldumben bilmiyordum.çok üzüldüm şimdi. :kedi:
inşallah tezzamanda bebeğine kavuşur. :umursamaz:

Kaan: Tamam oynayalım Tanem :)) ne güzel isim bu böyle. Bak sana çiçek getirdim a.s.
Sen şimdi yemek yap, ben işten eve aç gelirim cokacimcoook

Back
X